Tren pikeun makeup wani usum panas ieu

Wani makeup pikeun usum panas

nu tren makeup ayeuna seueur pisan, Anu saé, sabab masing-masing urang ngagaduhan rasa anu béda anu cocog sareng gaya urang. Kusabab kitu urang tiasa ningali tina makeup anu alami pisan pikeun anu sober anu sanés anu fokus kana nada buligir, makeup klasik atanapi di sisi anu sanés tren makeup anu gagah pikeun usum panas ieu.

Kalayan makeup anu wani, anu bungsu condong diluncurkeun, tapi pastina aya ideu anu urang sadayana tiasa adaptasi sareng hiji dinten tina kahirupan urang. Tren ieu pikaresepeun pisan sabab ngajantenkeun urang ngantunkeun zona kanyamanan urang dina hal makeup, tapi masing-masing jalma tiasa adaptasi ku milari nada atanapi ide anu aranjeunna pikaresep.

Alis tisél

Rias ku halis kusut

Alis parantos janten titik anu penting pisan dina raray urang di sababaraha waktos ayeuna. Isro anu halis rupa salapan puluh pikeun masihan jalan ka anu sanés anu langkung tandana sareng alami, kalayan seueur kapribadian. Tapi ogé trend dina alis na ngarobah saeutik demi saeutik. Ayeuna urang tiasa ningali tren anu hébat, alis anu teu pikaresepeun, sabab éta hal anu matak. Jenis alis anu teu pikaresepeun ieu henteu pikaresepeun pikeun sadayana, tapi aranjeunna pasti aya hal anu khusus pisan. Pikeun ngalakukeun éta anjeun peryogi sisir fixative sareng alis pikeun ngajaga jalan éta. Éta sisir ka luhur sareng ogé katingalina langkung kandel. Upami anjeun rada ipis, ogé anggo pensil kanggo ngeusianana.

Eyeshadows warna pinuh

Panon kandel

nu eyeshadows pisan rupa-rupa sareng éta dimana urang tiasa maén paling kalayan makeup kami. Taun ayeuna aranjeunna nganggo duanana buligir sareng anu sanés anu langkung wani. Aya anu nganggo nuansa sapertos neon pink, oranyeu atanapi konéng. Salaku tambahan, ku datangna usum panas, nada langkung wani sareng langkung enteng dianggo, janten waktos anu pas pikeun ngagunakeunana. Aya sagala rupa tékstur dina eyeshadow pikeun nyobaan, bahkan anu paling pikaresepeun atanapi herang.

Eyeliner dramatis

Eyeliner dramatis

Trend sanésna éta urang tiasa ningali taun ayeuna nyaéta eyeliner dramatis, dicandak ekstrim sareng biasa nyorot panon langkung-langkung. Pamakéan soca panon henteu gampang sareng urang terang éta, janten penting latihan sateuacanna upami urang hoyong ngalakukeun épék ieu, sabab upami urang henteu ngagaduhan pulsa anu saé pangaruhna tiasa janten musibah. Tapi upami anjeun kantos resep eyeliner, anjeun tiasa gabung sareng trend anyar ieu.

Biwirna sengit

Biwirna sengit

Panon dina nada sengit dibawa, tapi ogé biwir komo duanana dina waktos anu sareng upami anjeun resep gaya anu matak. Biwir neon mangrupikeun tren deui tapi leres anjeun hoyong warna sengit anjeun ogé ngagaduhan warna beureum, karang sareng jeruk. Anjeun bahkan tiasa nyampur dua nuansa warna anu sami, warna pink terang sareng anu langkung sengit kanggo nyiptakeun pangaruh gradién anu asli.

Glitter deui

Saatos dikurung, hal-hal anu wani deui, janten waktuna pikeun resep makeup sareng maénkeun éta. Rengse glitter aya dina modeu bahkan pikeun panggunaan sapopoe. Tina eyeshadows ngagenclang ka biwir sareng némpél ku hérang. Éta tiasa janten épék saderhana, tanpa teuing caang tapi ku éta touch khusus anu bakal ngajantenkeun makeup anjeun menonjol.

Kalangkang logam

Kalangkang logam

nu nuansa logam tiasa janten trend sejen tina waktos. Upami anjeun henteu hoyong glitter, anjeun panginten langkung milih sorotan daérah éta ku logam bérés anu ogé caangna tangtu. Aya seueur warna logam anu gampang diterapkeun sareng anu pasti narik perhatian. Pikeun ngajantenkeun aranjeunna menonjol, aranjeunna tiasa dicampur sareng biwir buligir saderhana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.