Paripolah anu nunjukkeun yén pasangan henteu gaduh masa depan

kekerasan pasangan intim

Kalakuan atawa paripolah nu tangtu bisa mantuan nyaho, lamun pasangan geus Linggarjati pikeun kagagalan mutlak atawa lamun eta bakal dijaga ngaliwatan waktu. Dina sababaraha kasus, paripolah ieu digolongkeun kana toksik sarta nyieun hésé pikeun hubungan tangtu sukses. Pikeun ngahindarkeun ieu, penting pikeun ngeureunkeun paripolah beracun sapertos kitu sareng muhasabah naha éta leres-leres neraskeun hubungan éta.

Dina tulisan di handap ieu kami bakal nyaritakeun anjeun naon eta jenis kabiasaan atawa paripolah pikeun nyingkahan dina hiji hubungan sareng naon anu kedah dilakukeun pikeun nyegah kabiasaan sapertos kitu.

Paripolah anu nunjukkeun yén pasangan henteu gaduh masa depan

Aya runtuyan kalakuan atawa paripolah nu dianggap racun, anu tiasa ngabantosan terang yén hubungan teu gaduh masa depan:

Criticizing pasangan dina sagala jam beurang

Hiji pasangan bakal gagal nalika salah sahiji pihak, Manéhna teu eureun-eureun ngritik nu séjén pikeun ngaréndéngkeun dirina. Kritik ieu ngagaduhan tujuan pikeun ngarusak kapribadian pasangan sareng ngaleungitkeun sadayana hakekatna. Hubungan anu séhat mangrupikeun hal anu béda-béda, sabab dumasar kana kanyataan nampi pasangan sakumaha aranjeunna, boh ku cacad sareng kaluhuranana. Dina hubungan teu aya rohangan pikeun kritik terus-terusan atanapi ngaremehkeun anu dipikacinta.

Témbongkeun sababaraha hina ka pasangan

kabiasaan sejen nu teu bisa diwenangkeun dina hubungan anu humiliation atanapi mockery konstan. Dina hubungan jeung pasangan, mimitina kudu hormat dina dua sisi, saprak disebutkeun éta normal pikeun ceuk pasangan mungkas nepi megatkeun up. Panghina sareng hina dina pasangan nyababkeun salah sahiji pihak ningali harga diri sareng kapercayaan aranjeunna rusak parah.

nyalahkeun pasangan

Terus-terusan sareng biasa nyalahkeun pasangan anu ngamungkinkeun anjeun terang yén hubungan éta henteu aya masa depan. Salah sahiji pihak teu mampuh nanggung jawab na milih nyalahkeun pasangan. Dina hubungan nu tangtu hal anu penting pikeun nampa fakta béda jeung tanggung jawab aranjeunna. Nyalahkeun pasangan henteu ngamungkinkeun urang ningali kasalahan sareng diajar ti aranjeunna. Dina hal ieu, komunikasi sareng pihak anu sanés penting, khususna nalika ngarengsekeun masalah anu béda sacara babarengan.

kabiasaan toksik

Témbongkeun sababaraha indifference ka pasangan

Pamakéan acuh tak acuh dina hiji hubungan nyaéta tipe kabiasaan sagemblengna toksik, nu teu nguntungkeun masa depan alus pasangan pisan. Ieu mangrupikeun usaha pikeun ngamanipulasi pihak anu sanés sareng ngalakukeun karusakan dina tingkat émosional. jenis ieu kabiasaan ngabalukarkeun hubungan ngaleuleuskeun kana waktu jeung mungkas nepi megatkeun up.

Maksakeun jeung paménta terus

Paripolah toksik anu sanés nunjukkeun yén hubungan anu tangtu teu aya masa depan, diwangun ku rutin maksa sareng nungtut pasangan. Pihak dina hiji hubungan kudu bébas pikeun nganyatakeun diri jeung hormat kudu hadir sepanjang waktos. Nuntut sareng maksa mangrupikeun cara anu cukup jelas pikeun ngamanipulasi pasangan jeung nyegah eta boga sora atawa sora a.

Pondokna, dina hubungan cageur anjeun teu bisa ngidinan salah sahiji paripolah ditempo di luhur. Dina acara anu aranjeunna lumangsung, Anjeun kudu diuk turun kalawan pasangan Anjeun pikeun nyimpen aranjeunna babarengan jeung muhasabah naha éta bener patut neraskeun dina hubungan éta. Bisa jadi éta téh hiji hal tepat waktu jeung kadang, ku kituna bisa direngsekeun tanpa masalah. Upami teu kitu, anjeun kedah prioritas kaséhatan émosional sareng ngirangan karugian anjeun sareng hubungan éta. jenis ieu paripolah boga dampak negatif kana pasangan sarta mungkas nepi megatkeun eta up.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.