Gaya hideung sareng bodas kanggo usum tiis

Gaya hideung sareng bodas

Hideung bodas, kombinasi anu henteu pernah gagal sareng anu nyaluyukeun kana unggal musim pikeun masihan kami cara anu saderhana pikeun nyiptakeun gaya anu béda. Tur aya saeutik mikir ngeunaan nalika ngagabungkeun duanana kelir, nu ngaapresiasi hal kahiji isuk-isuk.

Nalika anjeun henteu terang naon anu kedah dianggo, nyandak calana hideung tina lomari sareng ngagabungkeun sareng tops anu cocog atanapi kontras mangrupikeun alternatif anu saé. Kombinasi ieu ogé dianggo dina egaya pisan béda, sanajan kiwari urang museurkeun perhatian urang kana pamadegan poé ka poé.

Gaya pikeun poé ka poé

Kaluar tina lomari a calana hideung jeung baju haneut knitted kalawan beuheung digulung tina warna anu sarua. Anjeun meunang eta? Gabungkeun aranjeunna sareng baju luar bodas atanapi gabungan sapertos anu dipidangkeun dina gambar di handap ieu. Anu paling anjeun resep atanapi anu anjeun karasa paling nyaman.

Gaya hideung sareng bodas

Upami hawana pikaresepeun, anjeun ngan ukur peryogi blazer atanapi jaket pola hideung sareng bodas pondok. Lamun tiis pencét, gantina jaket panjang, jaket padded atawa jaket bulu aranjeunna bakal alternatif hadé. Pikeun ngalengkepan pakéan anjeun anjeun ngan ukur kedah ngalebetkeun asesoris hideung. Siap!

Gaya hideung sareng bodas

Anjeun oge bisa ngagabungkeun calana hideung anjeun kalawan a kaos bodas, kaos atanapi baju haneut pikeun kontras anu langkung luhur. Dina kasus ieu, bet dina calana pakéan jeung maké low-top lalaki-diideuan sapatu, sapatu atawa kaos hideung pikeun ngalengkepan katingal anjeun. Jeung salaku pakéan haneut? Pilih jas hujan hideung atanapi jaket, blazer atanapi jas bodas.

Pikeun gaya hideung sareng bodas anjeun ogé tiasa ngalebetkeun potongan ecru jeung nada beige pikeun meunangkeun nuances. Aranjeunna bakal ngabantosan anjeun ngarobih gaya supados henteu katingali sami. Janten anjeun tiasa kéngingkeun sakedik baju, seueur pilihan.

Gambar - @clairerose, @thecarolinelin, @ lisa.olssons, @carolineblomst, @anoukyve, @mija_mija, @mengbal, @_jessicaskye, @ 2moodstore


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.