Pentingna detasmen émosional dina pasangan

Panyambung

Henteu sama sekali mahiwal ningali sajumlah ageung hubungan anu dumasar kana kantétan émosina.. Masalah ageung nyaéta seueur jalma anu ningali lampiran ieu salaku hal anu normal dina pasangan.

Nanging, kantétan henteu sami sareng cinta sareng kabébasan sareng kamandirian dina hubungan naon waé nyaéta konci nalika ngeunaan bagja dina pasangan. Dina tulisan di handap ieu kami masihan anjeun sababaraha padoman pikeun ngahontal sababaraha detasmen émosional dina pasangan anjeun.

Konci pikeun terang yén anjeun kaserang kantétan émosional

Salah sahiji aspek anu paling jelas anu tiasa nunjukkeun yén anjeun kaserang kantétan, Éta kanyataan henteu ngaraosan kabébasan sareng kamerdekaan salaku jalma. Ngajaga pasangan anjeun dina pikiran unggal waktos henteu saé pisan sareng tiasa nyababkeun hubungan janten toksik.

Bagja moal tiasa gumantung ka pasangan sepanjang waktos. Jalma kedah bahagia pikeun dirina sareng pikeun batur. Upami ieu henteu kajantenan, cukup normal hubungan anu dimaksud dumasarkeun kana hubungan émosional anu kuat ka jalma sanés.

Gejala naon anu lumangsung dina kantétan émosional

Aya gejala anu jelas pisan anu biasana nunjukkeun yén jalma henteu ngagaduhan jinis kamandirian sareng nunjukkeun keterikatan émosional anu kuat:

  • Jalma éta henteu tiasa ngaraosan kapan, upami pasangan anjeun teu aya.
  • Pasangan anu diayakeun dina altar na anjeun ngan ukur ningali kautamaan sareng hal-hal saé ngeunaan éta.
  • Ayana timburu sareng sieun kaleungitan éta salamina.
  • Teu aya harga diri sareng kapercayaan.
  • Aya sababaraha hariwang sareng gugup pikeun terang sepanjang waktos naon anu dilakukeun pasangan.

katergantungan émosional

Pentingna detasmen émosional dina pasangan

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun di luhur, kantétan émosional henteu saé pikeun pasangan éta kusabab éta henteu séhat pikeun salah sahiji dua jalma. Ideally, detasmen kedah aya sepanjang waktos:

  • Mangrupikeun hiji hal pikeun hirup pasangan sareng bagikeun kahirupan sareng jalma sanés sareng anu sanés pikeun ngawatesan kahirupan pikeun pasangan lengkep. Penting pisan pikeun ngagaduhan kahirupan anjeun nyalira pikeun tiasa hal sacara individual sapertos kaluar sareng rerencangan atanapi balanja.
  • Kabagjaan henteu ngan ukur dugi ka pasangan. Sanaos gaduh hubungan sareng batur, anjeun kedah terang kumaha nyalira sareng tiasa ngaraoskeun katiisan anu tangtu ti jaman ka jaman.
  • Anjeun moal tiasa gumantung ka jalma séjén pikeun senang. Jalma anu déwasa kedah kénging kabagjaan pikeun dirina, sdina bantosan teu saurang ogé.
  • Pasangan henteu tiasa dumasar kana kapercayaan sabab ieu henteu séhat pikeun hubungan sapertos kitu. Kapercayaan mangrupikeun pilar dasar anu kedah ngawangun hubungan anu tangtu. Upami ieu kajantenan teu aya alesan pikeun timburu anu pikasieuneun muncul. Salain ti éta sareng kanggo aya perpisahan, ogé penting yén aya dialog antara duanana jalma.

Pondokna, Naon waé hubungan anu dianggap séhat kedah didasarkeun kana detasmen émosional jalma-jalma ieu. Detasmen ieu mangrupikeun konci pikeun hubungan janten nguatkeun sareng duanana anggota leres-leres bahagia.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.