Buuk ruksak? Kéngingkeun deui ku tips ieu

Buuk ruksak

Gaduh rambut ruksak mangrupikeun hal anu seueur diitung ku urang unggal dinten. Alesanna henteu kedah janten hiji, tapi sok aya sababaraha sareng anu penting payun. Pewarna, panas pengering atanapi beusi sareng sababaraha alesan anu sanés tiasa nyababkeun urang dina waktos ieu.

Tapi tong hariwang sabab kami bakal ngaliwat éta ku séri tip praktis. Kusabab éta salah sahiji cara anu pangsaéna pikeun bet dina kasihatan rambut urang. Hal anu penting pisan, kumargi urang sadayana hoyong ningali kumaha rambut anu rusak janten kuat, ngagurilap sareng alami. Urang mimitian!

Kumaha terang upami rambut anjeun rusak

Tanpa diragukeun, aya sababaraha pilihan anu ngan ku ningali éta, urang sadar yén rambut urang jauh tina teu sami sapertos biasa. Pasti sababaraha anu paling umum nyaéta ieu:

  • Anjeun perhatoskeun tungtung beulah sareng rambut garing.
  • Toél éta langkung kasar tibatan biasana.
  • Caang henteu némbongan deui.
  • Anjeun ogé nyatet éta pegat gancang sareng ragrag langkung gampang.
  • Upami jilidna henteu aya deui naon, waktosna kanggo analisa naon anu kajantenan.
  • Hal sanés anu ngajantenkeun urang mikir yén rambut urang rusak sabab ku seueur kagaringan sareng keritingan, cangreud némbongan nalika urang nyisiran rambut.

Kumaha cageur rambut ruksak

Kumaha cageur rambut ruksak

Upami anjeun salah sahiji jalmi anu datang unggal bulan pikeun ngalelep atanapi nampi touch-up nyalira, maka urang kedah merhatoskeun. Kusabab upami urang henteu nuturkeun sababaraha paréntah, leres yén urang bakal tungtungna langkung rusak. Pikeun éta, salah sahiji léngkah munggaran anu anjeun kedah lakukeun nyaéta hidrat saloba mungkin. Kumaha? Tarohan sareng masker bergizi atanapi langkung saé, jantenkeun di bumi. Pikeun ieu, ku satengah alpukat, séndok minyak zaitun sareng madu sanésna, urang bakal cekap. Kami nyampur saé sareng ngalamukkeun kana buuk. Anjeun kedah ngantepkeunna satengah jam teras dicabut ku nyeuseuh rambut sapertos biasa.

Produk naon anu dianggo nalika rambutna rusak pisan

Pikeun bagéan tungtung anjeun tiasa teras-terasan bet ngalamar sakedik minyak zaitun atanapi anu sanés anu anjeun gaduh di bumi sapertos badami atanapi argan, anu mangrupikeun dasar anu hadé. Tapi sakumaha urang carioskeun, ngan ukur dina bagian tip na. Ku cara kieu, anjeun bakal masihan aranjeunna hidrasi anu diperyogikeun. Di sisi anu sanésna, émut éta produk sapertos shea butter mangrupikeun hal anu penting nalika urang hoyong mulangkeun kalembutan sareng hidrasi kana rambut perlu.

Ieu kusabab ku ngandung vitamin E diantara bahan-bahan na, pelindung pikeun rambut bakal langkung ageung. Tangtosna Upami anjeun gaduh rambut soca, maka émut yén produk keratin condong jalan pisan. pikeun cageur tékstur anu rusak. Kusabab anjeunna tanggung jawab ngalakukeun sagala padamelan rumit pikeun urang. Hindarkeun nyeuseuh unggal dinten atanapi nganggo sampo garing. Émut ogé yén kondisioner perlu ngégél kutikula ogé, janten anjeun kedah salawasna ngenalkeunana kana kabiasaan ngumbah anjeun.

Léngkah-léngkah mulangkeun rambut ruksak

Naha rambutna tiasa rusak tiasa dilereskeun?

Saatos terang sadayana léngkah ieu anu parantos kami sebatkeun, urang heran naha rambut rusak tiasa leres-leres dilereskeun. Leres anjeun kedah teras-terasan ningali seueur karusakan anu aya, tapi éta tiasa teras-terasan pulih langkung ti 85% waktos. Kusabab kitu, urang kedah ngalaksanakeun padamelan anu parantos urang terang di bumi urang, unggal dinten. Kusabab upami masalahna langkung ageung, urang bakal nyarios ngeunaan nyandak léngkah salajengna anu henteu sering kami resep: Nyandak gunting sareng motong karugian anjeun, moal langkung saé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.