pir gancang jeung embe kéju quiche

pir gancang jeung embe kéju quiche

Quiches mangrupakeun muih gurih kalawan dasar pastry shortcrust sarta keusikan jeung endog jeung creme fraîche nu asak dina oven dugi set. Masakan Perancis klasik anu ngaku seueur variasi sareng ayeuna urang ngadamel versi anu saderhana pisan: quiche gancang kalayan pir sareng kéju embe.

Nalika hiji teu hayang ngahesekeun atawa hayang bisa mawa resep kana tabél dina kirang waktos, sumberdaya alus bet dina massa komérsial. idéal nyaéta pamakéan a adonan shortcrust komérsial, Tapi anjeun oge bisa make a puff pastry, leuwih diaksés di supermarket mana wae. Lamun waktu teu penting jeung rék nyieun adonan sorangan, anjeun tiasa manggihan cara ngalakukeun eta dina resep salmon quiche yén urang nyiapkeun waktu.

Sedengkeun pikeun ngeusian, nyiapkeun eta moal ngabejaan Anjeun nanaon. 10 menit pastry puff kedah tos asak dina oven cukup pikeun nyiapkeun. Sareng sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta masak kentang dina gelombang mikro sareng campur sababaraha bahan. Naha urang mimitian?

bahan

  • 1 roti puff
  • 2 buah pir konperénsi asak, kupas sareng potong dadu (1,5cmx1,5cm)
  • 1 kentang, kupas sareng potong dadu (1,5cm x 1,5cm)
  • 80 g kéju embe diced
  • 1 bodas endog pikeun brushing
  • huevos 4
  • 70 g krim cair
  • Uyah sareng cabé
  • Sasawat kacang pinus

Step by step

  1. Gulungkeun pastry puff sarta nempatkeun eta dina kapang (removable lamun hayang bisa ngalayanan eta dina platter atawa piring). Garis dasar sareng témbok ogé sareng cabut kaleuwihan adonan. Teras tusuk handap ku garpu, nempatkeun kertas parchment di luhur sareng garing sayuran di luhur. Panggang dina 190ºC dina oven preheated salila 10 menit. Teras cabut kertas sareng sayuran sareng Panggang 4 menit deui. Sanggeus rengse, cabut eta kaluar sarta ngantep éta watek bari anjeun nyiapkeun keusikan.
  2. Pikeun nyiapkeun keusikan, nempatkeun kubus kentang dina piring, nutupan aranjeunna kalayan bungkus plastik sareng bawa ka gelombang mikro. Masak aranjeunna dina kakuatan pinuh salila kira 4 menit dugi aranjeunna lembut.

pir gancang jeung embe kéju quiche

  1. Di sisi anu sanésna, dina mangkok, campur endog kalawan krim cair jeung ciwit uyah jeung cabé.
  2. Sakali anjeun parantos nyiapkeun sadaya bagian tina keusikan, sikat dasar puff pastry kalayan bodas endog supados eusian henteu baseuh.
  3. Saatos ngadistribusikaeun dadu kentang, kéju sarta pir dina kapang.
  4. Rék tuang dina campuran endog jeung krim, lajeng pindah kapang saeutik meh penetrates ogé antara dadu, saméméh sprinkling nu kacangan pinus di luhur.

pir gancang jeung embe kéju quiche

  1. Candak kana oven na masak pikeun 35 menit atawa nepi ka set jeung coklat emas dina 190ºC jeung panas luhur jeung ka handap.
  2. Angkat sareng antosan 10 menit pikeun ngaraos tuang pir gancang sareng quiche kéju embe.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.