Rak kai anu cocog sareng unggal rohangan di bumi anjeun

Rak kai

Nalika urang mikirkeun hiasan, jelas yén rak kai Éta mangrupikeun salah sahiji pilihan anu urang kedah pernah sono. Aranjeunna leres-leres diperyogikeun sareng sanés ngan ukur pikeun hiji rohangan di bumi tapi pikeun sababaraha. Kami resep salaku detil hiasan tapi ogé salaku unit panyimpenan.

Kusabab kitu, bakal salawasna aya anu cocog sareng kabutuhan urang tapi ogé sareng unggal rohangan. Kituna, urang ngalakukeun tinjauan pikeun sadaya jalma anu bakal ngajauhan urang buru-buru sareng sakaligus bakal nutupan unggal juru. Naha anjeun hoyong terang kumaha ngahias unggal kamar anjeun sareng aranjeunna?

Rak kai tinggi pikeun ngahias ruang tamu

Sugan di ruang tamu urang hoyong ningali kumaha éta rak jangkung tur sempit nempatan wilayah anu lega. Leres pisan dina hiji sisi, pikeun tiasa nempatkeun buku, anjeun tiasa teras-teras bet dina munara jangkung sareng sempit. Tapi kami ogé terang yén komposisi modular mangrupikeun salah sahiji ideu anu saé. Ieu mangrupikeun urang tiasa nempatkeun sababaraha rak ieu, hiji di gigir anu séjén. Janten urang bakal ngawangun komposisi anu saé upami éta raos sareng upami rohangan ngamungkinkeun. Tapi naha éta, enya yén di ruang tamu aranjeunna langkung bet dina rak-rak ieu salaku menara.

Rak kai

Rak kai pikeun méja atanapi daérah kantor

Leres henteu aya cara khusus pikeun ngahias, sabab éta tiasa tanpa wates sabab aya rasa. Tapi di kantor atanapi ruang pangajian, urang tiasa bet dina rak. Kucara kieu, Urang ogé bakal nempatkeun buku atanapi file na éta bakal langkung seueur dikumpulkeun sabab ayana dina tembok. Kalayan aranjeunna urang bakal ngahémat seueur rohangan, kumargi ngamangpaatkeun témbok sok mangrupikeun salah sahiji pilihan pangsaéna anu urang gaduh.

Gigireun rak urang ogé tiasa milih rak pasagi anu tiasa digabungkeun sapanjang témbok ku cara asimétri. Ku kituna, urang bakal nyiptakeun pangaruh anu paling asli dina hiasan urang. Hal anu saé ngeunaan rak kai sareng bentukna nyaéta urang tiasa ngagabungkeun sakumaha anu urang pikahoyong sareng cétna upami anjeun peryogi. Kusabab warna ogé mangrupikeun hal anu rinci pikeun hiasan anu urang peryogikeun salawasna.

Kuadrat handap pikeun kamar barudak

Pikeun kamar tidur pangleutikna di bumi, urang ogé peryogi runtuyan rak anu ngabantosan urang pikeun nyimpen sadaya cocooan sareng buku. Ku alatan éta, teu aya anu siga taruhan dina kotak ogé. Ieu tiasa dipendakan dina sababaraha rupa warna sareng éta bakal langkung sampurna pikeun nikmati lingkungan anu langkung meriah sareng bageur dina umumna. Salaku tambahan kana sadaya modél anu tiasa urang mendakan, kedah disebatkeun yén urang peryogi janten kayu anu tahan, sabab urang parantos terang yén urang henteu hoyong kacilakaan anu teu perlu.

Rak pikeun kamar barudak

Rak sampurna pikeun kamar tidur

Daérah utama sanésna nyaéta kamar tidur. Maka, urang peryogi aranjeunna pikeun nyumponan kabutuhan daérah ieu sareng di luhur sadayana, aranjeunna bade pokus kana bagian headboard. Janten di dieu urang tiasa mendakan sababaraha rak anu nyimpen anu diperyogikeun salaku jam alarm, buku sareng objék hiasan anu sanés. Tapi éta ogé leres yén anjeun tiasa milih pikeun nangtung sareng rak modular, salawasna gumantung kana rohangan anu anjeun gaduh. Mangrupikeun ide anu saé pikeun tiasa masihan sentuhan kreatif bari nyobian tetep sadayana anu anjeun peryogikeun dina éta. Upami anjeun henteu gaduh ruang, anjeun parantos terang yén témbok masih janten sahabat urang.

Rak tanpa pembagi ruang handapeun

Nalika urang hoyong ngabatesan tempat, urang gaduh saderhana pisan. Urang tiasa nangtoskeun ideu sapertos kieu anu didasarkeun kana ngaraosan rak anu teu aya handapeunana, nyaéta, muka, sareng nempatkeun kana misahkeun kadua ruang tamu ti ruang makan sareng daérah lebet. Gagasan kréatip anu bakal sampurna pikeun tiasa ngagabung sareng sadaya gaya hiasan anu anjeun anggo. Naha anjeun resep rak kai? Dimana anjeun nempatkeun aranjeunna?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.