Tren makeup pikeun musim semi / usum panas 2022

Tren makeup

Di tengah musim semi, kalayan panas anu beuki kuat ngumumkeun yén usum panas parantos caket, waktosna marios tren musim dina hal makeup eta hartina. Catwalks fashion parantos dieusi pikeun sataun deui ku warna fluorin. The pinks pangkuatna, jeruk neon, blues reminiscent tina pantai Yunani jeung greens nu ngajadikeun anjeun ngimpi piknik, ditempo dina fashion, hiasan komo makeup.

Tapi warna anu kuat mangrupikeun salah sahiji tren musim ieu. Usum panas datang dieusian ku pérak, emas jeung perunggu nada reminiscent tina makeup ti mimiti 2000. Di sisi séjén, taun maranéhna balik kalawan gaya pinuh. lipstik leungit salila taun toughest tina pandémik. Kasempetan anyar pikeun nganyahokeun potongan konci kantong kageulisan anjeun.

Tren makeup ayeuna

Dina catwalks sareng editorial fashion urang tiasa mendakan tren anu nandaan jalma anu paling terang ngeunaan ieu. Sanajan kitu, éta ukur tanda léngkah pikeun ngahontal penampilan fashionable diadaptasi kana kanyataan ti poé ka poé. Upami anjeun resep ngagem tren tapi henteu kaleuleuwihi, anjeun ngan ukur kedah ningali, cobian sareng adaptasi kana gaya anjeun, awak anjeun sareng kabutuhan sadinten anjeun.

Sakumaha urang sering nyarios, dandanan éta senang, éta maén, sarta naon waktos hadé ti usum panas maén kalawan kosmétik dina kulit Anjeun. Hayu urang tingali naon tren anu nandaan kami makeup usum panas sareng anu mana anjeun tiasa milarian sareng nyobian dugi ka mendakan anu paling cocog sareng anjeun ka anjeun. Anjeun wani? Udag.

Eyeliner pikeun sagala jinis panon, warna sareng bentuk

Eyeliner mangrupikeun salah sahiji tren anu teu pernah leungit. tapi dina unggal musim alternatif dilebetkeun, variétas, pondokna, béda anu transformasi hiji outline basajan kana sakabeh trend. Musim semi usum panas ieu anu digariskeun ganda sumping. Ogé garis dina warna mawa kana nyanghareupan trend utama musim, warna fluorine.

kulit caang pisan

Ieu salah sahiji tren konci unggal usum panas, kulit pisan juicy jeung luminous, kawas kaluar ti sunbath a. Pikeun ngahontal ieu, anjeun ngan ukur kedah nganggo moisturizer anu saé kalayan faktor panyalindungan panonpoé. Hayu éta warna alami kulit disamak panonpoé hiji nu boga prominence tur nambahkeun illuminator di wewengkon konci. Ieu mangrupikeun lengkungan halis, tulang pipi, ujung irung sareng dina saluran cimata panon.

Halis kandel sareng digambar saé

Dina taun-taun ayeuna, tren alis parantos ngawangun alis anu langkung alami, ngahormatan volume alami rambut, ogé bentukna. Upami Anjeun gaduh halis voluminous anjeun dina tuah, sabab anjeun ngan peryogi gél pikeun ngartikeun sareng gaya aranjeunna. Pikeun anu peryogi bantosan, kalayan pensil tina tempat teduh anu sami anjeun tiasa ngeusian sela sareng ngahontal alis anu langkung kandel sareng fluffier.

Biwirna deui ngajanteng

Saatos seueur waktos nyumputkeun sungut anjeun dina topéng, pikeun alesan kaamanan tangtosna, waktosna pikeun pamerkeun biwir anjeun sacara maksimal. Taun ayeuna kuat, warna lila-langgeng mulang, Tapi kalawan smoother, finish satinier ti sababaraha musim katukang. Lipsticks leuwih creamy, moisturizing komo jeung pangaruh gloss, enya, tanpa forgetting outline alus jeung nu sampurna ngagambar sungut.

Naha anjeun hoyong langkung seueur tren makeup pikeun musim semi usum panas 2022?

Kami ngarepkeun éta, konser deui, festival musik langsung sareng sareng éta, baju anu paling lucu. Pikeun maranéhanana moments pihak aplikasi glitter pernah gagalAnjeun bakal mendakanana dimana-mana, aranjeunna gampang diterapkeun sareng anjeun bakal nampi tampilan anu pikaresepeun pikeun wengi usum panas anu gélo. Kumaha saur anjeun ngeunaan tren makeup usum panas ieu? Kami ngarepkeun nyobian aranjeunna sadayana!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.