Trik ngala buuk

Jantenkeun rambut naék

Dina sababaraha kali urang urang motong rambut sareng ampir instan urang hoyong na tumuh gaduh buuk geulis deui. Sanaos ayeuna rambut nganggo midi sareng potongan pondok ageman seueur, aya seueur jalmi anu hoyong rambutna tumuh janten mane panjang. Janten urang bakal ningali sababaraha trik supados rambut tiasa tumuh sakedik langkung gancang sahingga kéngingkeun rambut panjang anu tiasa ngadamel gaya rambut anu pikaresepeun.

Aya sababaraha trik ngala buuk, sanaos urang kedah émut yén rambut gaduh panjang anu ditangtukeun sacara genetik sareng ogé laju tumuh rambut ogé gumantung ka unggal jalma. Tapi dina parameter ieu urang tiasa ngajantenkeun rambut janten langkung saé sareng ngabantosan numuwuhkeun hal anu langkung gancang sareng kuat.

Entong ngarepkeun kaajaiban

Buuk panjang

Hal kahiji anjeun kedah terang nyaéta yén anjeun henteu kedah ngarepkeun kaajaiban, kumargi umumna rambut saha waé pikeun tumuh sareng tumuh sakitar séntiméter unggal bulan. Tapi dina jangka waktu ieu, urang tiasa ngabantosan rambut janten sakedik langkung gancang sareng langkung kuat. Kadé ulah seueur teuing ngarep-ngarep kénging angsang dina waktos anu singget. Upami urang ngagaduhan acara sareng urang hoyong pamer rambut urang tiasa teras nganggo ekstensi anu hébat.

Ati-ati nalika ngumbah

Ngembang rambut

Ngumbah nyaéta a kabiasaan anu urang kedah pasihan pentingna dipiboga. Ngumbah rambut penting pisan pikeun tumuh séhat sabab kokotor dikaluarkeun tina daérah kulit sirah, tapi ngumbah sacara langkung tiasa ngarusak sareng ngarusak kulit sirah, bahkan nyababkeun murag atanapi rusak, anu bakal ngajantenkeun langkung pondok sareng kirang séhat. Anjeun kedah ngumbah nganggo sampo anu leres, upami mungkin sampo alami anu henteu ngaluarkeun minyak tina rambut anjeun sareng henteu nambihan silikon atanapi parabens dina formula éta. Sacara laun ngumbah rambut di daérah kulit sirah, ngantepkeun sabun solokan nuju tungtung tapi henteu diusap.

El kondisioner sareng topéng penting pikeun ngalemeskeun rambut sareng jaga tungtung, anu condong garing langkung seueur deui. Kondisioner kedah dianggo unggal dinten urang ngumbah rambut, tapi topéng dianggo ngan ukur kadang-kadang. Produk ieu ngabantosan urang pikeun ngurus tungtung sareng nyegah tina rusak sareng ngarusak, nyababkeun rambut janten leungiteun bagian tina panjang na dina prosés.

Anggo rosemary

Rosemary mangrupikeun produk anu ngabantosan rambut janten saé kusabab éta tiasa ningkatkeun sirkulasi di daérah kulit sirah. Upami sirkulasi saé, irigasi folikel rambut ngajantenkeun rambut langkung saé. Aya sababaraha produk anu ngagaduhan Rosemary tapi dina sagala hal anjeun tiasa ngadamel infus sareng pepelakan sareng nganggo cai éta pikeun masagi kulit sirah anjeun. Anjeun kedah ngalakukeun sababaraha kali saminggu pikeun perhatoskeun pamutahiran. Salaku tambahan, ieu ngabantuan rambut ragrag kirang dina waktos sapertos usum gugur. Ieu bakal ngabantosan ningkatkeun sirkulasi sareng ngajantenkeun rambut langkung gancang.

Candak suplemén

Tumuh buuk

Upami rambut anjeun henteu kuat, éta tiasa teras waé kusabab anjeun henteu ngagaduhan gizi. The Suplemén rambut tiasa janten bantosan pisan dina waktos-waktos Di mana ragrag tapi ogé nalika éta nuju tumuh, sabab upami urang nyandak éta biasana bakalan kuat, sabab éta ngagaduhan nutrisi anu diperyogikeun. Aya seueur suplemén tapi ampir sadayana ngandung nutrisi sapertos seng, vitamin B, zat beusi atanapi biotin, kumargi sadayana ngabantosan kabentukna rambut sareng tumuhna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.