Naon tren makeup pikeun usum gugur ieu 2020?

eyeshadows gugur 2020

Gugur parantos caket. Urang bakal resep usum panas langkung lami, tapi waktosna parantos lami, éta sababna urang kedah terang tren makeup pikeun usum anyar ieu. Mangsa dimana balik deui kana rutin parantos dimimitian sareng dimana seueur hal bakal robih.

Samentawis dina makeup usum panas sababaraha parantos robih, pikeun sababaraha bulan ka payun teu tiasa bénten. Urang bakal ningali warna mana anu bakal hasil ogé bérés anu paling khusus. Tapi sadayana ieu, masihan prioritas pikeun panon anu bakal janten protagonis utama. Naha anjeun hoyong terang langkung seueur detil?

Eyeliner ucing-panon sareng varian diantara tren makeup

Salaku urang ngumumkeun, usum anyar ieu ogé bakal mimiti ditandaan ku masihan kaunggulan panon. Tanpa diragukeun, aranjeunna anu bakal akur anu pangsaéna, sabab biwir bakal teras-terasan katutup kusabab topéng. Kusabab kitu, henteu aya anu sapertos tohan dina a makeup aslina tina titingalian. Outlining mangrupikeun salah sahiji téhnik anu paling sering dianggo pikeun merhatoskeun tatapa sareng dina hal ieu, éta henteu bakal ditingalkeun.

tren makeup

Tapi éta ngagaduhan varian, kumargi tata perenahna moal salawasna sakumaha rupa sakumaha anu urang pikir. Urang tiasa tungtungna nganggo garis anu langkung kentel anu bakal arah bagian candi. Kusabab salian ti kandel, urang ogé tiasa manjangan sakedik deui. Ieu bakal ngajantenkeun pandangan urang langkung intens. The warna hideung pikeun eyeliner Éta anu salawasna dasar sareng anu jaya unggal musim. Tapi anjeun tiasa nambihan warna coklat atanapi bahkan.

Bulu panon ngeusi warna

Nyarios ngeunaan warna di dieu urang parantos ngagaduhan léngkah munggaran pikeun éta. Kusabab tétéla yén bulu mata éta hoyong masihan langkung terang pikeun katingalina sareng pikeun anu, henteu sapertos warna. Kami bakal ngantep maskara hideung janten wilujeng sumping nada biru atanapi héjo aranjeunna teras-terasan angkat. Leres pisan upami anjeun hoyong makeup pikeun sababaraha jinis acara, warna hideung bakal sakali-kali deui jadi panggung tengah. Éta salawasna masalah rasa!

Kalangkang mata anu bakal hérang dina usum gugur 2020

Kumaha carana tiasa sanésna, eyeshadows ogé mangrupikeun bagian penting tina makeup. Kami parantos masihan koméntar yén musim ieu, bagian luhur raray mangrupikeun anu ngabintanginya. Ku alatan éta, dina hal ieu naon anu urang bakal gaduh sareng langkung warna. Disisi lain, nuansa logam Aranjeunna bakal janten anu meunang diantarana urang nyorot warna biru. Tanpa hilap emas atanapi pérak anu sok ngabantosan pikeun ngalengkepan gaya urang. Tangtosna, pikeun jalma anu henteu raoseun ku seueur kacaangan, nada coklat bakal teras-terasan kuat pikeun musim anu sanés.

nuansa logam

Alis ogé maénkeun peran ngarah

Ideu na nyaéta bagéan luhur nyanghareupan langkung penting. Langkung ti naon waé kusabab cara éta bakal kakeunaan tina topéng sareng éta mangrupikeun hal munggaran anu bakal katingali. Kusabab kitu, halisna ogé henteu jauh di tukangeunana. Kami bakal nyandak aranjeunna dieusian sareng ditandaan, sabab éta ogé protagonis di ekspresi raray urang. Janten ngurus aranjeunna sareng nyisir éta ogé bakal janten bagian tina rutinitas hébat urang.

Kami tiasa masihan éta warna anu urang pikahoyong numutkeun warna rambut urang. Hal anu saé nyaéta ngahijikeun kana makeup tapi tanpa kaleuleuwihi. Upami anjeun ogé hoyong anu langkung spektakuler diantara tren makeup, maka anjeun moal hilap: halis anu dipiara leres sareng ditandaan, eyeshadows logam sareng tangtosna, garis aslina anu paling aslina ngucapkeun panon ogé. Anjeun gaduh sadayana? Teras anjeun siap suksés dina usum anyar ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.