Naon ningali di Qatar

pulo jieunan Doha

Piala Dunia di Qatar nuju caket Éta pisan sababna naha teu heran loba wisatawan milih tempat ieu salaku tujuan pakansi taun ieu. Janten, ngamangpaatkeun waktosna, kami bakal nyarioskeun ka anjeun sadayana anu anjeun tingali di Qatar sareng ogé sagala hal anu kedah dilakukeun, anu janten penting.

Dina sababaraha poé anjeun bakal bisa ngarasakeun landmark tempat kawas ieu. Janten, pasti anjeun bakal nyandak kasempetan pikeun nikmati Piala Dunia tapi ogé sadayana sudut anu ditinggalkeun ku daérah ieu. Naha anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan naon anu kedah ditingali di Qatar? Teras waktosna pikeun ngamimitian ngarencanakeun liburan anjeun.

Naon ningali di Qatar: Katara Cultural Village

Sacara umum, urang tiasa nyebatkeun yén éta mangrupikeun jinis désa atanapi daérah dimana anjeun bakal mendakan hal-hal anu béda pikeun dilakukeun sareng kaget diri masing-masing. Saprak di ieu tempat Anjeun tiasa ngaraosan Masjid Katara sareng ubin Persia sareng Turki sareng anu ngagaduhan warna kebiruan anu paling khas. Janten arsitéktur sareng sadayana anu ngagambarkeun di sabudeureun éta bakal mangaruhan anjeun. Upami anjeun resep ieu, anjeun ogé bakal mendakan anu disebut Masjid Emas di payuneun amphitheater sareng lengkep sareng ubin dina warna emas anu paling elegan. Leres, kami parantos nyebatkeun amfiteater sareng éta mangrupikeun titik sanés anu anjeun teu tiasa sono. Gaya Yunani tapi mibanda pangaruh Islam. Tungtungna, leumpang ka handap 21 High Street bakal ngalengkepan dinten anjeun. Éta mangrupikeun tempat anu pinuh ku méwah anu moal ngantep anjeun acuh.

Naon ningali di Qatar

musium Qatar

Di sisi séjén, urang moal poho sagalana yén museum geus disiapkeun keur urang. Kusabab di aranjeunna urang bakal papanggih tempat ibadah saperti Museum Nasional yén ngan wangun éta geus jadi salah sahiji kaajaiban hébat. Di jero anjeun bakal mendakan diri anjeun ku jalanna waktos, sareng tradisi jaman baheula tapi ngagabungkeun aranjeunna sareng anu paling ayeuna. Hiji perjalanan ngaliwatan sajarah pangalusna tapi ogé dibawa kabur ku pementasan paling husus, ku kituna urang bakal manggihan sababaraha kamar.

Di Doha, ibu kotana, urang mendakan musium anu paling penting. Urang ngobrol ngeunaan Seni Islam, nu boga duanana objék jeung naskah komo garments bener penting éta rentang ti abad ka-XNUMX nepi ka abad ka-XNUMX. Sakitar 60 méter ti basisir sareng di pulo jieunan anjeun tiasa nganjang sareng éta mangrupikeun pilihan anu sanés pikeun ningali di Qatar.

Museum Doha

Pulo cau

Lamun hayang misahkeun diri saeutik ti wewengkon paling sentral, lajeng ngeunaan 20 menit, kira-kira, anjeun bakal manggihan tempat ieu. Bentukna siga bulan sabit sareng sabalikna Doha. Ieu bakal waktos pangalusna bisa bersantai di wewengkon pantai tapi ogé kalawan slides, olahraga cai jeung leuwih. Tanpa ragu, éta mangrupikeun salah sahiji tujuan favorit pikeun kulawarga nyéépkeun dinten anu spektakuler.

Ngarasakeun luang di Mutiara

Mutiara Qatar mangrupakeun tujuan favorit sejen. Kusabab éta bakal asup ka daérah anu méwah mangrupikeun protagonis utama. Ti balanja ka rencana luang bakal di wewengkon ieu. Nu dikurilingan ku imah-imah méwah tapi ogé ngabogaan wangun mutiara sabab mangrupa pulo jieunan. Hotél, réstoran, toko, villa. Naon deui anu urang tiasa nyuhunkeun? Ogé pinuh ku kamewahan, sakumaha urang resep lamun urang ngarambat.

Aspire Park

Saatos sadinten balanja atanapi réstoran sareng seueur deui luang, teu aya anu sapertos pegatkeun sakedik sareng ngambekan hawa anu langkung seger. Kanggo ieu, upami urang mikirkeun naon anu kedah ditingali di Qatar, éta ogé ngantunkeun urang pilihan sapertos kieu dina bentuk taman. Ieu salah sahiji nu panggedéna di kota. Salian ti situ, éta ogé ngagaduhan tempat kaulinan pikeun budak leutik di bumi sareng tempat sepi kalayan cai mancur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.