Ballerinas, sapatu anu raoseun pikeun buru-buru cerah

Gaya gugur sareng ballerinas

Para penari aya hiji alternatif hébat dina satengah waktos pikeun ngalengkepan baju urang. Sapertos moccasins, anu urang nyarioskeun nembé, sapatu datar ieu nyayogikeun kami kanyamanan hébat dina dinten ka dinten urang.

Salila poé anu paling cerah urang masih tiasa nganggo penari urang dina sampéan. Sanaos, sateuacan ngaluarkeunana tina lomari, éta bakal normal pikeun urang nganggo nganggo kaos kaki ipis. Sareng kanggo ngarengsekeun sagala rupa baju, kalayan calana jeans dicitak, baju atanapi rok.

Para penari anu a sapatu sederhana sareng nyaman. Sahenteuna pikeun seuseueurna, kajabi modél tanpa keuneung low. Ieu sanés anu paling disarankeun pikeun leumpang jarak jauh, sanaos kitu ogé ngeunaan flip-flop sareng aya anu tiasa ngumbara di sakumna dunya sareng aranjeunna. Tapi hayu urang henteu nyimpang.

Gaya gugur sareng ballerinas

Dina warna nétral sareng buligir, Penari janten sekutu serbaguna pikeun ngalengkepan baju urang. Kami cinta aranjeunna kalayan calana jeans sareng jas panjang atanapi jas hujan, Kombinasi luar jalan anu tiasa dianggo 24 jam sapoé. Anjeun tiasa ogé milih kaos rajutan sareng set kardigan, pas pisan dina waktos taun ieu.

Gaya sareng penari

Upami aya jalma anu terang kumaha ngamangpaatkeun kombinasi ieu sampurna, éta Anouk Yve, Anu baju anjeun bakal gering ningali di Bezzia. Anjeun tiasa satuju sakedik atanapi kirang dina raos sareng anjeunna tapi anjeunna mangrupikeun sumber inspirasi anu hadé nalika ngeunaan nyiptakeun baju dasar pikeun dinten urang ka dinten.

Anjeun tiasa ogé ngagabungkeun para penari sareng baju sareng rok anu dicetak, pikeun ngahontal gaya kalayan hawa romantis sapertos anu mobil gorobag y Maria Ruiz. Anjeun ngan ukur peryogi blazer atanapi cardigan dina nada nétral kanggo ngalengkepan titingalian anjeun. Naha anjeun milari anu langkung resmi sareng résiko? Jenny walton ngagaduhan koncina. Wani sareng rok kagungan warna anu wani sareng ngagabungkeun sareng ballerinas anu kontras, anjeun moal diémutan!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.