Taplak meja pikeun pakéan méja gugur anjeun

Taplak meja pikeun dangdanan méja dina usum gugur

Taplak meja teu aya di seueur bumi. Kami nyarioskeun taplak meja tradisional, anu ku urang diingetkeun dinten ayeuna sareng anu parantos nganggo méja urang mangtaun-taun. Kami henteu tiasa nolak, kumaha ogé, kamampuan anu dimilikina ngarobah méja, supados katingalina langkung saé.

Taplak meja ogé alat anu saé pikeun ngajantenkeun usum perhatosan di bumi urang. Naha anjeun émut sababaraha minggu ka pengker nalika urang bagikeun opat tip pikeun ngabantosan anjeun nyiapkeun bumi anjeun kanggo rutinitas anu énggal? Taplak meja anu urang ngajukeun dinten ayeuna hebat pisan pikeun pakéan tabel gugur anjeun sahingga minuhan salah sahiji poin anu urang carioskeun harita.

Tipe taplak meja naon waé anu bakal masihan méja kami anu gugur anu urang pilari? Taplak meja dina nada haneut, tanpa diragukeun, tapi ogé anu adaptasi sareng tren musim ieu. Sareng kami bakal nyarios sakedik perkawis sadayana dinten ayeuna sahingga anjeun terang sadayana pilihan sareng tiasa milih.

Dina nada haneut

Nada haneut ngajantenkeun bumi urang langkung raoseun nalika usum tiis. Konéng sareng jeruk Éta panginten anu mangrupikeun warna anu munggaran anu kami kaitungkeun salaku haneut sareng leres éta, tapi ogé aya warna anu langkung bijaksana anu tiasa ngahaneutkeun méja urang.

Taplak meja polos dina nada haneut sareng nétral

Ecru, warna beige sareng coklat coklat Éta mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun pakéan méja gugur anjeun. Taplak meja dina nada ieu, salaku tambahan, ulah kaleungitan gaya sareng anjeun tiasa nganggo éta taun-taun ngagabungkeun sareng serbet anu béda pikeun ngabarukeun méja anjeun upami anjeun hoyong.

Rami Éta lawon anu sadayana firma mode dipertaruhkeun pikeun ngadamel taplak meja polos anu bakal nganggo baju méja urang dina usum gugur ieu. Lemes tapi henteu pikaboseneun, kumargi sababaraha gaduh detail alit anu ngajantenkeun unik: perincian di ujungna, hemstitches di handap….

Pariksa dicitak

Tabél mangrupakeun trend musim ieu pikeun pakéan méja. Duanana Mango Casa sareng Zara Home milih pola ieu dina kumpulan bumi anyarna. Sareng aranjeunna ngalaksanakeunana ku wani kalayan konéng pikeun mawa kahaneutan sareng optimisme kana méja urang.

Taplak meja kotak-kotak

Anjeun bakal mendakan éta tina katun kalayan motif warna-warni dina latar bodas sapertos Zara atanapi langkung wani sareng gambar anu langkung dihartoskeun sapertos Mango didamel tina viscose. Idéal upami anjeun ngagaduhan perkakas halus dina nada nétral sapertos anu anjeun tiasa tingali dina gambar.

Belang sareng / atanapi kembang

Henteu sadayana lukisan, aya usulan sanés anu dicap dina koleksi énggal pikeun bumi. Garis-garis biasana jalan, kumpulan saatos koleksi aya salaku pilihan anu aman. Langkung kirang lega, langkung atanapi kirang tanda, langkung atanapi kirang wijaksana, anjeun mutuskeun!

Taplak meja bermola

Dina nada nétral, héjo sareng biru, garis-garis anu urang mendakan dina kumpulan ayeuna rada bijaksana. Aranjeunna henteu nampilkeun kontras warna kandel Aranjeunna henteu pamer, tapi aranjeunna harmonis. Cocog pisan pikeun nyayogikeun katenangan sareng kaharmonisan dina tabel.

Éta ogé henteu leungit dina koléksi cetakan kembang, euweuh spring, jelas gugur. Aranjeunna tarohan ieu dina motif daun dina warna alami sareng kembang liar anu lemes sareng kembang dina nada haneut. Sareng leres, aya ogé taplak meja anu henteu eusi pikeun milih salah sahiji pola ieu, éta ngagabungkeun duanana. Sareng hasilna, urang moal tiasa resep deui.

Tisu-tisu

Sadaya taplak meja anu urang nunjukkeun dina gambar kagolongkeun kana kumpulan Mango Casa, Zara Home sareng H&M Home ayeuna sareng didamel tina katun 100%, 100% linen atanapi 100% viscose 100%. Ieu lawon anu paling sering dianggo ogé dina katalog anu sanés sareng aya alesan anu saé pikeun éta, bisa mesin nyeuseuh dina suhu maksimum 30ºC, hal anu penting pisan dina unsur anu dianggo sadidinten sareng anu kakeunaan pisan kana kokotor.

Sadaya lawon ieu tiasa dicuci ku mesin, tapi ngan linen anu tiasa digulung garing. Terus diémutan ieu upami anjeun cicing di tempat anu lembab pisan dimana alat pengering penting dina waktos taun ayeuna. Éta henteu ngan ukur bédana antara lawon ieu: henteu sadayana ngagaduhan drape anu sami, henteu sadayana nyayogikeun tékstur anu sami kana méja sareng sadayana henteu disetrika kalayan kesederhanaan anu sami. Yén urang resep taplak meja, urang pikaresepeun, penting, tapi sarua pentingna jeung éstétika nyaéta praktis.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.