Paha hayam dina saos kebon

Paha hayam dina saos kebon

Dinten ieu kami ngajukeun resep tradisional anu sakedik anu wani nolak. Kalayan ieu pingping hayam dina saos kebon yén urang masak dinten ayeuna, kasuksésan dina tabel dijamin. Rahasia? Saos kebon, saos anu kami parantos nyiapkeun sateuacanna di Bezzia.

Saos kebon éta janten sekutu hébat di dapur. Sababaraha taun ka pengker kami nganggo saos ieu pikeun ngiringan sababaraha pangsit daging tradisional. Kiwari, éta ngabantosan urang masak hayam ieu anu raos pisan, henteu garing!

Nyiapkeun pingping hayam dina saos kebon bakal gampang pisan. Anjeun ngan bakal peryogi, salaku tambahan, kaserol pikeun éta. Di jerona anjeun kedah ngariung hayam heula sareng nyiapkeun saos engké. Saos saderhana sareng sababaraha bahan anu ngiringan sareng endog bintang anu fantastis ogé. Upami anjeun gaduh kaleuwihan naon-naon, moal aya anu miceun éta!

bahan

  • Minyak zaitun tambahan
  • 5 pingping hayam
  • 1 séndok bubuk bawang bodas
  • 1/2 séndok téh paprika amis
  • 1/2 sendok thyme
  • Cabe hideung sacukupna
  • Salt rasa
  • 1 bawang dicincang
  • 1 bawang bodas bawang bodas, diiris ⠀
  • 2 wortel, dicincang
  • 1 tomat asak ageung, dicincang erby
  • 2 séndok saos tomat erby
  • 80 g. asak kacang polong ⠀
  • Cai atanapi kaldu hayam ⠀

Step by step

  1. Tempatkeun pingping hayam dina mangkok sareng tambahkeun girimis minyak, paprika amis, bubuk bawang bodas, thyme, sareng uyah sareng cabé secukupnya. Kalayan panangan anjeun dicampur supados sadayana potongan hayam aranjeunna ogé impregnated kalayan campuran.
  2. Saatos coklat pingping hayam dina panci nganggo minyak minyak. Sakali emas, bawa aranjeunna kaluar sareng cadangan.

Pingping hayam

  1. Dina minyak anu sami, Ayeuna ngaracik bawang, wortel sareng bawang bodas salami 8 menit nganggo panas sedeng.
  2. Teras tambahkeun tomat anu asak sareng saatos diasakan salami 8 menit, tambahkeun tomat goreng sareng gaul.

Kamar kebon

  1. Balikkeun pingping hayam kana kasér sareng tambahkeun sakedik cai atanapi kaldu hayam, sahingga cairanna nutupan sakedik langkung ti satengah tina pingping hayam.

Paha hayam dina saos kebon

  1. Bakar kana kulub na masak pikeun 10 menit dina panas sedeng kalayan tutupna dina. Teras, balikeun pingping, tambahkeun kacang polong sareng asak salami 10 menit deui tanpa tutup.
  2. Sajikeun pingping hayam dina saos kebon panas. Sareng upami anjeun badé nyéépkeunana dina sababaraha jam ka payun, nempatkeun kana kulkas saatos aranjeunna tiis.

Paha hayam dina saos kebon


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.