Hubungan jarak jauh, naha aranjeunna jalan?

Hubungan cinta

Ieu patarosan anu seueur jalma naroskeun ka dirina nyalira, kumargi aranjeunna kedah ngajauhan diri ku alesan naon. Sacara umum, jarak jauh biasana kusabab damel atanapi kusabab jalma sanés kedah ngarobih alamatna. Tapi dinten ayeuna aya seueur deui hubungan jarak sabab seueur jalma pendak dina Internét sareng henteu cicing caket dieu.

Janten, sadayana panginten éta kamungkinan hubungan jarak jauh jalan sabab aranjeunna ngarasa aya naon-naon pikeun jalma éta. Aya sababaraha padoman pikeun ningkatkeun hubungan ieu, tapi dina prinsipna éta henteu gampang, sabab jarakna ngajantenkeun kontak sesah pisan.

Masalah sareng karugian hubungan jarak jauh

Hubungan jarak jauh

Sanaos murag asih nyaéta hal anu ngajantenkeun urang yakin yén urang tiasa ngalakukeun sadayana, kadang-kadang ieu sanés masalahna. Aya seueur masalah anu pakait sareng hubungan jarak jauh ieu. Salah sahijina nyaéta kurangna kontak sareng anu sanés. Henteu paduli kumaha urang cinta, perlu noél sareng ngaraos jalmi sanésna supados langkung seueur hubungan émosional kajantenan. Upami teu kitu jarak bakal tiis hubungan sabab kurangna kontak fisik.

Masalah utama anu muncul nyaéta dina hubungan ieu teu aya séks sareng seksualitas mangrupikeun bagian anu penting pisan dina pasangan. Upami ieu henteu jalan, hubungan éta moal hasil dina jangka panjang. Ieu langkung hariwang upami hubunganna jarak sareng dua na henteu silih tingali.

komunikasi

nu timburu dina jenis hubungan ieu seringNya, urang henteu ngagaduhan jalmi sanés anu caket terang naon anu anjeunna lakukeun atanapi terang naha anjeunna leres-leres teraskeun ngaraos sami. Ieu ngeusi kami ku kateupastian sareng mamang, anu biasana ditarjamahkeun jadi timburu upami jalma sanés ngajauhan dirina atanapi terang jalma séjén.

Dina ieu hubungan aya ogé masalah kurang komitmen. Seueur jalma resep yén aya hubungan anu jarak jauh sareng ningali jalma ngan ukur sakali-kali kusabab henteu hoyong kompromi.

Kumaha carana ningkatkeun hubungan jarak jauh

Hubungan jarak jauh

Dina hubungan jarak jauh perlu kontak fisik ti jaman ka jaman. Ieu ngabantosan urang pikeun ngaraos jalma anu sanés sareng mikawanoh upami aranjeunna leres-leres raoseun sami. Salaku tambahan, dina hubungan anu dimimitian sacara online dimana jalma-jalma henteu acan kenal silih, penting pisan pikeun silih tingali sacara pribadi. Anjeun kedah terang upami urang ngagaduhan daya tarik anu muncul sacara alami di antara dua. Urang tiasa resep batur tapi naha urang ngarasa yén daya tarik pikeun dirina mah béda. Éta sababna anjeun kedah pendak ti waktos ka waktos sareng ngupayakeun supados tiasa silih tingali.

La Komunikasi penting pisan dina jenis hubungan ieu. Kami henteu tiasa silih tingali unggal dinten sareng leres sesah kanggo terang perkawis jalma sanés. Upami jarak ieu samentawis, langkung gampang pikeun dibawa, tapi upami henteu, urang antukna bakal lirén komunikasi sareng jalma sanés. Upami urang tetep hubungan sareng silih ngawartosan hal-hal anu paling penting, urang bakal terang yén urang tiasa percanten ka jalma éta sareng yén aranjeunna paduli ka urang. Penting pikeun komunikasi sareng nunjukkeun minat jalma sanés pikeun ngajaga kontak.

komunikasi

La silih percaya kudu tihang dina jenis hubungan ieu. Janten di kajauhan, hubungan tiasa nyiptakeun mamang, sabab urang henteu terang naon anu dilakukeun ku jalma sanés. Éta sababna urang kedah percanten sareng yén jalma sanés percanten ka urang atanapi kalangkang timburu tiasa ngarusak sadayana, sanaos teu aya alesan pikeun timburu.

Janten upami anjeun hubungan jarak jauh sareng anjeun hoyong damel, tetepkeun faktor-faktor ieu dina pikiran. Kumaha saur anjeun ngeunaan hubungan ieu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.