Sagalana anjeun tiasa ngalakukeun di Venice haratis, atawa ampir

Terusan tina venice

Venice mangrupakeun salah sahiji tujuan paling acclaimed pikeun wisatawan sakabeh dunya. Kota kanal nawiskeun urang rencana anu teu terbatas pikeun dilaksanakeun, tapi leres-leres henteu cocog pikeun sadaya anggaran. Anu nyababkeun urang ngobrolkeun seueur batur anu gaduh harga anu berpatutan atanapi gratis.

enya aya nu tangtu kagiatan pikeun ngarasakeun ka fullest sarta yén maranéhna moal nyieun liang muncul dina saku anjeun. Janten, kami parantos nyusun aranjeunna pikeun anjeun, supados anjeun tiasa ngalaksanakeun perjalanan impian anu anjeun parantos ngantosan. Sanajan jumlah wisatawan, sarta ékonomi sacara umum, geus ngabalukarkeun harga skyrocket, tetep mibanda pilihan ieu anu bakal nyalametkeun anjeun.

Buku tur dipandu of Venice

Ieu kudu ngomong yén dina hal ieu teu sagemblengna bebas. Tapi kabeneran nya éta teu jadi mahal sakumaha urang tiasa ngabayangkeun. Kusabab éta pituduh téh jalma mumpuni anu Aranjeunna bakal masihan anjeun wisata komprehensif ngeunaan daérah sareng ngajelaskeun sadayana sacara rinci. Jadi kabeh nu boga harga. Sababaraha di antarana teu boga harga tetep, tapi anjeun kudu ninggalkeun tip tangtu pikeun sakabéh karya aranjeunna geus dipigawé. Anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta bukuna, pikeun mastikeun yén anjeun henteu béak tempat. Éta langkung mirah tibatan anu anjeun pikirkeun sareng anjeun bakal resep kana sagala sudut sareng sadaya legenda anu anjeun bayangkeun!

Basilika St Mark

Didatangan St Mark's Basilica

Lawang ka Basilika San Marcos gratis Tapi ati-ati, sabab upami anjeun hoyong ngaksés musium anu ngagaduhan aksés kana hateupna, maka anjeun kedah mayar sakitar 5 euro. Sanajan kabeneran aya nu unggal bagian tina tempat ieu ogé patut eta pikeun kaéndahan nu masihan kaluar. Ngarasakeun sagala mosaics jeung warna emas nu exudes, anjeun bakal murag asih. Tangtosna, émut yén anjeun kedah ngantunkeun sadaya kantong atanapi ransel di daérah cloakroom, anu ogé gratis. Upami anjeun ngaksés musium, anjeun tiasa ngaraosan sudut pandang, anu henteu dibuang.

Candak dina pintonan panorama ti Fondaco Dei Tedeschi

Pikeun mémori anu saé, pandangan panorama sok penting. Janten, waktosna pikeun ngantepkeun diri anjeun kabawa ku aranjeunna sareng pikeun éta, anjeun kedah nanjak salah sahiji wangunan bersejarah, anu perenahna di tepi ka Grand Terusan di Venice. Salian mangrupa puseur balanja jeung bisa méakkeun hiji balanja soré, Anjeun salawasna bisa cagar pintonan anjeun sarta ngarasakeun 15-menit nganjang ka aranjeunna. Anjeun bakal naek ka teras teras ngaabadikeun momen anu lengkep gratis.

Orisinalitas lomari buku Acqua Alta

Kunjungan ka gedong-gedong anu béda-béda di kota penting, di hiji sisi nyaéta Basilicas tapi di sisi sanésna, urang gaduh pilihan sapertos kieu. Éta mangrupikeun toko buku tapi anu paling aneh sareng éta ogé bakal pikaresepeun anjeun. Naha Pikeun ngakses téras atanapi patio anjeun tiasa ngalakukeunana ngaliwatan tangga anu diwangun ku buku. Anjeun tiasa ka dinya ngaliwatan Calle Longa Santa María Formosa, tapi ogé ngaliwatan aksés on Calle Pinelli. Salian éta tangga sareng orisinalitas anu kami sebutkeun, anjeun moal tiasa sono kana buku-buku kuno anu anjeun badé mendakan.

Alun-alun St Mark

A musik saeutik di Saint Mark urang Square di Venice

Teu perlu indit ka konser jeung kudu mayar tikét pikeun eta, ka ngarasakeun sési musik alus. Kusabab ayeuna di Plaza de San Marcos anjeun tiasa jalan-jalan sareng soundtrack anu klasik sareng éndah. Tapi tanpa kudu kudu diuk dina salah sahiji téras. Kusabab éta mangrupikeun salah sahiji titik anu paling kasohor sareng dimana langkung seueur wisatawan konsentrasi, anu sinonim sareng mahal. Kusabab kopi basajan tiasa hargana tilu kali langkung seueur tibatan harga anu anjeun pikirkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.