Perawatan rambut saatos ngalempengkeun (II)

ngalempengkeun buuk

Saatos ngalempengkeun Penting pikeun jaga rambut supados tetep lempeng langkung lami, sareng ogé kusabab pangobatan kimia ieu ngarusak serat rambut pisan.

Dina tulisan ieu kuring teraskeun masihan anjeun konci supaya anjeun tiasa ngajaga kaindahan sareng kaséhatan rambut anjeun kalayan gampang sareng épéktip mungkin.

Entong warna rambut anjeun

Sakali rambut anjeun parantos dilempengkeun, anjeun kedah ngajaga tina bahan kimia anu karasa, anu ogé kalebet pewarna. Pamakéan naon waé warna rambut permanén atanapi semi-permanén henteu disarankeun sahenteuna 6 bulan saatos ngalempengkeun.

Minyak rambut alam

Dina raraga ngajaga rambut anjeun dina kaayaan anu saé, penting pikeun ngamangpaatkeun minyak rambut alami.
Anjeun tiasa nganggo minyak kalapa, minyak almond, atanapi bahkan minyak jarak. Haneut minyak anu dipilih dina bain-marie teras lebarkeun rata dina buuk, bungkus ku anduk panas teras tinggalkeun sakitar 20 dugi 25 menit.

Ngajaga rambut anjeun

Saatos kimia ngalereskeun rambut anjeun, rambut anjeun bakal langkung peka kana faktor lingkungan, kalebet radiasi UV, klorin sareng cai uyah, bahkan hujan. Salawasna jaga rambut anjeun tina panonpoé sareng anggo topi pancuran anu saé upami anjeun ngojay.

Candak suplemén vitamin

Saatos sadayana tip perawatan rambut ieu ngalempengkeun, anjeun ogé kedah ngémutan sababaraha parobihan diét sareng bahkan nyandak suplemén vitamin, ogé pastikeun anjeun ngagaduhan asam lemak omega-3 anu cekap, boh ngalangkungan lauk, kacang atanapi alpukat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.