Tilepan parabot pikeun ngahias balconies pisan leutik

Ngahias balkon anjeun ku parabot tilepan

Nalika kurungan, urang anu tiasa ngaraosan rohangan luar di bumi urang ngarasa bagja pisan. Malahan balconies pisan leutik aranjeunna janten harta saeutik. Sareng éta sareng parabotan tilepan Ieu bisa jadi extension imah.

Balconies imah Aranjeunna biasana leutik tapi éta sanés halangan pikeun ngamangpaatkeunana. Naha anjeun tiasa ngabayangkeun diri anjeun gaduh kopi isuk-isuk dina usum panas? Linggih dina bacaan malem? Ngarasakeun dinner jeung pasangan anjeun? Anjeun tiasa ngawujudkeunana ku cara nempatkeun sababaraha perabot.

Parabot lipat

Perabot tilepan mangrupikeun alternatif anu hadé pikeun ngahias balconies anu alit. Ieu henteu ngan, umumna, lampu, tapi ogé ngidinan urang reconfigure spasi gampang lamun perlu. Narilep aranjeunna nyandak saeutik pisan spasi, nu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngagunakeun spasi dina cara séjén. Tapi ieu sanés ngan ukur kauntungan tina jinis jati ieu anjeun tiasa mendakan di handap ieu.

Ikea tilepan parabot

  1. Éta jati lampu; aranjeunna beuratna saeutik tur visually nyandak up saeutik spasi.
  2. Bisa narilep jeung dikumpulkeun gampang lamun urang kudu ngagunakeun spasi dina cara séjén atawa ngan saukur nyiapkeun eta keur usum.
  3. Aranjeunna relatif murah.

Jati penting

Naon parabot lipat anu penting dina balkon? Kabutuhan unggal jalma atanapi unggal kulawarga béda-béda, tapi aya dua perabot anu jarang ngahalangan balkon sabab ngajantenkeun tempat anu langkung fungsional. Urang ngobrol tangtu ngeunaan méja jeung korsi.

Una méja tilepan buleud eta mangrupakeun tambahan salawasna wilujeng sumping. Sareng… naon akalna upami nempatkeun méja tanpa sahenteuna dua korsi di sakurilingna? Sakumpulan jinis ieu bakal ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun seueur kagiatan di luar negeri: ngopi, tuang, maca, damel ... sareng ngalakukeunana sareng batur.

Méja jeung dua korsi tilepan dina balconies leutik

Naha anjeun gaduh sakedik rohangan? Bet dina a méja satengah buleudan Anjeun tiasa ngagantelkeun kana pager atanapi témbok sareng ngagentos korsi sareng bangku di sisi balkon. Anjeun meureun moal cocog dua korsi tapi bangku nu bisa nampung dua jalma. Dupi anjeun tiasa nempatkeun hiji méja rectangular? Upami rohangan balkon anjeun ngamungkinkeun sareng tiasa tuang sareng tuang di luar mangrupikeun prioritas pikeun anjeun, tong ragu!

Balkon tilepan parabot

Bet dina méja jeung korsi dijieunna tina bahan cocog pikeun spasi outdoor. Bahan anu ngarojong ogé Cuaca goréng kayaning waja, serat sintétik atawa kai tropis kayaning jati.

Ngagabungkeun sareng ...

Un workbench atawa dibebaskeun kalayan gudang aranjeunna pernah teuing dina balkon a. Dina bangku anjeun tiasa nempatkeun langkung seueur jalma tibatan dina korsi anu ngeusian rohangan anu sami sareng anu ieu. Lamun ngagantelkeun kana témbok jeung nempatkeun sababaraha Mats anjeun ogé tiasa bersantai iraha wae poé.

Naha prioritas anjeun ngagaduhan tempat pikeun ngagolér sareng bersantai? Teras anjeun tiasa resep nempatkeun sofa sareng hilap kana méja sareng korsi upami anjeun henteu ngagaduhan rohangan pikeun tofo. Bet dina sofa sudut sarta ngalengkepan set kalawan méja kopi lipat. Ieu bakal ngawula ka anjeun pikeun ngopi atawa ngalayanan dinner snack lampu.

Perabot pikeun balconies leutik

Naha anjeun badé ngajantenkeun rohangan langkung saé? Upami anjeun henteu resep lantai balkon anjeun atanapi dina kaayaan anu goréng, naha henteu ngalebetkeun a platform pola? Éta pisan gampang pikeun nempatkeun; ngan sababaraha clicks basajan. Sareng upami balkon anjeun alit pisan, biayana moal skyrocket. Aranjeunna dibanderol antara € 16 jeung € 23 per méter pasagi. Ogé tékstil bakal mantuan Anjeun ku kahaneutan.

Sareng tong hilap ngasupkeun sababaraha tutuwuhan. Ieu mawa freshness jeung warna ka balkon. Sareng, éta gumantung kana pepelakan anu anjeun pilih sareng dimana anjeun nempatkeunana, aranjeunna malah tiasa masihan anjeun privasi anu langkung ageung. Bet dina spésimén-pangropéa low nu bisa tetep kaluar sapanjang taun sarta nu teu boga ukuran badag ambéh maranéhanana teu maok teuing spasi.

Ngahias balconies anu alit kalayan perabot tilepan saderhana pisan sareng murah. Tingali sababaraha sareng nyiapkeun balkon anjeun sateuacan musim semi dugi ka mimiti ngamangpaatkeun éta pas mungkin.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.