Naon anu kedah ditingali di Positano

Positano naon anu kedah ditingali

Positano mangrupakeun kota wisata leutik di Basisir Amalfi, salah sahiji permata pangsaéna di Itali. Upami anjeun parantos ningali kota-kota Italia, waktosna pikeun anjeun fokus dina basisirna, daérah anu seueur dijelajah. Gaya hirup villa-villa leutik ieu dirobih nalika usum panas tapi pastina henteu kaleungitan pesona anu parantos dicandak mangtaun-taun. Positano mangrupikeun salah sahiji anu paling populér di daérah ieu anu dikenal salaku Pulo Amalfi.

Urang tingali naon anu tiasa ditingali sareng dilakukeun di kota Positano. Éta sanés tempat anu ageung tapi ngagemkeun pesona ti juru-juru na. Imah-imah anu warna-warni, diwangun sapanjang gunung anu luhur sareng ka arah basisir ngajantenkeun tempat anu unik sareng saéstuna. Tempat anu sampurna pikeun liburan usum panas.

Jalan perjalanan sapanjang basisir

Salah sahiji hal anu kedah dilakukeun nalika ngadatangan Positano nyaéta nikmati perjalanan mobil sapanjang basisir Italia, sabab éta mangrupikeun pangalaman anu unik. Dina Basisir Amalfi tiasa ngumbara sakitar lima puluh kilométer di mana urang mendakan tempat sapertos Positano, Sorrento atanapi Amalfi sareng anu sanésna. Ngabaktikeun sababaraha dinten ka masing-masing mangrupikeun rencana anu sampurna pikeun ningali daerah luar biasa ieu pantai Italia.

Spiaggia Grande

Positano Beach

Ieu mangrupikeun Pantai kota Positano sareng tempat ti mana nyandak poto anu pikaresepeun imah-imah anu condong ngalangkungan basisir. Éta ogé tempat anu sampurna pikeun bersantai dina korsi dek, berjemur sareng nyéépkeun waktos di panonpoé Italia. Mangrupikeun tempat dimana urang bakal mendakan tempat-tempat anu gaduh inuman seger sareng és krim anu lezat, ogé pusat sosial kota. Tempatna caket pisan sareng pusatna sareng biasana sibuk pisan, janten langkung saé angkatna langkung tiheula.

Didatangan Garéja Santa María de la Asunción

Garéja Positano

Asal muasalna garéja ieu balik ti abad ka-XNUMX, kalayan datangna di Positano gambar Bizantium tina Parawan. Ieu mangrupikeun salah sahiji gedong anu paling penting di kota sareng kaindahan arsitéktur anu hébat. Di garéja ieu anjeun tiasa ningali sababaraha karya ti jaman abad pertengahan sareng mangrupikeun tempat anu sering dikunjungi. Entong lirén ningali menara loncéng na.

Ngalakukeun rute Path Dewa

Kalayan nami ieu sesah nolak godaan pikeun ngalakukeun rute ieu. Jalur ieu naék ngalangkungan daérah gunung, ngaliwatan bentang alam kalayan pemandangan basisir. Éta salah sahiji tempat pangsaéna pikeun nikmati pemandangan laut. Ti dinya anjeun tiasa ningali kota Positano ti jangkung ogé kota-kota leutik sanésna anu aya di basisir, janten disarankeun pisan, utamina upami urang henteu angkat di tengah usum panas sareng urang resep jalan satapak. Anjeun tiasa mampir di kota Bomerano sareng Nocelle, anu kirang wisatawan tapi ngagaduhan daya tarik ti Pulo Amalfi. Mangrupikeun cara anu sanés pikeun mendakan juru-juru alit caket Positano tapi tanpa seueur pisan jalma.

Grotta dello Smeraldo

Grotto tina Zamrud

Grotto ieu, katelah Gua Emerald Kusabab nada cai, éta mangrupikeun salah sahiji tempat anu urang henteu kedah sono nalika ngadatangan Positano. Éta tiasa ditingali tina parahu pikeun ngémutan maén lampu di guha sareng cai, hal anu matak ngirut. Salaku tambahan, éta mangrupikeun daérah anu mendakan seger nalika urang usum panas. Lokasina sababaraha kilométer ti tengah Positano sareng éta mangrupikeun kunjungan anu nyegerkeun anu cocog pikeun sakulawarga.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.