Rok sareng sapatu tinggi, kombinasi sampurna dina usum tiis

Rok jeung sapatu tinggi

Sababaraha taun ka pengker di Bezzia kami parantos nyarankeun tandem ieu anu tiasa dianggo saé dina usum tiis. Lajeng kombinasi tina rok jeung sapatu tinggi Ieu mangrupikeun salah sahiji tren anu hébat dina usum ieu sareng sanaos taun ieu kami henteu tiasa cocog sapertos kitu, éta masih mangrupikeun alternatif anu saé.

Sapatu jangkung dianggo saé pisan taun ieu kalawan dua jenis rok: Rok pondok, cangkéng luhur sareng rok panjang tiasa ngadopsi potongan sareng volume anu béda-béda, sapertos anu anjeun tingali dina gambar anu kami pilih pikeun mere ilham anjeun.

Kalayan rok pondok

Rok mini atanapi rok pondok janten pilihan munggaran pikeun ngagem tandem populér ieu usum tiis. Anjeun tiasa bet on rok plaid hareup pleated diideuan ku tujuh puluhan. Tapi ogé pikeun anu sanés langkung sober dina warna nétral.

Rok jeung sapatu tinggi

Ngagabungkeun aranjeunna kalayan a poloneck dina nada nétral anu henteu maok sorotan sareng sapatu tinggi hideung atanapi coklat. Ulah hilap kaos kaki, langkung alami langkung saé. Sarta pikeun merangan tiis, bet dina jas panjang kawas Tiffany, anu katingal geus nyieun urang murag asih.

Rok jeung sapatu tinggi

Rok panjang

Diantara rok panjang teu aya trend anu jelas sareng sauntuyan kamungkinan ningkat. The rok flared dina lawon wol aranjeunna ngagambarkeun alternatif Palasik jeung salawasna elegan. Bet sapertos Zina dina rok dina nada haneut sareng baju haneut sareng sapatu hideung upami anjeun hoyong maén aman.

nu susunan monochrome Rok sareng baju haneut knitted mangrupikeun alternatif anu saé. Dina taun-taun ayeuna susunan rajutan geus ngahontal prominence hébat, utamana nu dirancang pikeun nyadiakeun kami kalayan kanyamanan maksimum.

Tapi balik deui ka rok tandem sareng sapatu tinggi, urang henteu hoyong mungkas tanpa nyarioskeun dua penampilan anu béda pisan anu parantos ngayakinkeun urang 100%: Ellen's, diwangun ku rok hideung voluminous sareng jas sareng sapatu toned taupe anu urang tiasa. mengklasifikasikan salaku modern jeung sober; sarta Rocky urang, diwangun ku rok patterned riang, baju haneut knitted dina warna anu sarua jeung sapatu kontras.

Mana anu anjeun resepkeun?

Gambar - @tineandreaa, @lai_tiffany@zinafstylevibe, @lestari_mulyana, @nurindah, @jennymwalton, @nurdiansyah, @ariviere, @rocky_barnes


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.