pakakas

Bezzia nyaéta halaman wéb anu mangrupikeun bagian tina grup Internét AB anu ageung. Halaman kami didedikasikan pikeun awéwé jaman ayeuna, awéwé mandiri, rajin kalayan prihatin. Tujuan tina Bezzia nyaéta pikeun nyayogikeun ka anu maca beja pangénggalna ngeunaan pantun, kageulisan, kaséhatan sareng mitoha, sareng anu sanésna.

Éditor tim kami khusus di bidang sapertos psikologi, pedagogi, mode sareng kaindahan atanapi kaséhatan. Sanaos cabang propésional anu béda-béda, aranjeunna sadayana ngagaduhan tujuan umum, karep pikeun komunikasi. Hatur nuhun ka tim éditor Bezzia, dina sababaraha taun ka pengker halaman wéb urang parantos ngahontal paloba-loba pamaca. Komitmen urang pikeun terus ngembang sareng nawiskeun eusi anu pangsaéna.

El Tim éditor Bezzia Éta diwangun ku éditor ieu:

Upami anjeun ogé hoyong janten bagian tina tim panulis Bezzia atanapi situs wéb sanés kami anu ditujukeun pikeun panonton awéwé, eusian formulir ieu.

Koordinator

  • Diana Millan Alonso

    Abdi Diana, guru part-time ELE sareng Inggris. Abdi untung tiasa ngagabungkeun pangajaran sareng gairah pikeun komunikasi, ku kituna kolaborasi sareng Bezzia sareng proyék sastra sareng jurnalistik mandiri sanés. Kuring geus bagian tina tim ieu salila tujuh taun, sarta salila karir mah salaku redaktur Kuring geus jawab artikel nu patali jeung gaya hirup, perjalanan, sastra jeung kritik sastra, tato jeung fashion. Hatur nuhun kana partisipasi abdi dina redaksi ieu, abdi tiasa papanggih jeung wawancara sagala rupa panulis, seniman, seniman tato, monolog jeung fotografer. Sajaba ti éta, kuring geus miboga pelesir nutupan acara kayaning Awards Planeta, fashion jeung kageulisan acara jeung fairs dedicated ka dunya tato jeung seni urban. Dina waktos luang kuring, anu langka, kuring resep nyéépkeun waktos sareng kulawarga, nyiapkeun bahan asli pikeun kelas kuring, ngarambat sareng maca. Lain hobi kuring fotografi; Untungna, saprak kuring salawasna mawa kaméra kalawan kuring, abdi tiasa bakti loba waktu pikeun eta.

Éditor

  • Maria vazquez

    Awéwé, kalayan studi téknis tapi khusus part-time pikeun nyerat, anu mangrupikeun gairah kuring, di Bezzia kuring tiasa ngembangkeun ieu sareng ogé ngabagikeun sareng anjeun sababaraha trik beberesih, organisasi sareng hiasan anu kuring diajar tina damel di bumi batur. . Kuring bakti waktu luang kuring maca, ngebon, ngopi jeung babaturan jeung masak. Kanyataanna anjeun tiasa ningali sababaraha resep kuring dina blog, asak kalayan cinta ti imah kuring di kota leutik deukeut Bilbao. Kuring geus salawasna cicing di dieu, sanajan kuring nyoba nganjang saloba tempat-gancang.

  • Susana godoy

    Kusabab kuring leutik kuring terang yén hal kuring nyaéta janten guru basa. Lantaran kitu kuring parantos lulus dina Filologi Inggris. Maca, nyerat sareng ngarambat mangrupikeun hobi kuring. Kumaha upami kuring henteu janten guru? Tanpa ragu, anjeunna bakal janten psikolog. Sadaya ieu tiasa digabungkeun sampurna sareng gairah kuring pikeun sadayana anu aya hubunganana sareng busana, trik kageulisan, parobihan tampilan berkat makeup sareng gaya rambut atanapi warta ayeuna, diantara topik anu sanés. Upami urang usum sadayana ieu ku musik rock sakedik, maka urang bakal ngagaduhan menu anu lengkep sareng saimbang.

  • maria jose roldan

    Kami María José Roldán, indung anu berdedikasi, pedagog terapi sareng psikolog pendidikan anu gaduh gairah anu ageung pikeun nyerat sareng komunikasi. Pikeun kuring, keibuan mangrupikeun kado anu paling hébat, mereun kuring janten jalma anu langkung saé unggal dinten sareng ngajar kuring pelajaran anu berharga ngeunaan cinta sareng dedikasi. Karir kuring salaku guru pendidikan khusus sareng psikolog pendidikan parantos ngajantenkeun kuring ngartos pentingna adaptasi diajar kana kabutuhan individu unggal murid, teras milarian cara anyar pikeun merangsang kamekaran sareng kamekaranana. Saterusna, karesep kuring jeung hiasan, kageulisan, kaséhatan ... jeung rasa alus ngabalukarkeun kuring terus ngajajah tren anyar jeung gaya, ngarobah markisa kuring kana karya kuring. Kuring pageuh yakin dina pentingna neraskeun diajar sarta tumuwuh, duanana pribadi tur professionally, sarta Kami bungah babagi lalampahan ieu sareng anjeun.

