Sadaya kaunggulan gun urut

Mangpaat gun pijat

Pistol urut parantos janten salah sahiji alat anu paling sering dianggo dina jaman panungtungan. Memang bener nu saméméhna ngan atlit hébat bisa kauntungan tina eta tapi ayeuna sigana nu sagalana geus robah jeung harga bener mirah, urang geus bisa boga hiji di imah urang jeung kauntungan tina sagala kaunggulan na, nu teu saeutik.

Naha anjeun terang sadayana mangpaatna? Kusabab aya omongan pitulung pikeun ngagaleuh nyeri otot. Tapi éta leres yén éta masih ngagaduhan seueur kauntungan anu anjeun kedah terang. Ku cara ieu anjeun bakal terang yén éta bakal janten babaturan anyar anjeun pikeun masihan awak anjeun langkung gampang sareng ningkatkeun kinerja. Tapi hayu urang lengkah-demi-lengkah supados anjeun teu kantun nanaon.

Nyata ngurangan kacapean otot

Salah sahiji kauntungan anu hébat tina gun urut nyaéta kalayan éta anjeun bakal pamit ka kacapean otot. Nalika aya kacapean otot atanapi kacapean serat, urang bakal nyarios yén aya ogé latihan anu sengit saatosna. Éta pisan sababna naha nyeri bisa némbongan sakuliah awak jeung kawas gun weruh ogé kumaha carana meunang leupas tina eta. Nalika anjeun ngaliwat, anjeun bakal perhatikeun kumaha parasaan éta bakal ngaleungit langkung gancang sabab éta langkung milih pulih.

Tukang urut

Ngaronjatkeun sirkulasi

Kusabab éta urut, urang terang yén urang bakal sareng anjeunna ngaktipkeun sarta ngaronjatkeun sirkulasi. Naon ngajadikeun sakabeh awak oxygenate sakumaha pantes. Janten, teu kedah maksakeun kakuatan, tapi ngan ukur sirah anu cocog pikeun éta, anjeun tiasa ngaliwat suku sareng hilap kacapean di antarana, hatur nuhun kana paningkatan sirkulasi ieu. Éta henteu kaunggulan hébat?

Pangobatan panyakit kronis

Dasar utama nyaéta kakuatan pikeun pamit ka nyeri. Ku alatan éta, euweuh kawas nerapkeun eta lamun aya ogé kasakit kronis kayaning rematik. Dina dirina, nyeri jeung stiffness sababaraha gejala paling umum. Ku alatan éta, dina raraga alleviate aranjeunna, aya nanaon kawas urut hipu ku cara gancang tur éféktif kawas nu disadiakeun ku gun urut.

Ngaleungitkeun contractures

Henteu ngan nyeri otot anu asalna tina latihan anu janten target pikeun pengobatan ieu. Tapi salian ti éta, contractures ogé urutan poé. Kusabab nyéépkeun waktos linggih atanapi kusabab laju kahirupan anu urang laksanakeun, geus ilahar aya knots dina bagian tina taktak, cervical atawa ogé di wewengkon lumbar. Janten, pikeun sadayana, geter anu dikaluarkeun ku bedil ieu mangrupikeun salah sahiji pangobatan anu pangsaéna. Ucapkeun pamit ka tegangan otot.

Pijat gun

Ningkatkeun mobilitas awak

Sanaos panginten di sababaraha daérah urang henteu toleran urut teuing, leres-leres sacara umum, bedil mangrupikeun salah sahiji ideu anu pangsaéna pikeun ningkatkeun mobilitas sakabeh awak. Kusabab ku ngaleungitkeun sagala tegangan, urang bakal perhatikeun kumaha urang gaduh mobilitas anu langkung ageung sabab nyepetkeun nyerep sadaya gizi pikeun ningkatkeun jaringan. Ieu ngakibatkeun recovery leuwih gancang.

Langkung rélaxasi dina kahirupan anjeun

Upami urang nyebatkeun kontrak sateuacana, jelas yén urang kedah teras-terasan nyarios ngeunaan sagala hal anu ngahasilkeun aranjeunna sareng salah sahiji masalah anu paling atra nyaéta setrés. Lantaran kitu hatur nuhun kana massages, wirahma maranéhanana sarta tekanan exerted urang bakal aya bewara kumaha awak loosening jeung rélaxasi bakal datang kana kahirupan urang. Tangtosna, ku pamit ka sadayana ieu, urang bakal gaduh langkung vitalitas sareng langkung énergi, ku kituna kalayan gun urut urang ogé tiasa ngaraosan sadayana hatur nuhun kana sirah anu béda anu dimaksudkeun pikeun kelompok otot anu béda.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.