Tahu jeung kari kembang engkol sareng sangu

Tahu jeung kari kembang engkol sareng sangu

Di Bezzia unggal dinten anu kalangkung urang resep deui kari, naha hal anu sami kajadian ka anjeun? Hayam sareng kari kentang amis anu urang bagikeun sareng anjeun dugi ka tilu taun ka pengker mangrupikeun paporit sareng kami parantos dumasar kana diri pikeun nyiptakeun ieu vérsi vegan: tahu sareng kari kembang engkol.

Hayam parantos digentoskeun dina vérsi ieu ku tahu sareng sayuran sanésna salian ti kentang amis parantos dilebetkeun kana resepna. Dina resep ieu kari teu aya anu ngiuhanana. Kali ieu kami henteu acan nambihan tomat atanapi bahan sanés anu ngarobih warna atanapi rasa na.

Dinten ayeuna mangrupikeun piring anu kuat sareng lengkep, sampurna pikeun dijalankeun salaku piring tunggal. Persiapanana saderhana sareng moal nyandak anjeun langkung ti 40 menit. Naséhat kuring nyaéta anjeun ngamangpaatkeun sareng nyiptakeun cukup salami dua dinten. Janten anjeun tiasa tuang sadinten nganggo béas sareng tuangeun kanggo tuang énjing sareng anjeun sami waé. Naha anjeun wani nyobian?

Bahan pikeun 3

  • 2 séndok minyak zaitun parawan tambahan
  • 400 g. tahu, dadu
  • 1 bawang dicincang
  • 1/4 lada bel beureum, dicincang
  • 1/2 kembang engkol, dina kembang kembang
  • 1 ubi jalmi, dadu
  • 350 ml. santen
  • 2 sendok kari kari
  • 1 séndok téh paprika amis
  • 1/3 sendok jinten taneuh
  • 1 séndok téh tepung jagong leyur dina 1/2 gelas cai
  • Uyah sareng cabé
  • 1 gelas nasi asak

Step by step

  1. Nyiapkeun sadaya bahan.
  2. Panas dua sendok minyak dina panci sareng tumis tahu anu dibumbuan 8 menit atanapi dugi ka coklat enteng. Sakali parantos, angkat tina panci sareng simpen.

Bahan kanggo kari

  1. Dina minyak anu sami Ayeuna tumis bawang sareng cabé salami 5 menit.
  2. Saatos Aduk kembang engkol sareng ubi jalar, nutupan kaserol sareng ngantep éta masak dina suhu sedeng 8-10 menit.

Kari tahu sareng kembang engkol

  1. Saatos 10 menit tambih santen, rempah, aci jagong sareng campuran. Masak sadayana salami 5 dugi 10 menit atanapi dugi kentang amis lembut.
  2. Hidangkeun tahu sareng kari kembang engkol sareng nasi asak.

Kari tahu sareng kembang engkol


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.