Sampo padet anu pangsaéna

Sampo padet

La ideu sampo padet nembé sumping, Tapi aranjeunna parantos janten tren nalika miara rambut urang. Kusabab kitu urang kedah nampilkeun ka anjeun naon anu kami pikirkeun nyaéta sampo padet anu pangsaéna di pasar, saperangkat kosmétik anu sampurna pikeun ngurus rambut dina gerak sapopoé, kumargi sampo mangrupikeun konci pikeun rambut anu séhat.

nu sampo padet aya dina format anu langkung ramah lingkungan, sabab biasana henteu ngagaduhan bungkusan plastik, tapi ogé, kusabab padet, pangsaeutikna bahan kimia anu dianggo pikeun nyiptakeun tékstur sareng seueur diantarana ékologis, anu sampurna pikeun cai, anu henteu kotor teuing. Janten urang pikir parantos waktuna pikeun ngalih ka kosmétik padet.

Rambut Malaikat ku subur

Sampo subur padet

Ieu mangrupikeun firma anu paling menonjol kalayan kosmétik padet, kumargi éta sanés ngan ukur sampo, tapi ogé kondisioner, minyak sareng sagala rupa hal. Sampo padet Lush mangrupikeun hal anu paling saé anu tiasa dipésér dina halaman wéb aranjeunna sareng aya rupa-rupa hébat. Sampo Rambut Angel mangrupikeun salah sahiji anu laris, utamina kusabab éta lembut sareng cocog pikeun sadaya jenis rambut. Diantara komponénna ngagaduhan Ylang ylang pikeun nada rambut sareng ngurus éta. Aquafaba nambihan kakuatan sareng cahaya, sedengkeun cai mawar sareng dukun hazel ngabantosan kulit sirah anu paling peka. Lesitin kécap ngabantuan nyerep bahan séjén. Hal anu saé nyaéta urang tiasa ningali sadaya bahan sareng naon anu masing-masing nyumbang kana rambut urang, anu ngabantosan urang milih anu langkung saé.

Sampo kosmétik Maria

Kosmétik MAría

Este sampo padet alami, vegan sareng buatan tangan. Mangrupikeun rambut anu didesain kanggo rambut berminyak, kumargi kalayan bahan-bahan éta nyobian pikeun ngungkulan masalah sékrési sebum di daérah kulit sirah, anu mangrupikeun masalah utami tina rambut berminyak. Minyak jojoba anu dikandungna nyayogikeun hidrasi tanpa sensasi anu leueur. Jus jeruk nipis anu ngabantosan kakuatan astringénna pikeun ngatur produksi gajih. Liat kaolin bodas ngabantosan ngabersihan kulit sirah tina kokotor ku cara hipu, henteu nganggo PH-na. Ekstrak waru sareng minyak rosemary ngabantosan rambut janten kuat sareng séhat tina akar. Éta pasti mangrupakeun pilihan anu saé pikeun bahan-bahanna sareng pikeun ngurus buuk anu berminyak.

Sampo Dr Tangkal dua dina hiji

Tangkal Shampoo Padet

Upami anjeun henteu gaduh seueur waktos kanggo ritual rambut anjeun atanapi teu puguh, anjeun ogé tiasa mésér sampo padet anu dua sapertos hiji sapertos Dr. Tree. Wétan sampo seungit kalapa sampurna pikeun buuk anu miara sareng nyéhatkeun. Éta ngagaduhan minyak argan, anu kami terang katelah emas cair pikeun kakuatanna pikeun ngahidrasi sareng nyéhatkeun. Salaku tambahan, éta ngagaduhan vitamin A sareng E pikeun nyegerkeun sareng ngurus serat rambut. Éta ogé ngagaduhan dasar mentega koko anu miara kulit sirah. Hal anu pangsaéna ngeunaan sampo ieu nyaéta ngabersihkeun sareng hidrat sahingga anjeun kedah ulah nganggo kondisioner.

Valquer sampo rambut garing

Valquer sampo padet

Sadaya firma ieu ngagaduhan sababaraha jinis sampo, sanaos kami ngan ukur nyarioskeun hiji. Salaku conto, anu ieu ti Valquer kanggo rambut garing, sanaos kanggo jinis rambut anu sanés. Wétan sampo rambut garing nganggo minyak kalapa mulia pikeun hidrat éta. Ieu kedah disebatkeun yén éta sanés sampo kalayan bahan alami anu alami tapi éta ogé saé upami anjeun henteu milari anu vegan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.