pakakas

Bezzia nyaéta halaman wéb anu mangrupikeun bagian tina grup Internét AB anu ageung. Halaman kami didedikasikan pikeun awéwé jaman ayeuna, awéwé mandiri, rajin kalayan prihatin. Tujuan tina Bezzia nyaéta pikeun nyayogikeun ka anu maca beja pangénggalna ngeunaan pantun, kageulisan, kaséhatan sareng mitoha, sareng anu sanésna.

Éditor tim kami khusus di bidang sapertos psikologi, pedagogi, mode sareng kaindahan atanapi kaséhatan. Sanaos cabang propésional anu béda-béda, aranjeunna sadayana ngagaduhan tujuan umum, karep pikeun komunikasi. Hatur nuhun ka tim éditor Bezzia, dina sababaraha taun ka pengker halaman wéb urang parantos ngahontal paloba-loba pamaca. Komitmen urang pikeun terus ngembang sareng nawiskeun eusi anu pangsaéna.

El Tim éditor Bezzia Éta diwangun ku éditor ieu:

Upami anjeun ogé hoyong janten bagian tina tim panulis Bezzia atanapi situs wéb sanés kami anu ditujukeun pikeun panonton awéwé, eusian formulir ieu.

Koordinator

  • Diana Millan

    Panulis, panarjamah, blogger sareng indung. Kuring lahir di Barcelona sababaraha tilu puluh taun ka pengker, cukup lami janten kecanduan seni, pantun, musik sareng sastra. Panasaran sareng rada gagabah ku alam, sok waspada ulah sono naon-naon anu ditawarkeun ku kahirupan ka urang!

Éditor

  • Susana godoy

    Kusabab kuring alit kuring jelas yén hal kuring janten guru. Maka, kuring gaduh gelar Filsafat Inggris. Hal anu tiasa sampurna digabungkeun sareng karep kuring pikeun mode, kageulisan atanapi urusan ayeuna. Upami urang nambihan musik rock sakedik kana ieu, urang parantos ngagaduhan ménu lengkep.

  • Maria vazquez

    Umur tilu puluh taun sareng sababaraha studi khusus pikeun dunya rékayasa, aya seueur karep anu nempatan waktos kuring. Kuring boga kasempetan pikeun diajar salah sahijina, musik; Sedengkeun anu kadua, masak, kuring mandiri. Kusabab kuring janten bajingan indung kuring, kuring émut ngaraos hobi ieu anu ayeuna kuring tiasa bagikeun sareng anjeun berkat Actualidad Blog. Kuring ngalakukeun éta ti Bilbao; Kuring kantos cicing di dieu, sanaos kuring nyobian nganjang ka sadaya tempat anu dimungkinkeun pikeun kuring nyandak ransel dina taktak.

  • Maria Jose Roldan

    Indung, guru pendidikan khusus, psychopedagog sareng sumanget ngeunaan nyerat sareng komunikasi. Kipas hiasan sareng raos anu saé, kuring teras-terasan diajar kontinyu ... ngajantenkeun karep sareng karesep kuring karya kuring. Anjeun tiasa didatangan abdi halaman wéb pribadi janten waspada kana sagala hal.

  • Tony Torres

    Milarian versi anu pangsaéna pikeun diri kuring, kuring mendakan yén konci pikeun hirup anu séhat nyaéta kasaimbangan. Utamana nalika kuring janten indung sareng kedah nyiptakeun deui gaya hirup kuring. Ketahanan salaku konsép kahirupan, adaptasi sareng diajar anu ngabantosan kuring unggal dinten ngaraos langkung saé dina kulit kuring sorangan. Kuring sumanget ngeunaan sagala rupa buatan tangan, pantun sareng kageulisan anu marengan kuring dina poé ka poé. Nulis mangrupikeun karep kuring sareng sababaraha taun, profési kuring. Gabung sareng kuring sareng kuring bakal ngabantosan anjeun milarian kasaimbangan anjeun pikeun hirup anu séhat sareng séhat.

  • Miriam


Tilas éditor

  • Susana Garcia

    Kalayan gelar dina Iklan, anu paling kuring resep nyaéta nyerat. Salaku tambahan, kuring kataji kana sagala rupa anu pikaresepeun sareng éndah, naha kuring resep kana hiasan, trik pantun sareng kaéndahan. Kuring nyayogikeun tip sareng ideu pikeun ngajantenkeun aranjeunna kapaké pikeun jalma sanés.

