Pembuat kopi netes manual anu saé sareng praktis

Pembuat kopi netes manual

Nyiapkeun kopi kanggo seueur urang mangrupikeun ritual anu momen kanikmatan sareng katenangan dimimitian di tengah énjing atanapi tengah soré. Upami kitu urang gaduh seueur alternatif, nyaéta tukang nyieun kopi netes manual yén dinten ieu urang ngajukeun anu pangsaéna pikeun ngahontal kopi anu lemes tapi ku seueur rasa.

Geulis, praktis sareng nirkabel, Kieu carana para pembuat kopi netes manual anu urang ngajukeun dinten ayeuna di Bezzia. Sadayana dilengkepan saringan dimana kopi darat disimpen na tempat cai panas dituang ku cara manual tapi nganggo corak anu béda pikeun nginuhan kopi. Melitta, Chemex atanapi Hario, anjeun milih!

Mangabad-abad, kopi disiapkeun ku manaskeun kopi taneuh dina pot cai. Sareng mesin kopi ieu anu dina cara anu tangtu ngalestarikeun hakekat éta tapi ningkatkeun rasa akhir tina kopi. Gampang dianggo, aranjeunna ogé ngagaduhan seueur kaunggulan tibatan jinis tukang kopi anu sanés:

  • Aranjeunna nyandak sakedik rohangan di dapur.
  • Éta hampang sareng gampang gerak.
  • Aranjeunna geulis. Aranjeunna katingali saé dina meja dapur.
  • Aranjeunna henteu kedah kabel.
  • Operasi na saderhana
  • Kesederhanaan na ngajantenkeun daya tahan na tinggi.
  • Aranjeunna hargana murah

Melitta

Naha anjeun terang yén éta mangrupikeun pangadeg Melitta anu mendakan penyaringan kopi di 1908? Engké, dina 30an Melitta Bentz ngenalkeun saringan kerucut anu ningkat kualitas kopi ku ngahasilkeun luas anu langkung ageung pikeun ékstraksi na. Saringan anu urang terang ayeuna sareng anu parantos janten ciri teguh.

Melitta

Anjeun bakal mendakan dina katalog Melitta palastik, kaca sareng porsélin filter filter kalayan alur inovatif anu mastikeun ékstraksi kopi saimbang. Salaku tambahan, dua bukaan na bakal ngamungkinkeun anjeun bagi-bagi resep nginum kopi, sabab anjeun tiasa nyiapkeun dua dina waktos anu sami. Sareng éta moal ngarugikeun anjeun langkung ti € 17.

Portafilter dina kombinasi sareng Melitta Pour Over kaca karafe tetep ngamungkinkeun anjeun ayeuna nyedot kopi ku cara anu saderhana sareng elegan pikeun sajumlah jalma anu saé. Carafe didamel tina gelas borosilicate sareng tiasa dianggo ku cairan panas atanapi tiis tanpa résiko rusak. Éta cocog pikeun gelombang mikro sareng berkat panutup na anu tiasa dicabut tiasa gampang dikumbah dina mesin cuci piring.

Chemex

Kendi kaca Chemex anu ikonik diciptakeun ku kimiawan Jérman Peter Schlumbohm di 1941. Desainna beresih sareng saderhana Ngajantenkeun tampilan na saé dina countertop naon waé. Modél anu nganggo gagang kai khususna matak, ogé nyayogikeun desainna, éta bakal nyegah anjeun ngaduruk nalika nahan gelas panas.

Tukang nyieun kopi Chemex

Pabrikan kopi genggam sayogi dina ukuran anu bénten kanggo diseduh tina tilu dugi ka tilu belas gelas. Sareng desain saring serat na khusus, langkung kandel tibatan sayembara tetep unsur pait, minyak sareng séréal tina cangkir anjeun.

Hario

Hario diadegkeun di Tokyo di 1921 sareng asalna ngahasilkeun produk kaca pikeun laboratorium kimia. Alat V60 pang populerna anjeun, Éta dikembangkeun pikeun ningkatkeun palabuhan anu aya dina waktos éta. Kalayan sudut 60º, cai ngalir ka tengah coét, manjangan waktos kontak.

Tukang nyieun kopi Hario

Carafe sareng kerucut ieu diatur Pikeun ngadamel kopi saring éta idéal sahingga, dina harga anu terjangkau (€ 25), anjeun tiasa ngagaduhan anu peryogi pikeun nyayogikeun kopi sacara profesional di bumi. Pikeun ngahontal ieu, anjeun kedah nuturkeun paréntah perusahaan.

Kumaha cara ngadamel kopi

Naon waé pembuat kopi netes manual anu anjeun pilih, cara nyiapkeun kopi bakal sami pisan ngan ukur ngabandingkeun babandingan kopi sareng cai anu diperyogikeun pikeun kéngingkeun hasil anu pangsaéna. Pelembab saringan ku cai panas, beuratna kopi darat sisikian sedeng sareng ngadistribusikaeunana sacara merata dina saringan mangrupikeun léngkah-léngkah anu mimiti.

Maka anjeun ngan ukur kedah manaskeun cai teras tuang kana kendi gooseneck. Kunaon sabab ku ieu bakal langkung gampang pikeun anjeun pikeun nambihan cai panas ngalangkungan kopi dina gerakan sirkular ti tengah dugi ka luar. Suhu cai ogé bakal penting; Éta kedah antara 90 sareng 94 derajat. Upami anjeun henteu ngagaduhan thermometer, cekap pikeun anjeun ngaléngkah sakitar 40 detik saatos ngagolak.

Aya seueur pidéo dina YouTube kalayan tips praktis pikeun ngagunakeun pembuat kopi netes manual ieu, parios aranjeunna!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.