Rékaman anjeun tiasa ngupingkeun Oktober ieu

Rékaman anjeun tiasa ngupingkeun dina Oktober

Bulan ieu anjeun gaduh kasempetan kanggo ngadangukeun kanggo pertama kalina albeum anyar tina sakedik seniman. Di Bezzia kami henteu tiasa nyebatkeun sadayana, janten kami parantos ngadamel sakedik pilihan 6 seniman atanapi grup anu parantos ngarilis atanapi badé ngaluarkeun albeum énggal bulan ieu. Anu mana anu anjeun hoyong ngupingkeun?

Kidul di lebak - Quique González

Tanggal 1 Oktober, XNUMX Oktober ningali cahaya albeum anyar Quique Gonzalez: Sur en el valle. Kumpulan 12 lagu anu sifatna eksistensialis ditandaan, anu parantos ngarékam dikurilingan musisi biasa sapertos Toni Brunet (produksi sareng gitar), Jacob Reguilón (bass), Eduardo Olmedo (drum) sareng Alejandro Climent (piano).

Surat-suratna ditandatanganan deui Quique González Iwal ti "Éta henteu leres" ku Kirmen Uribe. Dileupaskeun ku labél Cultura Rock Records, éta ngagaduhan partisi anggota Morgan: David Schulthess "Chuches" (Hammond sareng Wurlitzer) sareng Carolina de Juan (backing vocal). Tina albeum kami parantos tiasa nguping Can que me muera sareng Jade, anu pidéo anjeun tiasa pikaresepeun di handap ieu.

Éta sadayana bakal asup akal dina akhirna - James Arthur

Anjeun ngan kedah ngantosan dugi énjing ngupingkeun Éta sadayana bakal asup akal, albeum kaopat James Arthur. Kumpulan 14 lagu sareng Kedokteran salaku single munggaran, anu kami ogé tiasa ngupingkeun Séptémber, Avalanche sareng Emily.

Albeumna parantos bentuk di bumi, Kalayan kirang jalma, anu parantos ngamungkinkeun anjeunna janten langkung rentan ti kantos. Saatos ngical langkung ti 30 juta rékaman sareng proyek-proyek anjeun anu sateuacanna, naha proyék ieu bakal deui ngarayu masarakat?

Tujuh belas jalan ka handap - Sam Fender

Tujuh welas jalan handapeun nyaéta Albeum kadua Sam Fender.  Dileupaskeun ku Polydor Records, albeum ieu dirékam di North Shields sareng diproduksi ku Bramwell Bronte, sapertos fitur perdana na, rudal Hypersonic (2019). Éta bakal mangrupikeun albeum anu sanés anu bakal dileupaskeun énjing, sanaos anjeun parantos tiasa mésér na dina sadaya platform.

Ngeunaan album anyar ieu Sam Fender parantos nyarios: «Éta mangrupikeun carita umur. Éta ngeunaan janten sepuh. Mangrupikeun perayaan kahirupan saatos kasusah, sareng perayaan salamet. Lagu anu masihan albeum nami na dijantenkeun janten sawangan kahiji. Teras sumping Ayé sareng Turun anjeun.

Walungan sareng batu - Morgan

Tanggal 15 Oktober, Walungan sareng batu, éta Albeum studio katilu Morgan, kumpulan 10 lagu dimana aranjeunna mimiti jalan saatos dikurung ku Covid-19, kalayan filsafat anu sami sapertos biasa: "candak sababaraha ideu sareng tinker sareng aranjeunna nyobian ngajajah lingkungan, konsép sareng sorana sakedik deui."

Saatos ampir sataun damel, di awal 2021, band Spanyol nyatet lagu dina Le manoir de Léon studio di Perancis. Kalayan produksi ku Campi Campón, campuran ku Stuart White di Los Angeles, sareng mastering ku Colin Leonard di Atlanta, albeum éta dipasihkeun sareng nyalira salaku sateuacanna anu munggaran, dituturkeun ku Walungan.

Rébuan perang - Malú

Albeum sanés anu anjeun tiasa ngupingkeun Oktober ieu nyaéta Mil Batallas, album studio anu ka dua belas anu ditunggu-tunggu ku Malú. Éta badé tanggal 22 Oktober nalika karya anyar ieu dijual dimana seniman Spanyol éta parantos damel sareng produser Pablo Cebrián. "Masing-masing lagu perang, masing-masing perang sakedap karaos sareng hirup ...", mairan seniman ngeunaan proyék éta.

Rusiah pikeun sora mangrupikeun tinjauan mimiti albeum teras sumping lagu anu masihan albeum nami na. Ogé kalebet kana karya ieu nyaéta Tenun Wings salaku lagu bonus, lagu anu dirilis dina tanggal 29 April 2020 salami dimimiti pandemi Covid-19, di mana anjeunna ngémutan indungna anu salajengna salajengna dina waktos éta. Salaku tambahan, albeum bakal Fitur a tamu istiméwa, Mario Domm ti grup Méksiko Camila, anu bakal ngiringan anjeunna saatos Badai.

Birokrat banister - Lana del Rey

Birokrat banister nyaéta Album kadua Lana Del Rey dina 2021 ieu saatos Chemtrails leuwih klub nagara. Tanggal 20 Méi 2021, tilu lagu dileupaskeun salaku sawangan tina karya anyar ieu: banister biru, Buku téks sareng wildflower wildfire. Dua anu munggaran dikarang sareng Gabriel Edward Simon, anu terakhir dikarang ku Lana Del Rey sareng Mike Dean anu ogé produser lagu. Sababaraha bulan ka hareup, dina 8 Séptémber Arcadia dileupaskeun.

Cocog sareng perdana Arcadia, seniman éta mairan: «Saur anjeun anjeun tiasa nyarios yén albeum ieu ngeunaan ngeunaan kumaha kuring, naon anu lumangsung sareng kumaha kuring ayeuna. Upami anjeun resep, balikan deui sareng ngupingkeun tilu lagu munggaran anu kuring terbitkeun. Aranjeunna nyaritakeun awal. Lagu ieu maénkeun dimana waé antara sareng nalika rékorna turun, anjeun bakal ngadangu dimana urang ayeuna. Sakumaha kritik anu parantos diusahakeun, sahenteuna parantos ngadorong kuring ngajajah tangkal kulawarga kuring sorangan, ngali langkung jero, sareng terus ngabuktikeun kanyataan yén Gusti ngan ukur paduli kumaha kuring ngalangkungan dunya. Sareng sanaos sagala skeptisisme ngeunaan pura-pura lemah sareng katerangan anu henteu rasional pikeun henteu nunjukkeun tanggung jawab umum, kuring kedah nyarios yén kuring parantos resep ngaliwat dunya kalayan luar biasa, salaku awéwé anu rahmat sareng martabat. Nuhun ka réréncangan abdi salami 18 taun terakhir anu parantos janten conto tarik, sanés promosi. Kuring henteu pernah ngaraos perluna ngamajukeun diri atanapi nyarioskeun carita kuring, tapi upami anjeun resep, albeum ieu nyaritakeun éta sareng teu nanaon nanaon. "

Émut, sadaya albeum ieu anjeun tiasa ngupingkeun sateuacan akhir Oktober. Anu mana anu anjeun badé mimitian?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.