Tangga jero ruangan: pilih gaya anjeun

Tangga jero rohangan

Tangga jero rohangan ngabantosan urang pikeun nyambungkeun lantai hiji imah. Saluareun nyugemakeun aspék praktis ieu, aranjeunna ogé janten penting aktip pikeun mawa kapribadian jeung gaya ka imah. Sareng éta tangga jero ruangan ngeusian volume anu ageung sareng tiasa janten protagonis rohangan anu tangtu upami urang hoyong.

Naon gaya anu anjeun pikahoyong pikeun bumi anjeun? Paduli jawaban anjeun, moal hese pikeun anjeun manggihan sababaraha tangga nu mantuan Anjeun pikeun ngaronjatkeun eta. Jeung maranéhna aya loba jenis tangga indoor sarta pohara béda dina hal desain maranéhanana. Sareng dina ieu urang lirén ayeuna, nunjukkeun anjeun usulan anu béda pikeun unggal gaya.

Klasik

nu tangga kai dina nada sedeng atanapi poék kalawan railings digawé aranjeunna geus behaved salaku titik sentral imah pikeun dekade sarta bakal neruskeun ngalakukeunana. Bentukna anu umumna dibuleud bakal teras-terasan nyandak urang deui mangtaun-taun, sanaos ayeuna direnovasi nganggo warna anu langkung hampang sareng rel anu langkung wijaksana.

Klasik dina kai atawa batu

Tapi tangga kai sanés ngan ukur anu tiasa ngajantenkeun éstétika klasik ka ruang tamu. F urangbatu dihias atawa marmer kalawan railings logam Éta ogé ngalakukeun hal eta hideung, nyaeta, nyadiakeun sophistication tambahan. Sareng éta tangga interior ieu masih janten paporit pikeun janten unsur sentral lorong sareng ruang tamu imah palatial sareng bumi méwah.

Industriales

Loteng New York nyandak gaya industri ka tingkat anu sanés sareng ti saprak éta seueur anu narékahan pikeun ngalebetkeun elemen gaya industri ka bumi. Tangga logam Éta mangrupikeun alternatif anu hadé pikeun ieu, ngajantenkeun cadar logam umur sareng grid logam janten babaturan anu saé pikeun desain anjeun.

Industrialists kalawan logam salaku protagonis

Grid logam Kiwari éta sumber daya pang populerna di imah maranéhanana anu mutuskeun bet dina staircase desain industri. Sarta sanajan umumna bet dina grid hideung keur kaperluan ieu, geus beuki ilahar wani jeung bodas, bulao, konéng atawa pink. Titik kuat alternatif ieu nya éta visually lampu sarta ngidinan cahaya ngaliwatan hiji sisi ka séjén, jadi sekutu hébat dina eta spasi dimana cahaya alami ngan asalna ti hiji sisi.

Anu beton éta bahan séjén raket patalina jeung gaya industri. Ieu nyadiakeun hébat "solidity" kana tangga, jadi urang mindeng manggihan léngkah dina bahan ieu digabungkeun jeung railings logam pisan lampu. Tangga jenis ieu katingalina saé pisan dina lingkungan rustic sareng kontemporer dimana unsur kai anu tanggung jawab nyayogikeun kahaneutan.

Minimalis

Upami urang milarian gaya minimalis tangga ngambang aranjeunna salawasna hiji pilihan pikeun contemplate. Tangga tangga ieu umumna dirojong dina salah sahiji sisina, nyayogikeun sensasi anu pikaresepeun pisan sacara visual tina beurat anu teu matak pegat ku pilihan rel anu goréng.

Pikeun imah minimalis

Éta sanés hiji-hijina alternatif pikeun nyambungkeun rohangan minimalis sareng avant-garde sareng sanés anu paling aman upami urang gaduh murangkalih atanapi jalma anu kasulitan mobilitas di bumi. Iraha urang bet on garis beresih jeung kelir nu ngahijikeun staircase kana kamar urang bakal ngahontal hiji estetika konsisten kalayan gaya ieu.

Modern, kontemporer

Seueur desain anu urang bahas dugi ka ayeuna tiasa cocog sareng rating ieu ogé. Tur éta yén dina ieu aya kamar pikeun tangga pisan béda ti nangtung kaluar pikeun wangun maranéhanana, konsép atawa warna. Tangga jero ruangan anu ngahias rohangan modern, kontemporer sareng avant-garde anu jarang ditingali.

Tangga modéren

Naon anu umumna tangga ieu? Seuseueurna ngagabungkeun bahan béda dina desain na: kai jeung logam, kai jeung kaca, batu jeung beton ... Keur tangga nu boh ngahijikeun kana lingkungan atawa megatkeun jeung eta, nangtung kaluar ti sesa unsur jeung jadi puseur perhatian.

Tangga jero ruangan maénkeun peran anu penting dina hiasan bumi. Aranjeunna salah sahiji elemen munggaran nu narik perhatian sarta jadi babaturan deukeut hébat pikeun ningkatkeun kapribadian sareng gaya imah urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.