Maria Jose Roldan

Indung, guru pendidikan khusus, psikolog pendidikan sareng gairah ngeunaan tulisan sareng komunikasi. Kipas hiasan sareng rasa anu saé, kuring sok diajar terus-terusan ... ngajantenkeun gairah sareng hobi kuring padamelan. Anjeun tiasa nganjang ka halaman wéb pribadi kuring pikeun ngamutahirkeun sadayana.