Pilih sofa anjeun kanggo ruang tamu

Ngahias ruang tamu anjeun ku sofa anu saé

El sofa mangrupikeun bagian anu penting pisan dina kahirupan urang, Kusabab éta rohangan kanyamanan. Éta tempat dimana urang bersantai nalika dugi ka bumi sareng éta sababna éta janten bagian tengah hiasan urang. Milih sofa pikeun ruang tamu mangrupikeun padamelan anu rumit kusabab urang kedah milih gaya, lawon atanapi warna na, ogé ukuran sareng kanyamanan.

Urang tingali ideu anu béda nalika ngahias ruang tamu sareng sofa anu hébat. Perabotan ieu paling penting di ruang keluarga, daérah anu paling penting sareng hal anu pangpayunna narik perhatian, janten urang kedah milihna kalayan saé Aya seueur jinis sofa sareng éta sababna urang seueur milih.

Sofa kulit

Sofa kulit pikeun ruang tamu

nu sofa kulit mangrupikeun potongan anu tahan lami lamun urang ngurus aranjeunna sakumaha pantes. Éta gampang dibersihkeun sareng tahan mangtaun-taun. Dina hal ieu, mésér jinis sofa ieu mangrupikeun investasi anu saé. Éta langkung awis tapi tahan langkung lami tibatan lawon. Éta sababna dina hal ieu langkung saé milih sapotong ku gaya klasik sareng saderhana anu henteu kaluar tina gaya. Dina hal ieu urang ningali hiji dina warna coklat tapi aya ogé kulit dina nada atah atanapi langkung hideung. Sigana urang sapotong elegan sareng kualitas.

Sofa vintage

Sofa gaya vintage

Gaya vintage tiasa janten pilihan anu hadé pikeun ruang tamu urang. Upami anjeun parantos nambihan jati antik anu sanés anjeun tiasa ngalebetkeun sofa vintage. Ieu biasana didamel tina kulit yuswa sareng kulit sareng awét pisan. Aranjeunna gaduh seueur karakter sanaos anjeun kedah nambihan bantal pikeun nyieun kontras sareng sentuhan anu lemes. Upami bantal ngagaduhan sentuhan modéren, urang bakal tiasa ngadamel kontras anu tangtu pikeun memperbaharui gaya sofa.

Sofa Chaise longue

Ruang tamu sareng sofa nétral

Salah sahiji The sofa paling nyaman anjeun tiasa mésér nyaéta anu nganggo chaise longue. Jinis sofa ieu sampurna upami urang gaduh rohangan di ruang keluarga, kumargi éta ngamungkinkeun urang ngagolér lengkep. Salah sahiji pilihan anu pangsaéna upami anjeun resep nyéépkeun seueur waktos dina sofa nyaéta longo chaise. Mésér sofa dina tempat teduh anu nétral sareng anjeun bakal resep potongan ieu kanggo sababaraha taun ka payun. Dina hal ieu aranjeunna parantos milih warna bodas, sanaos warna anu langkung serbaguna sapertos abu biasana dipilih.

Sofa warna

Ruang tamu sareng sofa warna-warni

Una ideu langkung wani nyaéta milih sofa dina nada anu pikaresepeun atanapi geulis anu narik perhatian. Tanpa ragu éta mangrupikeun pilihan anu langkung résiko kusabab urang kedah ngagabungkeun warna sofa sareng sésa hiasan. Anjeun tiasa ngagabungkeun bantal supados kontras sareng campuran sababaraha warna dina cara anu pikaresepeun sareng aslina. Anu ieu, contona, ngagaduhan konéng anu kuat anu narik perhatian sareng ngajantenkeun sofa potongan anu paling penting dina ruang tamu.

Sofa modular

Sofa modular pikeun ruang tamu

Upami anjeun hoyong anu ideu anu serbaguna pisan kusabab anjeun hoyong ngarobih rohangan ku karesep anjeun, maka kami ngajukeun anjeun sofa modular anu hébat. Jenis-jenis sofa ieu diwangun ku potongan dina desain anu saderhana, kalayan ukur garis dasarna. Éta biasana dijual nganggo nada dasar ogé ngarah gampang ngagabung. Aya anu gaduh backrest sareng aya anu henteu, sahingga longsuran chaise atanapi sofa misah tiasa didamel. Mangrupikeun ideu anu pikaresepeun sareng khusus pisan kanggo rohangan mana waé.

Nada nétral di ruang tamu

Sofa dina nada nétral

Salah sahiji ideu anu paling saé pikeun sagala jinis ruang tamu anu milih sofa dina nada dasar. Ideu ieu salawasna jalan, sabab éta mangrupikeun potongan anu bakal aya hubunganana sareng sadayana. Warna kulawu ayeuna populér pisan sareng gampang digabungkeun, ogé janten warna anu panggunaanana henteu pati katingali.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.