Susana Garcia

Kalayan gelar dina Iklan, anu paling kuring resep nyaéta nyerat. Salaku tambahan, kuring kataji kana sagala rupa anu pikaresepeun sareng éndah, naha kuring resep kana hiasan, trik pantun sareng kaéndahan. Kuring nyayogikeun tip sareng ideu pikeun ngajantenkeun aranjeunna kapaké pikeun jalma sanés.