Trik pikeun ngahemat di bumi sareng ngatasi lamping Januari

Trik pikeun nyalametkeun

The lamping January kawentar sigana beuki steeper sarta harder pikeun meunangkeun leuwih. Ka sadaya biaya tambahan dina bulan Désémber, paningkatan harga dina jasa dasar ditambah. Paningkatan biaya anu biayana ageung pikeun disanghareupan sareng upami henteu dipertimbangkeun, tiasa ngaganggu ékonomi domestik dina sasih bulan.

Ku sabab kitu, trik ieu pikeun ngahemat di bumi bakal ngabantosan anjeun pikeun ngatur biaya anjeun sareng naon anu anjeun tiasa ngatasi biaya Januari, sanaos sababaraha tabungan. Kalayan trik sakedik sareng parobihan kabiasaan éta ogé bakal ngidinan Anjeun pikeun hadé ngadistribusikaeun expenses panjang sapanjang taun. Ku kituna anjeun bakal nyingkahan anjog di awal taun sangsara expenses tambahan tina bulan Désémber.

Trik pikeun nyalametkeun

simpen dina Januari

Nyimpen perlu, malah penting, sabab euweuh urusan kumaha ogé anjeun ngalakonan finansial sarta professionally diomongkeun, hiji kajadian teu kaduga bisa lumangsung iraha wae. Gaduh kasur leutik disimpen téh karapihan pikiran, karapihan pikiran jeung kaamanan. Perkara teu sabaraha saeutik anjeun pikir anjeun tiasa nyimpen, sabab payrolls biasana pondok pisan pikeun sabaraha lila bulan. Dina kabiasaan konsumsi nyaeta dimana anjeun tiasa nyimpen leutik (atawa badag) jumlah duit anu dina tungtungna bakal jadi hal penting.

Candak katingal di expenses

Sababaraha kali duit escapes dina expenses perlu nu urang teu tumut kana akun. Pikeun ngahindarkeun ieu, penting pisan terang terang naon expenses perlu jeung naon henteu, sabab ku cara kitu urang bisa nyingkahan kaleungitan duit unggal bulan. Tuliskeun biaya tetep, anu kanggo jasa sareng pangmayaran anu henteu robih unggal bulan. Candak akun tur tuliskeun jumlahna, éta duit téh expense biasa nu kudu katutupan unggal bulan.

Ayeuna itung kira-kira sabaraha biaya anu aya dina karanjang balanja, upami anjeun mayar nganggo kartu, mangpaatkeun éta pikeun gaduh angka anu langkung pas. Mangpaatkeun kanyataan yén anjeun ningali akun bank pikeun ningali sadaya biaya anu parantos dilakukeun sareng anu henteu diperyogikeun. Kuring yakin anjeun bakal reuwas jumlah duit nu geus spent dina hal nu teu butuh, ngan pikeun henteu gaduh ramalan anu saé.

Rencanana tuangeun kanggo saminggu

Euro anu saé sanés lebet kana karanjang balanja unggal bulan, khususna nalika anjeun henteu ngarencanakeun naon anu anjeun kedah mésér. Hal logis saprak lamun henteu anjeun ngarencanakeun tuangeun dina saminggu, hese nyieun beuli efisien. Éta sanés ngeunaan ngahémat tuangeun, atanapi ngirangan kualitas tuangeun kulawarga. Nyaéta ngeunaan ngatur menu, pariksa pantry jeung nyieun daptar tina beuli adil jeung perlu. Ku cara kieu anjeun ogé nyingkahan nyieun purchases leutik salila saminggu dimana loba euro anu spent dina hal anu teu diperlukeun.

Ngahémat konsumsi énergi

Énergi dina harga exorbitant, unggal poe eta robah sarta unggal poe naek. Kusabab ieu, penting pisan pikeun terang jam-jam pengeluaran énergi anu paling ageung pikeun bisa ngahemat tagihan listrik. Saderhana pisan sabab unggal dintenna diterbitkeun dina BOE, anjeun ngan ukur kedah konsultasi ka halaman wéb Beureum Eléctrica de España. Ngurangan konsumsi énergi tambahan dina waktos puncak, sareng anjeun tiasa ngirangan tagihan listrik anjeun.

Waspada tina diskon

jualan usum

Saatos liburan, penjualan usum tiris sumping sareng sigana aranjeunna wajib sareng masing-masing kedah nyéépkeun rata-rata pikeun sasuai sareng statistik resmi. Hal anu undoubtedly nambahan expenses perlu nu salajengna ngahesekeun lamping Januari. Meuli ngan hal nu peryogi. Penjualan anu saé pisan pikeun ngahémat dasar anu diperyogikeun. Upami teu aya, ulah ragrag kana godaan sareng anjeun bakal tiasa ngatasi bulan kahiji taun ku artos di bank.

Duit mangrupikeun komoditi anu diperyogikeun sareng langka pikeun seuseueurna jalma. Ku alatan éta, penting pikeun diajar kumaha nanganan éta leres supados tiasa ngalaksanakeun fungsina tanpa janten masalah. Kalayan trik ieu, anjeun tiasa diajar méakkeun saeutik tur ningkatkeun tabungan Anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.