Trik pikeun henteu neglecting diet salila libur usum panas

Tip pikeun henteu malire diet dina liburan usum panas

Salila liburan usum panas leuwih gampang pikeun maranéh ngalalaworakeun kana diet anjeun, sabab kurangna rutin ngajak anjeun malire eta kabiasaan kaala salila usum tiis. Sanajan kitu, Hal ieu kacida penting pikeun teu nyimpang jauh teuing ti eta kabiasaan alus, sabab disebutkeun eta bakal ngarugikeun anjeun loba balik ka rutin miara dahareun. Kalawan sababaraha trik kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngarasakeun usum panas tanpa neglecting diet.

Kusabab keur dina pakansi teu sinonim jeung kurangna kontrol. Ieu mangrupikeun waktos anu pas pikeun megatkeun sambungan, ngaleupaskeun tegangan anu kaala salami sasih usum tiris anu panjang, pikeun nyageurkeun énergi anu leungit kusabab setrés damel. Tapi dina sababaraha minggu yén usum panas lumangsung, usaha sapanjang taun tiasa dialungkeun ka taneuh. Ulah sono tips ieu kalawan nu bisa ngadalikeun diet salila libur usum panas.

Ngarasakeun usum panas tanpa neglecting diet Anjeun

Dina usum panas anjeun mikaresep waktos luang jauh ti bumi, tuang sareng tuang sareng réréncangan sareng aya waktos anu sampurna pikeun ngalalaworakeun diet anjeun. Sanajan kitu, kalawan sababaraha trik basajan anjeun tiasa tetep hirup sosial anjeun sarta ngarasakeun usum panas tanpa sakabéh ieu spoiling diet Anjeun. Naha anjeun hoyong terang kumaha ngalakukeunana? Ieu sababaraha trik supados usum panas henteu ngarusak diet anjeun.

Salawasna milih pilihan healthiest lamun dahar kaluar

Dahareun gancang, tuangeun anu digoréng sareng tuangeun kalori anu luhur mangrupikeun pilihan anu mimiti dipikiran nalika anjeun mikirkeun tuangeun dina usum panas. Sanajan aranjeunna oge sahenteuna cageur sarta maranéhanana anu bisa uing diet Anjeun di stroke a. Hadé pisan mun éta salawasna milih pilihan healthiest, lauk grilled, rupa-rupa salads, daging grilled atanapi soups tiis kawas gazpacho tradisional. Salian ti ngurus diet, anjeun bakal ngarasa leuwih hampang jeung boga leuwih énergi sanajan panas.

Kudu ati kalawan Manisan, kirang és krim sarta leuwih buah

Dessert mangrupakeun salah sahiji musuh utama diets. Dina ngan sababaraha bites anjeun bisa nambahkeun jumlah badag kalori sarta kukituna derail usaha dahar cageur. Henteu aya anu lepat upami gaduh és krim kalana, langkung saé upami éta és krim artisanal atanapi upami anjeun milih. és lollies nu boga gajih kirang. Tapi pikeun poé ka poé, pilihan pangalusna nyaéta buah musiman. Peaches, melon atawa samangka, pinuh ku cai, vitamin, serat sarta mineral anu bakal nulungan anjeun jadi satiated tanpa neglecting diet Anjeun.

Candak kasempetan pikeun nyiapkeun juices refreshing jeung smoothies pikeun maranéhanana soré panas. anjeun ngan butuh bungbuahan, inuman sayuran favorit anjeun sarta loba és. Upami anjeun nambihan sababaraha daun mint kana inuman anjeun, anjeun bakal ngagaduhan inuman anu bergizi sareng nyegerkeun pisan. Kalayan ieu, anjeun tiasa ngirangan kahayang pikeun nyandak sababaraha produk anu kirang séhat. Anjeun malah bisa nyiapkeun és krim homemade sorangan, ku kituna teu nyerah yén rasa usum panas has.

Tetep aktip sanajan panas

latihan dina usum panas

Kalayan panas éta langkung seueur pikeun ngalih sareng latihan, tapi henteu kaleungitan kabiasaan latihan penting pisan pikeun kaséhatan dina sagala rasa. Dina usum panas éta penting nyaluyukeun latihan ambéh maranéhanana teu poho. Bangun énjing-énjing kanggo jalan-jalan kalayan terang mimiti dinten, anjeun bakal tetep aktip salami sababaraha jam sareng awak anjeun bakal disiapkeun pikeun momen-momen nalika anjeun ngalalaworakeun diet anjeun.

Ulah poho pikeun ngalakukeun sababaraha latihan iraha wae anjeun indit ka kolam renang atawa pantai, tempat pangalusna pikeun mindahkeun sakabéh awak anjeun dina workout tunggal. Sarta pamustunganana, inget yen kaséhatan gumantung sakitu legana kana dahareun jeung kabiasaan gaya hirup cageur alus. Salila usum panas éta leuwih normal pikeun ngarobah sababaraha kabiasaan jeung éta rupa salami éta kalayan sababaraha kontrol. Kusabab dina sababaraha minggu awak anjeun bisa ngarasakeun épék kurangna kontrol, teu leungit sudut pandang jeung anjeun bakal bisa ngajaga diet Anjeun salila libur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.