  • Carmen Guillen

    Murid psikologi, monitor atikan sareng sababaraha hobi. Salah sahiji karep kuring nyaéta nyerat sareng anu sanésna nyaéta nonton video sareng maca sagala rupa anu aya hubunganana sareng kaéndahan, makeup, tren, kosmétik, jst ... Janten tempat ieu sampurna kumargi kuring tiasa ngaluarkeun naon anu kuring resep sareng nyampur duanana hobi. Kuring miharep kuring tiasa ngabagikeun ka anjeun naon anu kuring terang ngeunaan poko sareng anjeun ogé, bakal ngabantosan kuring pikeun terus diajar ngeunaan topik ieu ku koméntar anjeun. Hatur nuhun parantos maca Bezzia.

  • Angela Villarejo

    Ahli dina jaringan sosial sareng Internét sareng mode. Abdi resep ngawaskeun beja sareng tips ngeunaan kaéndahan awéwé. Upami anjeun kersa bersinar, tong ragu sareng nuturkeun kuring!

  • Eva alonso

    Blogger, desainer, manajer komunitas ... guligah sareng seueur kapentingan anu ngabahas kuring. Abdi resep pisan kana pantun, bioskop, musik ... sareng sadayana anu aya hubunganana sareng urusan sareng tren ayeuna. Galician dina sadaya opat sisi, kuring cicing di Pontevedra sanaos kuring nyobian ngalih saloba anu kuring mampu. Abdi neraskeun diajar sareng diajar unggal dinten, sareng kuring ngarepkeun tahapan anyar ieu sami-sami rewarding.

  • Valeria Sabater

    Kami psikolog sareng panulis, kuring resep nyampur élmu sareng seni sareng sababaraha kamungkinan imajinasi. Salaku jalma, kuring ogé resep ngaraos alus ngeunaan diri kuring, janten didieu kuring badé nawiskeun anjeun seueur kiat pikeun janten geulis sareng dina waktos anu sasarengan saé.

  • Eva Cornejo

    Kuring lahir di Malaga, dimana kuring ageung sareng diajar, tapi ayeuna kuring cicing di Valencia. Kuring desainer grafis ku profési, sanaos karep kuring pikeun masak anu gampang sareng séhat parantos nyababkeun kuring bakti ka hal-hal sanés. Diét anu goréng dina mangsa nonoman mah, ngarah kuring resep kana dapur anu langkung séhat. Ti saprak éta, kuring ngamimitian nyerat resep kuring dina blog kuring "The Monster of Resep", anu langkung hirup ti saprak kantos. Ayeuna kuring gaduh kasempetan kanggo teraskeun deui resep anu langkung menarik dina blog anu sanés kumargi Aktualidad Blog.

  • Marta Crespo

    Halo! Kami Marta, sosiologis sareng resep ka murangkalih. Kuring ngadamel pidéo ngeunaan cocooan anu paling dipikaresep ku barudak leutik di bumi. Salaku tambahan pikeun ngahibur pikeun aranjeunna, aranjeunna bakal tiasa kéngingkeun ilmu anu bakal ngabantosan aranjeunna dina prosés pendidikan sareng sosialisasi, diajar hubungan sareng kulawarga sareng lingkunganana dina cara anu séhat sareng bahagia.

  • Patrycja Grzes

    Geek mojang gairah ngeunaan séri, buku sareng ucing. Kecanduan téa. I am a awéwé Polandia pisan Spanyol anu ogé mikanyaah fashion jeung kuring pikir kuring bisa mawa sudut pandang seger jeung aslina ngeunaan éta. Kasarangan urang ngajantenkeun urang unik sareng urang kedah ngamangpaatkeun éta, kapribadian urang mangrupikeun konci pikeun kasuksesan sareng kabahagiaan urang.

  • Gambar placeholder Carmen Espigares

    Psikolog, spesialis SDM sareng manajer komunitas. Granaína tina sagala kahirupan sareng milari tujuan pikeun ngahontal. Sababaraha hobi kuring? Nyanyi di pancuran, filosofi sareng réréncangan sareng ningali tempat énggal. Pamiarsa anu maca pasti siap nyanghareupan tangtangan anyar ku imut anu dipelak dina raina. Perjalanan, nyerat sareng diajar mangrupikeun karep kuring anu hébat. Dina latihan anu teras sareng magang dina kahirupan, sabab ... sareng naon anu disebatna hirup upami urang henteu nyerep sagala rupa anu ditawarkeun ka urang ...?

  • Irene Gil

    Karajinan, karajinan, daur ulang kréatip, kado asli, hiasan, perayaan ... SADAYANA HANDMADE.