Kentang manis sareng croquette kéju

Kentang manis sareng croquette kéju

Nalika urang ningali ieu ubi jalar sareng kéju croquettes dina profil tina ahli gizi-gizi Raquel Bernacer kami terang kami kedah nyiapkeun aranjeunna di bumi. Teras kami mendakan masalah anu khas: Kuring henteu gaduh cukup ieu atanapi biasana henteu nganggo bahan ieu di dapur kuring ... tapi sadayana ngagaduhan solusi!

Croquette ieu henteu meryogikeun nyiapkeun bechamel pikeun dianggo sapertos anu tradisional. Adonan disiapkeun ku ngagabungkeun daging ubi bakar, kéju, krim sareng gelatin, sareng bahan-bahan sanésna. Jelly? Anjeun tiasa nyerah tapi kumaha anjeun bakal ngagaduhan waktos pikeun mariksa adonan henteu gampang diatur malah ngagunakeun éta.

Momen pikeun ngabentuk croquettes anu paling lemes. Ngadamel adonan saderhana pisan, tapi saatos ngantep na kana kulkas, waktosna kanggo nyiapkeun kroket. Sareng anjeun moal tiasa ngawangun éta ku panangan, sapertos anu biasana. Anjeun peryogi dua sendok sareng kasabaran pikeun ngalaksanakeunana. Ayeuna anjeunna rasa amis sareng tékstur krim tina croquettes aranjeunna langkung ti nyiapkeun éta.

bahan

  • 385 g. daging ubi bakar (1 ubi ageung)
  • 1 lambar gelatin nétral
  • 60 ml. krim sareng 35% gajih
  • Saséndok mantega
  • Salt rasa
  • Cabe hideung sacukupna
  • 55 g kéju mozzarella (dicincang sareng lemes)
  • Tepung
  • huevos 2
  • Roti roti
  • Minyak zaitun tambahan

Step by step

  1. Panggang ubi amis. Jang ngalampahkeun ieu, panaskeun heula oven nepi ka 200ºC, ngumbah kentang amis sareng tempatna garing dina baki oven, dioleskeun sakedik minyak zaitun. Panggang 45 mnt atanapi dugi ka réngsé. Teras angkat tina oven sareng teraskeun sina tiis.
  2. Nalika éta tiis, hidrat gelatin dina mangkok ku cai haneut sababaraha menit.
  3. Dina waktos anu panas krim dina panci tanpa ngantep éta ngagolak. Sakali panas, angkat tina panas, tambahkeun gelatin sareng gaul dugi ka ragrag teras dilebetkeun.

Kentang manis sareng croquette kéju

  1. Sakali kentang haneut, miceun bubur jeung tempat jumlah anu dituduhkeun dina mangkok, ditumbuk ku garpu.
  2. Tambihkeun mentega lebur, krim sareng gelatin, kéju sareng usum secukupnya. Campur rata, cobian upami anjeun kedah menerkeun titik uyah teras nahan kana kulkas salami sajam, nutupan mangkokna nganggo bungkus plastik.
  3. Waktos kalangkung, ngabentuk croquettes ngagunakeun dua sendok. Teras gulung tipayun dina tipung, endog keok, sareng serbuk roti. Pasangna dina kulkas sajam deui sateuacan tumis.

Kentang manis sareng croquette kéju

  1. tungtungna tumis dina croquettes dina seueur minyak panas dina sakumpulan, ngamungkinkeun kaleuwihan gajih solokan dina kertas nyerep nalika anjeun miceun.
  2. Sajikeun croquettes ubi sareng kéju anu panas.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.