  • Jenny monge

    Abdi Jenny, gairah ngeunaan kageulisan dina sagala bentukna. Kusabab kuring alit kuring resep kana seni, éta sababna kuring diajar Sejarah Seni, Restorasi sareng Konservasi. Abdi resep iinditan sareng diajar ngeunaan budaya sanés, éta sababna kuring damel salaku pemandu wisata, ngabagi pangaweruh sareng pangalaman ka sémah. Tapi salian profési kuring, kuring gaduh hobi sanés anu ngeusian kuring ku kahirupan. Kami asih alam jeung sato, Kuring boga kuda jeung anjing kalayan saha kuring mikaresep walks panjang sarta moments senang. Kadang aranjeunna masihan kuring langkung ti nyeri sirah, tapi kuring moal ngarobih cinta anu aranjeunna masihan kuring pikeun naon waé. Abdi bogoh alam, kaasup alam manusa, awak mangrupa mesin luar biasa ngeunaan nu urang geus loba ditinggalkeun pikeun manggihan. Kami museurkeun sagalana patali kaséhatan, well-mahluk jeung estetika, tur Kami salawasna up to date jeung tren panganyarna na warta. Tapi luhureun sakabeh, kuring resep nulis, diajar hal anyar, ngirimkeun jeung ngobrol ngeunaan sajarah, seni tur curiosities. Éta sababna kuring ngahaturanan diri pikeun nulis ngeunaan kageulisan, topik anu kuring gairah sareng anu ngamungkinkeun kuring pikeun nganyatakeun kréatipitas sareng kapribadian kuring.

Tilas éditor

  • Susana Garcia

    Kuring boga gelar dina Advertising ti Universitas Murcia, dimana kuring manggihan markisa kuring pikeun nulis. Saprak harita, kuring geus gawé bareng jeung média digital béda jeung majalah husus dina kageulisan, gaya hirup jeung well-mahluk. Abdi resep nalungtik sareng ngabagi sadayana anu kuring diajar ngeunaan kumaha ngurus awak sareng pikiran urang, ogé tren panganyarna dina hiasan sareng busana. Tujuanana kuring nyaéta pikeun nawiskeun naséhat praktis sareng asli sareng ideu anu tiasa mere ilham sareng ngabantosan jalma sanés langkung saé ngeunaan diri sareng lingkunganana. Salian nulis, kuring resep maca, iinditan, ngalakukeun yoga, sareng nyéépkeun waktos sareng kulawarga sareng réréncangan.

  • Tony Torres

    Milarian versi anu pangsaéna pikeun diri kuring, kuring mendakan yén konci pikeun hirup anu séhat nyaéta kasaimbangan. Utamana nalika kuring janten indung sareng kedah nyiptakeun deui gaya hirup kuring. Ketahanan salaku konsép kahirupan, adaptasi sareng diajar anu ngabantosan kuring unggal dinten ngaraos langkung saé dina kulit kuring sorangan. Kuring sumanget ngeunaan sagala rupa buatan tangan, pantun sareng kageulisan anu marengan kuring dina poé ka poé. Nulis mangrupikeun karep kuring sareng sababaraha taun, profési kuring. Gabung sareng kuring sareng kuring bakal ngabantosan anjeun milarian kasaimbangan anjeun pikeun hirup anu séhat sareng séhat.

  • Carmen Guillen

    Abdi mahasiswa Psikologi di Universitas Murcia, dimana kuring khususna museurkeun diajar kapribadian, motivasi sareng harga diri. Salaku tambahan, kuring damel salaku monitor pendidikan di pusat rekreasi barudak, dimana kuring resep ngabagi kagiatan rekreasi sareng pendidikan sareng budak lalaki sareng awéwé. Kuring boga sababaraha hobi, kayaning maca, iinditan, maén olahraga, ngadengekeun musik, nonton serial jeung pilem, jsb. Tapi lamun aya hiji hal anu kuring utamana gairah ngeunaan, nya éta nulis. Ti leuleutik kuring resep ngedalkeun diri ngaliwatan kecap-kecap, boh dina wangun buku harian, carita, surat, karangan atawa artikel. Lain karep kuring nyaéta sadayana anu aya hubunganana sareng kageulisan, makeup, tren, kosmétik, jsb. Kuring resep tetep up to date jeung produk anyar, coba produk, diajar trik, ngurus kulit jeung bulu kuring, sarta ngarasa alus ngeunaan diri. Janten tempat ieu sampurna pikeun kuring, sabab kuring tiasa masihan bebas kana naon anu kuring resep sareng nyampur duanana hobi.

