Saffron monkfish kalawan prawns

Saffron monkfish kalawan prawns
Dinten ieu kami ajak anjeun dina Bezzia nyiapkeun a resep lauk basajan pisan tur sampurna pikeun celebrations hareup: Saffron monkfish kalawan prawns. Resep anu anjeun ogé tiasa nambihan sababaraha kerang atanapi kerang supados casserole langkung nyebar.

El saffron monkfish kalawan prawns Éta henteu ngan ukur resep anu saderhana, tapi ogé gancang, gancang pisan! Éta moal nyandak anjeun langkung ti 20 menit pikeun nyiapkeun éta, anu bakal ngantep anjeun nengetan hal-hal sanés nalika énjing-énjing. Naha anjeun henteu mimiti resep?

Anjeun tiasa ngadamel resep ieu kalawan monkfish tapi ogé kalawan batur lauk kawas hake, kantun nyaluyukeun waktos. Di Bezzia kami mendakan éta alternatif anu saé nalika aya tamu. Nyatana, nalika urang sadar yén urang kedah nyandak poto pikeun ngagambarkeun resep, sémah urang parantos tuang satengahna.

bahan

  • 8 monkfish tenderloins
  • 20 udang, kupas
  • 2 séndok minyak zaitun parawan tambahan
  • 2 cengkéh bawang bodas, dicincang
  • 1 séndok tepung
  • 1/2 gelas anggur
  • Sababaraha untaian kunyit
  • 2 gelas kaldu lauk (anjeun tiasa ngadamel sareng sirah monkfish sareng cangkang udang)

Step by step

  1. Panas minyak dina panci lemah sareng tumis bawang bodas sakedap.
  2. Nalika éta mimiti nyandak warna, lebetkeun tipung jeung masak pikeun menit bari nyampur.
  3. Saatos tambahkeun anggur bodas sarta ngantep éta ngurangan pikeun sababaraha menit.
  4. Teras tuang kaldu lauk jeung saffron. Campur jeung masak pikeun sababaraha menit.

Monkfish kalawan saffron

  1. lajeng, tambahkeun fillet monkfish seasoned kalawan sisi kulit luhur jeung masak pikeun opat menit, aduk casserole ti jaman ka jaman.
  2. Sanggeus opat menit, balikkeun tenderloins rapa na tambahkeun udang. Masak sadayana pikeun 2-3 menit deui, mindahkeun casserole saolah-olah anjeun nyiapkeun cod al pil pil.
  3. Pareuman panas sarta ngalayanan snuff saffron kalawan prawns panas.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.