Trik kénging tan samak anu séhat

Kéngingkeun samak

Pikeun kénging coklat dina cara anu séhat Sareng ogé, pikeun warna anu éndah awét, sok aya sababaraha léngkah anu tiasa urang nuturkeun. Kusabab kaayaan di istana ngalir lalaunan sareng dina hal ieu moal tiasa sanés. Janten, waktosna kanggo kéngingkeun aki-aki, margi harita sadayana rurusuhan.

Janten hayu urang mimitian ku perawatan kulit, anu salawasna salah sahiji pilihan anu paling dasar. Tapi sanés ngan ukur di luar tapi ogé dina jero urang kedah milih diet anu ngabantosan urang pikeun ningali diri, sareng ngaraos séhat pisan. Naha anjeun badé ngamimitian prosés anjeun ayeuna?

Pelembab kulit anjeun unggal dinten

Aya sababaraha léngkah anu urang kedah nuturkeun kana surat. Maka, salah sahiji anu pangpayunna urang kedah nyorot nyaéta ieu. Anjeun peryogi kulit anu terhidrasi lengkep sareng kanggo ieu, anjeun peryogi krim anu saluyu sareng jinis kulit anjeun. Naha anjeun ngagaduhan kulit anu garing atanapi gabungan, anjeun bakal mendakan anu paling cocog. Upami anjeun henteu milih salah sahiji waé, maka cobian lidah buaya. Salah sahiji bahan bintang sareng anjeun ogé bakal mendakan krim sareng éta. Tanpa ragu, éta bakal nyayogikeun lelembut tambahan anu anjeun bakal resep sareng kulit anjeun ogé. Émut yén anu pangsaéna kanggo nerapkeun saatos anjeun mandi unggal énjing sareng unggal wengi, sateuacan bobo.

Trik meunang samak

Entong hilap ngeunaan pengelupasan

Léngkah séjén anu penting pikeun kulit urang nyaéta ieu. Nyaéta ngeunaan lakukeun exfoliation saé awak. Luhureun sadaya, sateuacan angkat ka panonpoé, langkung saé pamitan sél paéh sareng kulit gancang bageur. Tapi émut yén dinten anu sami nalika anjeun berjemur, henteu disarankeun pikeun ngalaksanakeun prosés tapi rada sababaraha dinten sateuacan. Sakumaha anjeun terang, aya produk khusus kanggo dijual sareng upami henteu, anjeun tiasa ngagabungkeun sakedik pelembab sareng gula atanapi kopi. Maka anjeun bakal mandi, oléskeun pelembab karesep anjeun sareng éta waé.

Jaga diét anjeun

Leres anjeun kedah ngalakukeun ieu sapanjang taun sareng henteu ngan ukur poék. Tapi tetep kami ngingetan yén anjeun kedah bet dina dahareun alami sareng tangtosna anu ngagaduhan omega 3. Kusabab ieu bakal ngajagaan kulit anjeun ti jero dina unggal sél. Janten émut yén duanana lauk atanapi biru atanapi kacang mangrupikeun sababaraha ideu anu ngagaduhan Omega 3 sareng anjeun moal kakantun.

Krim panyalindungan panonpoé

Mimiti surup tapi sacara alami

Kalayan ieu kami hartosna yén anjeun henteu kedah nganggo udang mana, jam sareng jam paparan panonpoé, tapi anu pangsaéna nyaéta tarohan pikeun indit sakedik-sakedik. Entong dipikahoyong yén langkung anjeun dina panonpoé hiji poé, anjeun bakal poék meunang. Kusabab kulit kedah dibiasakeun sareng langkung saé jalanna kirang waktos sareng mimiti jalan anu ogé salah sahiji cara anu paling saé pikeun ngabagéakeun panonpoé.

Salawasna krim panonpoé pikeun meunang samak

Gagasan anu teu masuk akal anu séjén nyaéta nyaéta lamun nempatkeun seueur krim, anjeun moal ngagaduhan rambut coklat anu saé. Tapi teu aya anu jauh tina kanyataan. Urang peryogi krim panonpoe pikeun mayungan kulit urang. Éta penting pisan pikeun ngahindaran kaduruk. Kusabab kitu, urang kedah ngeusian deui tina waktos ka waktos, mandi ti waktos ka waktos sareng nyingkahan jam-waktos puncak nepi ka sunbathe. Kalayan léngkah-léngkah ieu, brunette anjeun bakal sumping nalika anjeun paling henteu ngarepkeunana.

Samak nyalira

Leres kadang urang henteu terang kumaha milih anu hadé sareng nerapkeun samak diri kami parantos patri. Maka, urang kedah milih anu saé sareng urang bakal teras nangtoskeun anu paling alami. Urang kedah ngalarapkeunana ku pijet ringan, manjang kulit saloba-gancangna. Mangrupikeun salah sahiji ideu anu paling saé dianggo ayeuna, sateuacan usum panas sareng panonpoé anu kuat mimiti samak. Dupi anjeun kersa nuturkeun aranjeunna?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.