Uterqüe nampilkeun A la Fresca, imah penerbitan SS21 anu énggal

Seger, pantun Uterqüe pikeun usum semi-usum panas 2021

Uterqüe nembé nampilkeun «A la Fresca», éditorial anyar anu ngumpulkeun usulan firma pikeun usum semi-usum panas 2021 anu anyar ieu anu nembé diluncurkeun. Usulan kalayan kapribadian anu béda pisan anu ngagedékeun tékad sareng optimisme.

Tints futuristik sareng panginget-nginget taun tujuh puluhan ngariung dina éditorial anyar ieu anu urang ngaapresiasi dugi ka tilu tren. Anu mimiti nganggo hideung bodas pikeun bentuk sareng detil organik. Kadua komitmen pikeun kreativitas sareng abstraksi geometri. Sareng anu katilu?

Hideung sareng bodas

Campuran lawon sareng detilna sulaman diideuan ku bentuk organik alam bentang di baju hideung bodas di gedong penerbitan anyar. Di Bezzia kami resep pisan kombinasi baju kulit sareng soca sareng kaos linen bordir. Tapi urang ogé moal gagal nyebatkeun baju éta ogé, kusabab mogok sulamanana.

Gambar dina gambar

Prints kotak-kotak henteu diperhatoskeun diantara usulan énggal Uterqüe. Sanaos urang henteu ngan ukur kedah nyarios perkawis cetakan kotak-kotak, sabab kami ogé mendakan cetak dua warna klasik diantara usulan: houndstooth. Duanana digabungkeun ngalangkungan jumplinits blus sareng blus, kaos katun sareng baju haneut rajutan ... Sareng sadayana dina nada héjo, biru sareng lilac éndah.

Uterqüe spring-summer 2021 pantun

Warna sareng pola overlay

Kreativitas sareng optimisme nyirikeun gaya paling wani ti imah penerbitan A la Fresca. Sanaos kirang seueur, zig zag nyitak dina kelir caang entong henteu diperhatoskeun. Malah kirang nalika aranjeunna digabungkeun sareng stripe pikeun nyiptakeun baju anu pas pikeun awéwé anu ditangtoskeun sareng percaya diri.

Pakean anu dibéntangan dina éditorial ieu parantos dilebetkeun kana katalog Uterqüe sareng anu henteu gancang-gancang dilakukeun. Janten upami anjeun parantos ningali baju, tong pikir teuing atanapi bakal tanpa baju.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.