Naon anu kedah ditingali di kota Wales di Cardiff

Cardiff

La Kota Wales di Cardiff ngagaduhan pusat bersejarah tapi ogé ti daérah modéren. Ieu mangrupikeun ibukota Wales sareng kota alit, anu tiasa didatangan ku jalan kaki sareng dina waktos anu singkat, sahingga janten hal anu lirén salami sababaraha dinten. Benteng munggaran di daérah ieu kawit ti jaman Romawi sareng ayeuna masih ngajaga kastil anu saé, anu mangrupikeun bagian anu paling penting sareng penting.

ieu kota ngagaduhan daérah palabuan, anu parantos ngajantenkeun tempat anu aktip pisan. Salaku tambahan, nalika Revolusi Industri éta tumuh seueur, sabab janten toko utama batubara Inggris, titik penting. Dinten ieu mangrupikeun kota anu langkung khusus pikeun pariwisata anu nawiskeun seueur tempat pikeun ditingali.

Puri Cardiff

Puri Cardiff

Ieu teh titik anu paling penting pikeun ditingali di kota Cardiff. Kastil ieu ngagaduhan asal Norman, sanaos direnovasi dumasar kana waktos. Kaseueuran renovasi disababkeun ku anu dilakukeun dina abad ka-XNUMX janten anjeun tiasa ningali gaya éklek anu tangtu. Benteng linggih dina bukit leutik sareng nawiskeun kunjungan anu pikaresepeun, kalayan pituduh audio sayogi. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ningali lukisan fresco, struktur kai sareng kamar anu béda anu bakal kaget kami ku campuranana. Salaku tambahan, anjeun tiasa naék Clock Tower pikeun nikmati pemandangan anjeun.

Aula kota Cardiff

Balé kota mangrupikeun gedong ageung anu narik perhatian, dina awal abad ka. Tiasa dilongok di jero rohangan anu kabuka, janten tiasa janten kunjungan anu pikaresepeun. Anjeun tiasa ningali anu disebut Marmer Room sareng patung-patung jalma penting dina sajarah Welsh. Tiasa waé urang ogé tiasa ningali Dewan Déwan atanapi auditory, kamar anu dihias ku ati-ati pisan.

Museum Nasional Cardiff

Museum Nasional Cardiff

Wangunan ieu caket sareng Aula Kota Cardiff, janten tiasa didatangan dina waktos anu lami. Éta gedong tina tutuwuhan neoklasik anu tempat musium nasional. Éta musium di mana kami mendakan seueur rupa paméran, janten biasana sampurna pikeun angkat sareng kulawarga sareng gaduh waktos anu senang sareng pendidikan. Urang tiasa mendakan tina paméran élmu alam atanapi zoologi kana karya penting ku panulis sapertos Van Gogh atanapi Rodin. Aya ogé daérah pikeun murangkalih, janten aranjeunna tiasa nikmati élmu ku cara anu aktip sareng pikaresepeun.

Bute taman

Bute Park di Cardiff

dina jantung Cardiff kami mendakan Taman Bute anu saé, taman kota kaéndahan hébat caket kastil manjang sapanjang Walungan Taff. Tempat anu sampurna pikeun bersantai sareng ngalaksanakeun jalur anu béda anu ngalangkunganana, jalan-jalan atanapi nganggo sapédah. Di pusatna aya rohangan pendidikan pikeun diajar langkung seueur ngeunaan flora sareng fauna di taman.

Royal Arcade

Arcade karajaan

Kota ieu mangrupikeun pusat kota Victoria dimana seueur perdagangan kusabab ledakan dina Revolusi Industri. Dinten ayeuna urang tiasa mendakan galéri Victoria anu masih damel sareng tempat komérsial pikeun balanja, ayeuna langkung berorientasi kana pariwisata. Tapi Royal Arcade mangrupikeun galéri anu pangkolotna diantarana di kota sareng anu gaduh gaya anu langkung mewah. Éta mangrupikeun tempat paling dikenal sareng tempat anu saé pikeun milari barang-barang pikeun hiasan atanapi oleh-oleh khas khas Wales, janten tiasa janten salah sahiji titik akhir kunjungan pikeun balanja.

Pasar Pusat Cardiff Victoria

Upami anjeun hoyong langkung terang perkawis wales gastronomi sareng ti kota anjeun tiasa angkat ka pasar pusat. Wangunan gaya Victoria kalayan hateup kaca geulis pisan sareng di jerona urang tiasa mendakan sagala rupa ti buku kadua dugi ka sagala rupa kadaharan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.