Mesin cuci di kamar mandi: Kaunggulan jeung kalemahan

mesin cuci di kamar mandi

Mesin cuci di kamar mandi tiasa langkung umum tibatan anu urang bayangkeun. Kusabab éta leres yén seueur jalma gaduh éta di dapur atanapi di tempat tambahan, tapi urang henteu salawasna mendakan seueur rohangan di bumi. Janten, aya seueur kasus dimana éta mutuskeun pikeun nempatkeun mesin cuci di kamar mandi.

meureun Hal kahiji anu datang ka pikiran nyaéta masalah kaamanan listrik., Tapi lamun urang percanten profésional, aya nanaon sieun. Ayeuna urang bakal ningali kaunggulan anu dipibanda tapi ogé kalemahanana sabab biasana sering urang mendakan dua sisi koin anu sami.

Kauntungannana gaduh mesin cuci di kamar mandi

Mesin cuci mangrupikeun salah sahiji alat penting. Ku sabab kitu, éta tiasa masihan urang sakedik nyeri sirah pikeun terang dimana nempatkeun éta, kusabab ukuran anu biasana aya sareng sababaraha méter tina lantai umumna. Upami ideu gaduh mesin cuci di kamar mandi sigana mangrupikeun ide anu saé pikeun anjeun, kami ngantepkeun anjeun kauntungan pikeun ngayakinkeun anjeun langkung seueur ngeunaan éta.

Kakurangan gaduh mesin cuci di kamar mandi

  • Langkung kanyamanan nalika dianggo: Sabab sacara logis baju bakal langsung ka dinya, tanpa kudu ngaliwatan ember atawa sakuliah imah. Tumpukan baju kotor anu dialungkeun di lantai kamar mandi ogé bakal ditinggalkeun. Kusabab ayeuna moal aya alesan pikeun henteu nempatkeun éta dina tempat anu leres.
  • Upami anjeun ngagaduhan mesin cuci di dapur, teras ayeuna anjeun bakal boga leuwih spasi dina dirina. Kusabab leres yén urang nyéépkeun sababaraha jam di dapur sareng éta penting pisan pikeun ngagaduhan rohangan pikeun ngalaksanakeun tugas-tugas sapopoé. The kerung tina mesin cuci salawasna bisa mantuan Anjeun pikeun nempatkeun lomari sarta sakumaha misalna, jadi spasi pangalusna pikeun neundeun.
  • Taya instalasi tambahan bakal diperlukeun sabab boh stop kontak listrik sareng stop kontak cai ogé bakal aya di kamar mandi. Lantaran kitu, panempatanna henteu hartosna sagala jinis masalah atanapi reformasi.

The kalemahan tina mesin cuci di kamar mandi

  • Kanggo seueur jalma bising tiasa janten salah sahiji masalah anu paling parah. Leuwih ti nanaon sabab kadang kamar mandi aya di jero rohangan sareng tiasa gaduh gema langkung sakedik. Kami parantos terang yén pikeun ieu ogé aya mesin cuci anu gaduh tingkat bising anu rada handap tibatan biasa.
  • Rohangan di kamar mandi Ogé bisa jadi masalah, kawas cropping up di wewengkon dapur. Tapi nalika ieu kajantenan urang ogé kedah milih mesin cuci kalayan ukuran anu langkung kompak, upami mungkin.
  • titik estetika Éta tiasa janten setback pikeun seueur jalma. Leres yén gaduh mesin cuci di kamar mandi henteu salawasna janten 'cocog' sareng sesa hiasan. Kusabab sababaraha kali rada kapaksa.

Ngahijikeun mesin cuci di kamar mandi

Tangtosna, éta kedah disebatkeun yén aya ogé seueur ide anu tiasa kamuflasekeun, upami anjeun henteu resep kana hasil anu ditingali ku alat. Salaku nempatkeun hiji jenis kabinét jeung panto, vertikal tiasa salah sahijina. Janten di handap aya mesin cuci sareng sababaraha rak pikeun nyimpen produk cuci ogé sababaraha karanjang atanapi naon waé anu anjeun peryogikeun. Pikeun ieu anjeun peryogi bagian tina kamar mandi, salaku sudut sarta éta saeutik leuwih ti lebar tina mesin cuci sorangan. Anjeun tiasa nyieun warna sapotong jati ceuk cocog sesa kamar, ku kituna harmoni hadir dina kamar kawas kieu. Teu nu disada kawas gagasan hébat?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.