Meunangkeun inspirasi ku baju ieu sareng calana kulit

Gaya kalayan calana kulit

Calana kulit atawa dina kulit imitasi, aranjeunna meunang prominence sakumaha hawa turun. Sareng aranjeunna mangrupikeun alternatif anu saé pikeun nyiptakeun baju haneut pikeun dinten-dinten urang salami bulan-bulan anu langkung tiis. Naha anjeun henteu acan ngalebetkeun kana lomari anjeun?

Upami anjeun henteu acan mutuskeun pikeun ngalakukeunana, panginten ningali gaya anu kami kumpulkeun ayeuna bakal masihan anjeun dorongan. Kumaha unggal taun kira-kira waktu ieu kami geus dikumpulkeun gaya béda jeung ieu salaku protagonis pikeun mere ilham anjeun na mantuan anjeun meunang nu leuwih seueur tina aranjeunna. Panggihan aranjeunna!

Salaku anjeun bakal boga waktu pikeun pariksa outfits nu ngalengkepan pilihan ieu béda ti nu urang kumpul ragrag panungtungan. Sareng éta sanaos calana lempeng hideung coklat tetep paporit, tren ngajak anjeun ngagabungkeun aranjeunna dina cara béda.

 

Gaya kalayan calana kulit

Gagasan pikeun ngagabungkeun calana kulit

Ngagabungkeun calana kulit sareng a ngarajut luhur éta salawasna sukses. Anjeun ogé tiasa ngalakukeun éta, naon waé gaya anjeun. Upami anjeun milarian anu kasual anu ngamungkinkeun anjeun gerak dina kanyamanan, pasangkeun calana panjang kalayan tékstur anu mulus sareng jumper awak-beuheung rajutan dasar sareng kaos warna coklat.

Gaya kalayan calana kulit

Ganti kaos ku sababaraha sapatu ditutup low tur anjeun bakal ngahontal trend katingal tina inspirasi maskulin nu bakal ngidinan Anjeun pikeun nyanghareupan sagalana yén poé throws ka anjeun. Kami henteu nyarioskeun éta tapi suhu anu handap bakal maksakeun anjeun nambihan baju haneut dina waktos ayeuna, sareng teu aya anu langkung saé tibatan jaket panjang dina nada nétral pikeun ieu.

Gambar anu mikaresep prominence hébat unggal usum, ogé bisa nyumbang kana gaya trend. Pilih hiji blazer atanapi jas kotak-kotak sarta ngagabungkeun jeung calana anjeun, kaos turtleneck dasar jeung sapatu ankle tinggi-heeled.

Sareng kumaha carana ngagem calana kulit ka acara atanapi pésta sareng réréncangan? Bet dina a desain ankle dina nada coklat atanapi burgundy Léngkah kana kontras pompa keuneung tinggi sareng luhurna ku luhur anu hampang sareng jumper rajutan pikeun ngajagi diri tina tiis. Rapih tapi teu resmi.

Gambar -  @zinafstylevibe, Net-a-portir, @walese, @claudii_b_, @pernilleteisbaek, @monik, @nettiweber, @bartabacmode

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.