Ngagungkeun proposal anjeun dina gaya!

pamundut leungeun

Ngagungkeun pamenta anjeun mangrupikeun salah sahiji tradisi hébat anu masih sering dituturkeun ayeuna. Sanaos leres protokolna henteu sami sareng sateuacanna. Sajaba ti éta, éta bakal salawasna buka rasa pasangan, tapi sanajan kitu, kami bakal masihan anjeun runtuyan gagasan ku kituna anjeun bisa rencanana momen. pamundut anjeun pikeun leungeun kalawan sagala rinci.

Sabab nalika urang ngumumkeun pernikahan urangSok aya waktos anu khusus sareng henteu sadayana kambuh dina dinten anu ageung. Lantaran kitu, urang tiasa ngaraosan sareng jalma-jalma urang unggal léngkah anu urang lakukeun. Léngkah-léngkah anu bagja anu urang hoyong bagikeun sareng ku sabab éta, pamenta anjeun henteu bakal tinggaleun.

Naon paménta leungeun

sakapeung Urang bisa nyieun saeutik kasulitan jeung proposal pikeun leungeun jeung momen nanya pikeun nikah. Leres, masing-masing pasangan gaduh sababaraha ide sareng éta anu kedah dilaksanakeun, sabab teu aya deui protokol sapertos jaman baheula. Mimitian ti ieu, leres yen naroskeun nikah mangrupikeun momen anu khusus nalika bagian tina pasangan nyatakeun diri sareng ngadamel proposal anu penting. Tapi pamenta panangan mangrupikeun momen perayaan anu sanés, pendak sareng anu dipikacinta dimana pamenta dirayakeun. Jaman baheula mah prosésna leuwih pabeulit, sabab éta panganten lalaki anu sok menta 'idin' ka bapa panganten pikeun bisa kawin. Aya kulawarga kagungan kecap panungtungan. Kiwari sagalana geus robah jadi hadé!

pihak pamundut leungeun

Naon anu dipigawé dina proposal pikeun leungeun

Geus écés ka urang éta éta pésta, sanajan leuwih leutik batan kawinan. Ngan kolot, dulur, atawa kulawarga deukeut bakal hiji nu datang ka dirina. Kituna, anjeun salawasna bisa nyieun reservasi di réstoran nice atawa nyiapkeun pihak imah nu sémah ogé bakal ngahargaan. Ieu téh rapat jeung teu kudu deukeut jeung kawinan sorangan, leuwih ti nanaon méré urang waktu pikeun ngatur hiji jeung nu séjén tanpa masalah. Nalika anjeun ngagaduhan tempat, anjeun tiasa ngahias ku cara anu sederhana sareng romantis, kalayan kembang sareng vas pikeun kasempetan éta. Dina cara nu sami, Anjeun bisa milih hiji menu rada béda, salawasna attending ka kabutuhan unggal diner. Salian dahar beurang atawa dinner, aya ogé bursa kado antara pasangan.

Naon masihan ka pasangan

Urang geus nyaho yén dina waktu pamundut nikah cingcin anu hadir. Ku alatan éta, pikeun momen ieu urang bisa ninggalkeun pilihan séjén. Contona, pikeun manéhna bisa jadi arloji klasik atanapi smartwatch, cufflinks, sababaraha jinis objék anu anjeunna kumpulkeun, jsb. Sedengkeun pikeun dirina Anjeun ogé bisa milih perhiasan dina bentuk pinggel, kongkorong atawa choker komo anting. Tapi meureun sababaraha aksésori kawas sabuk nice atawa malah sapatu bisa kaget anjeun. Anjeun tiasa ngalangkungan sadaya protokol sareng milih ideu anu kaget anjeunna!

pésta papacangan

Sabaraha lami sateuacanna sateuacan kawinan?

Ngan méméh kami disebutkeun yen ieu teu pisan deukeut kawinan, bisi rék ngalakukeun hal aslina tur boga loba rencana. Tapi kira-kira latawa leuwih sasaena nyaeta ngeunaan 4 atawa 6 bulan lulus ti pamundut ka kawinan. Leres yén kadang-kadang langkung misah atanapi sabalikna. Sabab bakal gumantung kana unggal pasangan. Malah loba di antarana henteu deui milih pikeun titik ieu sarta sanajan aya pamundut nikah aranjeunna langsung ka kawinan. Naha anjeun hoyong usul anjeun dina gaya?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.