Sagrada Familia: Seri Spanyol Spanyol Anyar

Kulawarga Suci

Netflix teras-terasan kaget. Kusabab leres yén unggal sering pisan ngaluncurkeun sababaraha proposal salaku eusi, tapi dina hal ieu éta masihan kejutan nalika ngumumkeun Sagrada Familia. Salah sahiji séri Spanyol anu ngagaduhan pamaén hébat sareng anu sakedik anu dipikaterang dugi ka ayeuna, tapi anu pastina bakal masihan seueur perkawis.

Kusabab ayeuna éta ngalakukeun éta sareng ngan sababaraha rinci anu dipikaterang. Sababaraha diantarana ngan ukur liwat jaringan sosial anu tangtu sareng ku sababaraha kepala mikir. Tapi éta pantes disebatkeun sabab nalika kuring kana layar leutik éta bakal rada révolusi, ampir pasti. Pilarian terang sadayana perkawis dirina!

Kejutan Netflix

Leres pisan yén Netflix bakal kaget ku urang sabab ngagaduhan kontén anu jembar pisan. Antara séri sareng pilem, sakapeung urang malah kalimpudan sabab urang henteu terang anu mana anu kedah dipilih. Éta ogé leres yén sakapeung kami ngantosan perdana sabab parantos diumumkeun ku platform, janten urang sadayana tiasa ngadamel salah sahiji agenda. Tapi dina hal ieu henteu sapertos kitu sareng saolah-olah kejutan ulang taun, berita sumping yén séri Spanyol anyar mangrupikeun proyék platform. Tapi henteu ngan ukur éta, tapi ogé ngagaduhan rupa anu kawéntar pisan dina kancah nasional sareng anu asalna tina ngala kasuksesan anu sanés.

Kulawarga Suci dina Netflix

Saha protagonis Sagrada Familia?

Najwa Nimri Anjeunna mangrupikeun salah sahiji rupa anu paling dikenal dina pamandangan nasional. Anjeunna mimiti damel sareng Santiago Segura tapi ogé ngajantenkeun kabisat sareng Amenábar, dugi ka salah sahiji peran anu paling dikenal anjeunna sumping dina séri 'Vis a Vis'. Tangtosna urang moal tiasa mopohokeun musim anu anjeunna gabung dina 'La casa de papel'. Ayeuna anjeun bakal kaget di Sagrada Familia, kami ampir yakin. Alba Flores mangrupikeun Lian ti nami hébat anu ngagaduhan kakuatan sareng teu anéh. Salian ti parantos janten pasangan Najwa, anjeunna ayeuna balik deui janten bagian tina salah sahiji casting hébat dina layar leutik. Duanana 'Vis a Vis' sareng 'La casa de papel' parantos nyababkeun anjeunna kéngingkeun sababaraha penghargaan.

Tapi éta ogé pamaén anu diwangun ku Carla Campra ngora anu urang tingali dina 'buku harian rahasia' sareng dina 'The other look'. 'Fugitivas' atanapi 'Ánimas' mangrupikeun sababaraha judul dimana kami ningali Iván Pellicer jalan. Salaku tambahan, batur anu sanés sahabatna nyaéta Macarena Gómez anu kami kenal utamina pikeun peranna salaku Lola dina 'La que se avecina', tapi éta ogé ngagaduhan sejarah anu panjang di tukangeunana.

Syuting ti séri Spanyol

Gagasan ku Manolo Caro

Salaku tambahan kana sagala rupa anu dipikaterang, anu henteu saeutik, Manolo Caro parantos diterbitkeun dina jaringan sosialna. Ngajelaskeun ti mana ideu damel padamelan sapertos kieu. Sigana éta sanés hal anu énggal, tapi éta mangrupikeun hal anu langkung émut sabab langkung ti dua taun anjeunna ngagaduhan ideu sareng kahoyong kanggo tiasa nawiskeun ka masarakat naon anu aya dina pipikiranana. Leres, anjeunna tanggel waler pikeun 'La Casa de las Flores', anu mangrupikeun kasuksésan anu sanés anu diperhatoskeun. Tina sigana, rékamanana parantos dijalankeun sareng nuju lumangsung di Madrid. Janten kumargi berita ngeunaan séri sapertos kitu parantos kaluar, sadayana ngantosan berita, kanggo tiasa ngaraosan anu sanés, keuna plot atanapi karakterna sacara umum. Naha anjeun bakal ningali éta nalika kaluar?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.