Trik pikeun whiten mendi ubin

ngabodaskeun sendi

Ngabersihan dapur atanapi kamar mandi tanpa ngabodaskeun sendi ubin ampir sapertos kerja keras tanpa ganjaran saatosna. Kusabab kanyataanana éta dina glance kahiji, mun mendi teu bodas sigana ubin teh kotor. Pikeun ngajawab éta anjeun teu kudu ngalakukeun pagawean badag, atawa mertimbangkeun ngarobah ubin pikeun pelesir ningali sagalana anyar jeung ngagurilap.

Anjeun ngan ukur kedah nganggo produk anu leres sareng turutan sababaraha tip sapertos di handap ieu. Tur kalawan saeutik usaha Anjeun tiasa ninggalkeun sendi sampurna bodas. Éta, sanaos urang terang yén éta henteu penting, éta nyayogikeun sakedik katenangan pikiran di lingkungan anu penting sapertos bumi sorangan.

Kumaha ngabodasan sendi ubin

Aya loba produk husus dina pasaran pikeun tujuan ieu sarta lamun kudu whiten mendi pisan hideung, kalawan kapang atawa spasi nu teu narima loba perhatian, éta pangalusna ngagunakeun salah sahijina. Ayeuna, lamun kokotor dina sendi ubin normal alatan pamakéan, alatan kalembaban di kamar mandi, alatan gajih nu akumulasi di dapur, jsb. anu pangsaéna nyaéta amonia sareng cai.

Sateuacan Anjeun ngamimitian anjeun kudu ngajaga diri sabab amonia pohara kuat. Anggo masker supados henteu nyeuseup haseup. sareng pasang sarung tangan karét supados henteu ngarusak kuku sareng panangan anjeun. Pikeun campuran anjeun peryogi baskom sareng cai panas sareng percikan amonia. Mun anjeun wondering kumaha carana ngitung ukuran, éta bakal leuwih atawa kurang hiji amonia pikeun unggal 10 cai.

Paké sikat panjang kalayan bulu semi-teuas pikeun miceun saloba kokotor sabisa. Kalayan alat ieu anjeun tiasa ngabersihan sendi ubin dina waktos anu sami sareng permukaanna. Gawéna saé di daérah anu paling kotor atanapi dimana aya kapang pikeun ngaleungitkeun spora sareng baktéri anu ngabahayakeun. Lajeng lulus lawon moistened kalawan cai panas pikeun miceun kokotor. Upami anjeun hoyong miceun titik-titik cai, anjeun tiasa ngusap aranjeunna nganggo kaén anu bersih sareng garing sareng bakal ngagurilap ogé beresih.

Trik séjén

Amonia téh foolproof, tapi teu hijina produk nu bisa Anjeun pake pikeun ngabersihan sendi ubin. Di bumi anjeun tiasa mendakan solusi anu sanés sapertos kieu.

  • kalawan ngabodaskeun: The disinféktan pangalusna, sanajan rada bahaya pikeun kaséhatan. Kalayan ngabodaskeun anjeun tiasa ngabodaskeun sendi ubin sareng ngabasmi aranjeunna lengkep. Pikeun ngaksés éta sudut anu sesah anjeun tiasa nganggo sprayer dimana anjeun kedah campur cai (salawasna tiis) jeung bagian tina ngabodaskeun.
  • Odol: The odol tradisional oge cleaner kuat pikeun sendi ubin. Sumuhun, ngagunakeun hiji nu dirancang pikeun whiten huntu, sabab ngandung bikarbonat, nu mangrupakeun produk nu bakal whiten sendi. Dina hal ieu, kami nyarankeun ngagunakeun sikat huntu heubeul nu bisa digosok ogé di wewengkon nu Anjeun hoyong whiten. Hal anu leuwih laborious, tapi sarua éféktif.
  • Cuka bodas sareng baking soda: The cleaner pangalusna sarta disinféktan nu bisa Anjeun pake pikeun sagala sudut imah anjeun. Kami henteu bosen nyarios sareng éta beberesih cuka Kalayan bikarbonat, aranjeunna ngabentuk alat disinfeksi pangsaéna dina pasaran. Murah, gampang dipanggihan, ékologis sareng anu paling penting, super praktis. Nyiapkeun wadahna kalawan diffuser kalawan cai panas, cuka bodas jeung baking soda. Semprotkeun kana sendi sareng gosok nganggo sikat huntu anu lami. Ubar ieu hususna kapaké pikeun sendi anu hideung pisan sareng aya jejak kapang.

Kalayan salah sahiji trik ieu anjeun tiasa ngabodaskeun sendi ubin sareng ngantepkeunana beresih sareng disinfected. Pikeun ngahindarkeun akumulasi kokotor kaleuleuwihan sareng kedah nyéépkeun waktos beberesih, eta leuwih hade mun ngalakukeun review unggal jadi mindengIeu bakal nyegah tina tumpukan up. Sanaos anjeun ngabersihan ubin sacara rutin, bahan porous dianggo dina sambungan anu gampang kapang ngalobaan kusabab kalembaban. Kalayan sakedik perawatan, anjeun tiasa ngajaga aranjeunna beresih sareng sampurna pikeun waktos anu lami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)