  • Eva alonso

    Abdi panulis kageulisan anu resep ngabagi tip, trik, sareng pendapat ngeunaan produk, perawatan, sareng gaya. Kuring nganggap sorangan blogger, desainer sareng manajer komunitas, sabab kuring resep nyiptakeun kontén anu asli, pikaresepeun sareng kualitas pikeun pengikut kuring. Kuring boga pikiran melang tur panasaran, tur Kami museurkeun loba jejer nu mere ilham tur memotivasi kuring. Kami gairah ngeunaan fashion, bioskop, musik ... jeung sagalana nu patali jeung urusan ayeuna jeung tren. Kuring resep tetep up to date jeung naon trending, naon nu anyar, naon keur kadéngé jeung naon keur dibahas. Kami Galician liwat sarta ngaliwatan, Kuring lahir jeung cicing di Pontevedra, kota geulis tur welcoming. Sanaos kuring bogoh ka nagara kuring, kuring ogé resep ngarambat sareng terang tempat, budaya sareng jalma sanés. Kuring nyoba mindahkeun saloba kuring bisa, ngamangpaatkeun sagala kasempetan pikeun kabur sarta boga pangalaman anyar. Kuring neraskeun diajar sareng diajar unggal dinten, sabab kuring yakin yén anjeun moal pernah eureun tumuwuh sareng ningkatkeun.

  • Angela Villarejo

    Abdi gairah ngeunaan jaringan sosial sareng Internét, dimana kuring ngabagi visi sareng pangalaman kuring ngeunaan dunya busana sareng kageulisan. Abdi resep mendakan sareng nyobian produk anyar, tren sareng trik anu ningkatkeun kaéndahan feminin. Kuring ogé resep maca sareng diajar ngeunaan topik anu dipikaresep ku kuring, sapertos kaséhatan, kabugaran, budaya sareng gaya hirup. Tujuanana mah pikeun mere ilham jeung mantuan awéwé séjén ngarasa leuwih percaya diri jeung senang jeung gambar maranéhanana. Upami anjeun hoyong terang, tong ragu sareng turutan kuring! Kuring jangji anjeun moal kuciwa.

  • Valeria sabater

    Abdi psikolog sareng panulis, kuring gairah pikeun ngajalajah pikiran manusa sareng nempatkeun kana kecap. Kuring resep ninun pangaweruh jeung seni jeung sababaraha kemungkinan tina imajinasi, nyieun carita, karangan jeung sajak nu ngajak anjeun ngeunteung jeung ngimpi. Salaku jalma, kuring ogé resep ngarasa alus ngeunaan diri, ngurus kaséhatan sarta penampilan, sarta nepikeun gambar positif jeung otentik. Ku alatan éta, dina spasi ieu abdi bade nawiskeun anjeun loba tips pikeun jadi geulis tur dina waktos anu sareng alus, dumasar kana psikologi, éstétika jeung gaya pribadi. Abdi ngarepkeun anjeun resep aranjeunna sareng aranjeunna ngabantosan anjeun ningkatkeun kaéndahan batin sareng luar anjeun.

  • eva cornejo

    Abdi lahir di Malaga, kota anu éndah sareng meriah di basisir kidul Spanyol. Kuring spent budak leutik jeung nonoman kuring di dinya, dikurilingan ku kulawarga jeung babaturan kuring. Kuring sok resep seni sareng desain, janten kuring mutuskeun pikeun diajar Desain Grafis di Universitas Malaga. Kahirupan kuring robih nalika kuring sadar yén diet kuring sanés anu paling pas. Salila rumaja kuring, kuring biasa tuang tuangeun gancang, pastri industri sareng inuman lemes anu manis, anu nyababkeun masalah kaséhatan sareng harga diri. Hiji poé, abdi mutuskeun pikeun ngahurungkeun hirup abdi sabudeureun tur mimitian ngurus hadé sorangan. Kuring jadi kabetot dina gizi sarta masak cageur, sarta manggihan dunya anyar rasa, kelir sarta textures. Kuring sadar yén tuang ogé henteu pikaboseneun atanapi sesah, tapi sabalikna: éta senang, kreatif sareng nikmat. Ieu kumaha gairah kuring pikeun masak anu gampang sareng séhat lahir, anu nyababkeun kuring nyiptakeun blog kuring sorangan: "El Monstruo de las Recetas". Di jerona, kuring ngabagi resep, trik, tip sareng pangalaman kuliner karesep kuring. Ayeuna, kuring cicing di Valencia, kota anu kuring resep iklimna, budaya sareng gastronomi na. Kuring masih damel salaku desainer grafis, tapi kuring ogé ngahaturanan bagian tina waktos kuring pikeun blog sareng gairah kuring pikeun masak.

