Summer Sounds, kumpulan festival Springfield

Summer Sound, kumpulan festival Springfield

Dupi anjeun bade salah sahiji festival musik anu bakal dilaksanakeun dina usum panas di nagara urang? Lamun kitu, nu outfits festival yén Springfield nawarkeun anjeun dina redaksi Summer Sora anyar na, bisa jadi alternatif hébat kana move di aranjeunna kalayan kabebasan sarta kanyamanan. Panggihan koleksi festival Springfield ieu!

Aktris Begona Vargas sarta grup Hinds nginjeumkeun gambar maranéhna pikeun kampanye parusahaan anyar ieu nu dresses dicitak, garments denim jeung crochet tops motong maénkeun peran utama. Garments lampu pinuh ku warna nu ngajak anjeun senang.

sungut nu geus bisa nyieun deui dina kampanye ieu éta Sensasi kabébasan sarta ogé senang jeung nu urang pakaitna festival musik. Éta parantos dilakukeun ngaliwatan skénario sareng elemen khusus sapertos baju: nonoman, seger, sareng kalayan sentuhan hippie anu sok dianggo dina kasus ieu.

Summer Sound, kumpulan festival Springfield

Konci Summer Sora

Pakéan anu bermotif Aranjeunna boga peran hébat dina kumpulan ieu. Aranjeunna mibanda awak honeycomb, bows dina Straps, ruffles on rok ... rinci nu mere aranjeunna freshness sarta gerakan. Pondok atanapi midis digabungkeun sareng sendal datar sareng sapatu koboy.

Summer Sound, kumpulan festival Springfield

Ngarajut mangrupa konci sejen pikeun kempelan festival Springfield ieu. Luhureun strappy, ku neckline pasagi sarta kembang crochet dina kelir panutup, meureun salah sahiji potongan anu paling narik perhatian dina kempelan ieu, tapi teu ngan hiji, anjeun bakal boga waktu pikeun pariksa.

Marengan tops crochet, éta atasan motif floral. Ieu digabungkeun jeung garments denim: calana panjang, rok pondok tur kolor. Sanajan anjeun ogé tiasa bet dina susunan t-shirt atawa blus jeung kutang. Sareng éta yén kutang sareng sulaman étnis mangrupikeun usulan Springfield pikeun festival salajengna.

Naha anjeun resep usulan koleksi festival Springfield ieu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)