Ale jiménez

Nami abdi Ale sareng abdi Pendidik PAUD. Kuring kolaborasi dina sababaraha blog AB anu aya hubunganana sareng dua karep kuring, masak sareng murangkalih. Abdi henteu acan janten indung, sanaos kapayunna kuring hoyong janten. Kuring ogé resep kana dunya karajinan sareng gambar.