  • Martha Crespo

    Halo! Abdi Marta, ahli sosiologi anu ti leuleutik resep kana dunya budak. Abdi resep ningali kumaha aranjeunna senang, kumaha aranjeunna diajar sareng kumaha aranjeunna nganyatakeun diri. Éta sababna kuring mutuskeun pikeun ngahaturanan diri pikeun ngadamel pidéo ngeunaan cocooan anu paling dipikaresep ku budak leutik di bumi. Dina pidéo kuring, kuring henteu ngan ukur nunjukkeun cocooan, tapi ogé ngajelaskeun mangpaatna pikeun kamekaran kognitif, émosional sareng sosial barudak. Ku kituna, bari dihibur, maranéhna ogé bakal bisa meunangkeun pangaweruh anu bakal mantuan maranéhna dina prosés atikan jeung sosialisasi maranéhanana, diajar ngahubungkeun kulawarga jeung lingkunganana dina cara sehat sarta senang. Tujuanana nyaéta yén pidéo kuring mangrupikeun sumber inspirasi sareng kasenangan pikeun murangkalih sareng sepuhna, sareng babarengan aranjeunna mendakan dunya kaulinan anu saé.

  • Patrycja grzes

    Abdi awéwé geek anu resep séri, buku sareng ucing. Abdi bogoh tea sarta kuring nginum eta sadaya waktu. Kuring lahir di Polandia, tapi kuring geus hirup di Spanyol salila sababaraha taun sarta ngarasa pisan terpadu kana budaya na. Pantun mangrupikeun karep kuring sareng kuring nyangka kuring gaduh gaya sorangan anu ngagambarkeun kapribadian kuring. Kuring resep nulis ngeunaan kageulisan tina sudut pandang seger jeung aslina, tanpa nuturkeun tren kana hurup. Kuring yakin yén quirks urang ngajadikeun urang unik tur urang kudu ngamangpaatkeun éta, teu nyumputkeun aranjeunna. Kapribadian urang mangrupikeun konci pikeun kasuksésan sareng kabagjaan urang.

  • Gambar placeholder Carmen Espigares

    Abdi psikolog, spesialis SDM sareng manajer komunitas. Kuring lahir jeung digedékeun di Granada, kota nu geus dibikeun kuring budaya, sajarah jeung kageulisan. Kuring sok milarian cita-cita anyar pikeun dihontal, impian énggal anu kedah dilaksanakeun. Sababaraha hobi kuring? Nyanyi di pancuran, philosophizing jeung babaturan kuring jeung ningali tempat anyar. Abdi resep ngajajah dunya sareng kaajaibanna, boh anu caket sareng tebih. Pamiarsa anu inveterate, teu aya buku anu tiasa nolak kuring. Abdi resep neuleumkeun diri dina carita anu ngajantenkeun kuring ngarasa, mikir sareng tumuwuh. Kuring salawasna daék nyanghareupan tantangan anyar kalawan seuri dina beungeut kuring. Iinditan, nyerat sareng diajar mangrupikeun karep kuring. Dina latihan kontinyu sarta magang hirup urang, sabab ... na naon hal ieu maranéhna nelepon hirup lamun urang teu soak nepi sagalana eta nawiskeun urang ...? Kahirupan mangrupikeun petualangan sareng kuring hoyong hirupna pinuh. Salaku panulis kageulisan, kuring resep ngabagi pangaweruh, pangalaman sareng naséhat ka pamiarsa kuring. Kuring yakin yén kageulisan mangrupa hal nu mana saluareun fisik, éta mangrupa sikep, cara mahluk jeung mahluk di dunya. Tujuanana kuring nyaéta pikeun ngabantosan anjeun ngahasilkeun anu pangsaéna dina diri anjeun, pikeun ningkatkeun harga diri sareng karaharjaan anjeun.

  • Alicia tomero

    Abdi jalma kreatif sareng panasaran, anu resep masak sareng baking, sapertos fotografi sareng tulisan. Abdi resep ékspérimén sareng rasa énggal, nyandak momen khusus sareng ngabagi pangaweruh sareng pangalaman. Bezzia mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun ngalakukeun éta, sabab ngamungkinkeun kuring pikeun nganyatakeun diri dina padamelan sareng muka cakrawala énggal. Anu paling dipikaresep ku kuring nyaéta ngirimkeun ide, trik sareng nyiptakeun inpormasi pikeun ngabantosan jalma-jalma janten langkung saé, langkung geulis sareng langkung bagja. Salaku tambahan, kuring resep tetep up to date jeung tren panganyarna dina kageulisan, fashion jeung gaya hirup, sarta diajar ti jalma séjén anu babagi kapentingan kuring.