Salad jeruk sareng kéju embe

Salad jeruk sareng kéju embe

Salad nampi seueur kombinasi sayuran sareng éta naha aranjeunna mangrupikeun alternatif anu saé pikeun ngalengkepan ménu kami. Mangrupikeun usum panas nalika urang nganggo jinis persiapan ieu langkung sering, tapi aya alternatif anu hadé pikeun ngasupkeunana kana menu urang ogé dina usum salju. Alternatipna sapertos salad jeruk ieu sareng kéju domba.

La salad jeruk sareng kéju embe Mangrupikeun mangrupikeun alternatif anu saé bahkan dina waktos paling tiis dina sataun sabab dilayanan haneut. Boh waluh sareng ubi jalmi, jawab masihan warna jeruk anu khas pikeun salad, dipanggang sareng disayogikeun haneut, dicampur sareng bahan-bahan sanésna.

Mangrupikeun salad anu disiapkeun dina cara saderhana sareng urang tiasa ngawula salaku pamula atanapi ngajantenkeun hiji piring nambahan cépi atanapi kacang bodas kaléng ka dinya. Éta ogé dianggo saé sareng sacangkir nasi atanapi pasta. Naha anjeun wani nyiapkeun éta?

Bahan pikeun 2

  • 1 ubi jalar
  • 200 g. waluh
  • 2 kangkung kangkung
  • 1 alpuket
  • 12 tomat céri
  • 55 g. kéju embe
  • 1/2 séndok téh kayu manis
  • 1/3 séndok kari
  • Uyah sareng cabé
  • Minyak zaitun tambahan

Step by step

  1. Potong waluh sareng ubi jalmi, sakali dikupas, kana batu anu ukuranana sami. Tempatkeun aranjeunna dina piring pembakaran anu dijejeran ku kertas parchment na Panggang aranjeunna dina 200ºC salami 20 menit atanapi dugi ka lembut. Saurna, usum sareng kayu manis sareng kari sareng campuran.
  2. Teras nempatkeun kangkung dina mangkok, céri dipotong-potong, kéju embe remuk sareng alpuket.
  3. Lebetkeun waluh sareng ubi jalmi, campur sareng baju nganggo minyak zaitun parawan tambahan.
  4. Ngawula ka salad jeruk kalayan kéju embe haneut.

Salad jeruk sareng kéju embe


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.