Saatos: Saga pilem pikeun ningali dina Amazon Prime

Sanggeus pilem

Mun aranjeunna tetep teu wawuh ka anjeun, lajeng meureun anjeun bakal manggihan hiji spasi ngarasakeun salah sahiji sagas nu mere loba ngobrol ngeunaan. Judulna 'After' sareng éta mangrupikeun carita dumasar kana novel ku panulis Anna Todd. Hubungan nonoman, kuciwa munggaran, silaturahim sareng masalah kulawarga mangrupikeun sababaraha pilihan anu keuna dina carita sapertos kieu.

Unggal pilem dumasar kana salah sahiji buku Todd, jadi jauh urang gaduh tilu film tina opat anu ngalengkepan aranjeunna. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan carita sapertos kieu, anu pasti bakal pikaresepeun anjeun, maka anjeun moal tiasa sono kana sadaya anu di handap ieu kusabab éta dipikaresep pisan ku anjeun. Naha anjeun siap atanapi siap pikeun éta?

Saatos: Sagalana dimimitian di dieu

Sakumaha anu parantos urang bahas, dugi ka ayeuna aya tilu pilem anu anjeun tiasa nonton dina Amazon Prime. Anu kahiji judulna 'Sanggeus: Sagalana dimimitian di dieu'. Di jerona urang mendakan kumaha romantisme nonoman seueur anu dicarioskeun. Urang bakal papanggih Tessa Young anu pindah kaluar imahna sabab manehna geus dimimitian kuliah. Anjeunna bakal nyieun babaturan anyar, nu sanajan indungna teu resep aranjeunna, manehna teu paduli saeutikna. Kumaha bisa jadi kurang, hiji budak ogé muncul dina hirupna. Tangtosna, nalika sigana yén atraksi nyokot nyekel duanana, hiji jalma katilu nyoba muka panon na ku ngabejaan manehna yen sagalana ieu dumasar kana kaulinan maranéhanana geus dijieun sapeuting. Hal anu teu sagemblengna bener, tapi nu ngajadikeun Tessa robah radikal. Sanaos anjeunna sareng Hardin gaduh seueur persamaan sareng sigana aranjeunna masih gaduh seueur anu dibagikeun. Janten bagian kahiji nunjukkeun urang kumaha aranjeunna tepang, kumaha hubunganana muncul tapi ogé kuciwa sareng masalah kulawarga.

Sanggeus: Dina sarébu lembar

Nalika aranjeunna tumuwuh, carita anyar ogé robah. Ayeuna Tessa ngarencanakeun pikeun fokus kana pangajaran, sabab éta anu dipikahoyong sareng diperyogikeun. Anjeunna ogé ngagaduhan padamelan salaku intern, janten éta kasempetan anu saé pikeun masa depanna sareng anjeunna henteu hoyong aya anu ngahalangan. Sanajan teu salawasna basajan sakumaha urang hoyong. Kusabab dina karyana, anjeunna gaduh pasangan anu ogé narik anjeunna, sabab anjeunna terang yén éta mangrupikeun versi anu anjeunna peryogikeun di sisina sareng sanés batur sapertos Hardin. Ieu sigana nunjukkeun wajah anu paling parah deui sareng éta nalika anjeun parantos ngira yén anjeun ngagaduhan masalah anu tangtu, aranjeunna muncul deui di payuneun anjeun. Tapi leres yen anjeun teu bisa ngalawan cinta, atawa meureun anjeun bisa? Pilem kadua dina saga anu anjeun ogé tiasa ningali dina Amazon Prime Sareng sanaos henteu nampi ulasan anu saé, sigana masarakat ngagaduhan pendapat anu sanés.

Sanggeus: Lost Souls

Kami ngahontal pilem katilu, sareng sajauh ieu mangrupikeun anu terakhir anu kami sayogi pikeun Amazon Prime. Kusabab ieu dileupaskeun taun 2021 sareng urang kedah ngantosan sakedik dugi ka bagian kaopat sumping. Di momen, sigana yén hubungan coexistence antara dua bade tina kakuatan pikeun kakuatan. Tapi lamun eta seemed consolidating salaku hubungan dewasa, kolot jeung kulawarga masing-masing datang kana antrian. Ngarah bakal nyadar yén sugan maranéhna bakal boga pamadegan sabalikna hirup deui malah bakal ragu parasaan maranéhna, sabab aya loba deui Rahasia nu bakal kaungkap sapanjang film. Tapi éta salawasna hadé nu ningali eta keur diri sabab boga loba sajarah reel.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.