Stensil pikeun cet témbok ku cara aslina, anggo!

Tembok dicét stensil

Aya alat anu ngamungkinkeun urang ngarobah tampilan kamar ku cara saderhana sareng murah tapi aranjeunna henteu pati dipikaresep ku kami. Stensil pikeun témbok ngalukis, ogé katelah stensil, mangrupikeun conto ieu.

Kalayan stensil pikeun témbok ngalukis anjeun tiasa ngarobih kamar dina sababaraha jam. Aranjeunna bakal ngajantenkeun gampang pikeun anjeun nyiptakeun pola ngulang dina témbok anu bakal nambahan minat kamar. Tapi aranjeunna ogé bakal ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun motif terasing anu narik perhatian ka juru anu tangtu. Diajar langkung seueur ngeunaan ieu!

Naon ari stensil?

Stensil mangrupikeun témplat anu didamel tina matéri khusus anu aranjeunna ngawula pikeun cap motif dina permukaan kalayan ngalirkeun warna ngaliwatan potongan anu didamel na. Definisi anu langkung pas tiasa dipendakan dina Kamus Akademi Spanyol Spanyol:

Stensil pikeun témbok ngalukis

stensil
Tina basa Inggris. stensil.
1. m. Arg., Bol., Chili, C. Rica, Cuba, Méx., Nic., Pan., R. Dom. Sareng Ven. Témplat matéri khusus pikeun stensil.

stensil
Tina lat. extergēre 'usap, bersih'.
1. tr. Nyirian gambar, hurup atanapi angka ku ngalirkeun warna, sareng alat anu cocog, ngalangkungan potongan anu didamel dina lambaran.

Mésér atanapi ngadamel témplat anjeun nyalira

Di pasar anjeun bakal mendakan seueur stencil pikeun témbok ngalukis didamel tina bahan plastik anu tiasa dianggo deui sareng sakali-kali deui. Témplat anu nyontoan motif ubin hidrolik, ogé anu ngagaduhan motif geometri atanapi kembang anu paling populér.

Ngadamel stencil anjeun nyalira pikeun cet tembok

Naon kajadian upami urang henteu yakin kana témplat naon waé? Maka urang tiasa ngadamel témplat urang sorangan tina gambar urang sorangan atanapi anu sanés anu urang mendakan online. Pikeun ieu anjeun bakal peryogi élmu dasar dina pananganan sababaraha Program desain sapertos Photoshop sareng printer anu ngamungkinkeun nyetak dina lambaran plastik. Ngagaduhan éta henteu biasana, tapi biasana henteu masalah pikeun milarian toko salinan di kota-kota urang.

Naha anjeun henteu peryogi anu sapertos propésional? Upami kreativitas sareng katerampilan anu anjeun gaduh, anjeun tiasa nyiptakeun témplat anjeun nyalira nganggo spacers palastik perforated, anu urang biasa ngatur dokumén di bumi, sareng mesin motong anu diasah kalayan leres.

Larapkeun stencil kana cet tembok

Sakali anjeun ngagaduhan témplat hiasan anjeun, parantos waktuna nyiapkeun cet sareng najis panangan anjeun. Tapi dimana anjeun ngamimitian? Upami ideu anjeun pikeun ngulang pola anu sami sacara simetris sapanjang témbok, cita-cita pikeun ngagambar a garis nangtung di tengah témbok janten panungtun pikeun nyiptakeun garis mimiti pola.

Kumaha cara ngagunakeun stensil pikeun cet tembok

Kumaha waé ogé, upami anjeun parantos milih tempat anu badé nempatkeun témplat, léngkah salajengna iteuk kana témbok kalayan bantuan pita masking sakedik. Kami hoyong mikir yén sateuacan anjeun ngurus nutupan lanté sareng permukaan sanés anu tiasa noda, leres?

Sakali témplatna disiapkeun, anjeun tiasa nerapkeun cét ku sababaraha cara. Anjeun tiasa cet témbok nganggo roller cet pikeun ngahontal gambar anu seragam atanapi nerapkeun cét ku cara ngetok ku bolu pikeun ngahontal épék anu dipakena. Upami anjeun ngagaduhan sababaraha stensil anu tiasa anjeun lengket dina témbok, sikat udara ogé tiasa janten alternatip anu saé. Pilih téhnik anu anjeun paling resep atanapi anu paling merenah pikeun anjeun sareng damel!

Hasil ngalarapkeun stensil kana cet tembok

Sakali cét parantos dilarapkeun nganggo témplat anu munggaran, waktosna kanggo mesék teras nempatkeunana dina posisi anu énggal. Kaseueuran stencil ngalukis témbok ngagaduhan jelas guaran pikeun ngajajarkeun aranjeunna sahingga pola na sampurna, janten anjeun kedah nuturkeun ieu.

Pastikeun pikeun ngabersihkeun stensilna unggal-unggal sareng ngarobih pita masking kanggo nyingkahan nyered cet nalika anjeun ngarobih stensil atanapi sadaya padamelan bakal kapangaruhan. Sareng kersa merhatoskeun yén pola anu ngulang ngahémat garis horizontal sareng vertikal ti jaman ka jaman.

Ayeuna anjeun terang kumaha ngagunakeun stensil pikeun ngalukis témbok, naha anjeun bakal wani ngarobih tampilan témbok anjeun kalayan ieu?

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.