Waluh Muffin Almond

Waluh Muffin Almond
Upami anjeun henteu resep ngabalikkeun dapur pikeun nyiapkeun muffin, tulis resep ieu! Mangkuk sareng mixer mangrupikeun kabutuhan pikeun nyiapkeun adonan pikeun ieu waluh sareng muffin almond. Sababaraha muffin lembut sareng juicy anu, sabab anjeun bakal ngagaduhan waktos kanggo ningali, didahar nyalira.

Waluh serbaguna pisan di dapur. Seueur masakan gurih sareng amis tiasa disiapkeun kalayan bahan utama ieu. Misalna muffin ieu Teu aya gula sareng teu tepung! dimana waluh ngabagi cahaya sareng badami sareng tanggal kanggo nambihan rasa amis.

Naha anjeun wani nyiapkeun aranjeunna? Anjeun ngan peryogi pikeun ieu, sapertos anu parantos kami béjakeun ka anjeun, mangkok, adun sareng, tangtosna, 6 bahan anu ngawangun adonan ditambah sababaraha rempah sareng aroma anu anjeun pikaresep. Kami parantos milih kayu manis, sabab kami resep kombinasiana sareng waluh sakumaha anu kami jelaskeun dina ieu salad jeruk sareng kéju embe yén urang nyiapkeun dina dinten Minggu.

Bahan pikeun 12 muffin

  • 105 g. tina kaping
  • 300g. waluh anggang
  • 4 endog L
  • 150g. tipung almond
  • Ragi 16g
  • 1/2 séndok téh kayu manis
  • Sedih tina bau vanili
  • 50g. coklat coklat dicincang (opsional)
  • 12 tetes coklat hideung (opsional)

Step by step

  1. Nempatkeun tanggal ka soak dina cai panas 10-15 menit.
  2. Panaskan oven nepi ka 190ºC sareng tempat kapsul kertas dina cetakan logam
  3. Saatos mash dina mangkok kurma sareng waluh sareng endog.
  4. Tambihkeun tipung, kapang, kayu manis sareng vanili sari sareng gaul deui.
  5. tungtungna, tambahkeun cikopi anu dicincang sareng campuran.

Waluh Muffin Almond

  1. Eusian kapsul kertas sakedik langkung ti 2/3 tina kapasitasna sareng tempatkeun serelek coklat di masing-masing na.
  2. Panggang salami 25 menit atanapi dugi ka réngsé. Teras, antepkeun aranjeunna haneut sateuacan dipiceun tina cetakan logam kana raka kanggo ngarénghap.
  3. Ngarasakeun muffin waluh iraha waé dina sapoe.

Waluh Muffin Almond


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.