Naon anu kedah ditingali di Wales, Inggris

Naon anu kedah ditingali di Wales

Wales mangrupikeun bagian tina Karajaan Inggris sareng éta mangrupikeun bagian paling indah anu tiasa urang tingali. Ngiringan ngalangkungan daérah kidul ieu mangrupikeun hal anu matak, sabab urang mendakan bentang anu endah sareng kampung-kampung anu saé. Éta dipikaterang janten lahan anu seueur istana, sabab éta mangrupikeun daérah anu dijagaan pisan, tapi ogé sareng kota-kota anu leutik sareng menawan anu bakal narik napas urang.

Pasti hargana anggap perjalanan ka daérah Wales, Kusabab urang bakal bogoh ka daérah ieu. Salah sahiji bangsa pangleutikna di Inggris tapi éta henteu ngagaduhan iri ka batur. Kami badé ningali sababaraha tempat utami pikeun didatangan di Wales.

Cardiff, ibukota

Naon anu kedah ditingali di Cardiff

Cardiff mangrupikeun ibukota Wales sahingga kedah ditingali. Éta kasohor istana na bobogohan ti jaman kakawasaan Romawi sanaos parantos ngalaman réana renovasi sareng penyuluhan sapanjang sajarah. Teu kakantun nyaéta Clock Tower sareng Tembok Sato. Salajengna urang tiasa nganjang ka lingkungan Castillo, anu mangrupikeun daérah anu paling komérsial sareng meriah. Ogé pantes ditingali nyaéta Taman Bute anu éndah, salah sahiji taman kota pangageungna di Inggris, perenahna di sapanjang Walungan Taff. Didatangan galéri lami The Royal Arcade, tempat pikeun milarian souvenir sareng barang antik. Éta dilanjutkeun ku kunjungan ka Pasar Pusat pikeun ningali produk anu khas sareng Museum Sejarah na.

Swansea, kota kadua na

Swansea di Wales

Ieu kota kadua pangageungna sareng penting di Wales, janten tempat anu sanés didatangan. Pusatna diwangun deui saatos Perang Dunya Kadua ku ngabom. Anjeun tiasa ningali Castle Square sareng nganjang ka Oxford Street, daérah komérsial na. Éta ogé nyorot pasar ageung na, kalayan produk gastronomis Wales anu pangsaéna. Di tempat ieu anjeun kedah ngajajah teluk na anu éndah sareng ngalangkungan mercusuar Mumbles, mercusuarna anu kasohor.

Conwy, kota anu menawan

Naon anu kedah ditingali di Wales, Conwy

Di Wales kami ngagaduhan kota-kota anu pikaresepeun anu saé, sapertos Conwy di Wales Utara. Kota anu dipager anu parantos dinyatakeun salaku Situs Warisan Dunya. Éta pinunjul pikeun istana abad ka-XNUMX anu maksakeun éta pasti bakal narik perhatian urang sareng anu tetep ngalestarikeun bagian tina témbok na. Di villa anjeun tiasa ningali bumi Plas Mawr kalayan arsitéktur Elizabethan anu saé. Kami ogé tiasa nganjang ka bumi anu paling leutik di Inggris Raya sareng daérah palabuan, anu saé-saéna.

Taman Nasional Snowdonia

Taman Alam Snowdonia

Taman nasional anu saé ieu ayana di Northwest Wales pinuh ku gunung, lebak, situ sareng curug. Tempat anu henteu ngan ukur héran upami urang ngalangkunganna, tapi éta ogé mangrupikeun surga pikeun aranjeunna anu badé angkat hiking di tengah alam. Di taman ieu nyaéta Gunung Snowdon, puncak pangluhurna di Inggris, ogé puncak-puncak handap sanésna anu cocog pikeun pemula dina gunung. Numutkeun ka legenda, di puncak gunung aya ogre Ritha Gawr, anu dieksekusi ku Raja Arthur.

Llandudno, resep kana gaya Victoria

Pendakan kota Llandudno anu saé

Ieu mangrupikeun kota anu sanés di Wales Utara anu menawan, tempat anu ogé tujuan liburan anu hadé di Inggris. Aya trem hébat anu naék ka luhur kota. Janten tempat wisata sapertos kitu kami terang yén kami bakal mendakan sadaya jinis jasa, ti toko dugi ka réstoran, hotél sareng kafe. Kasohor promenade anu elegan, tapi ogé pikeun gedong ala Victoria. Ogé, tétéla éta di dieu yén Lewis Carroll patepung sakedik urang London anu ngainspirasi anjeunna pikeun nyiptakeun 'Alice in Wonderland'.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.