Milarian usulan usum gugur Thinking Mu

Usum usum gugur ku Thinking Mu

Ieu sanés mimitina urang ngobrol sareng anjeun ngeunaan Mikir Mu, a teguh fashion sustainable Tujuanana nyaéta pikeun nyumbang kana konsumsi dampak anu langkung sadar, laun sareng positip pikeun jalma sareng lingkungan. Sareng sanés pertama kalina urang nunjukkeun usulan usum gugur anu kasohor ku gaya santai sareng nyaman aranjeunna.

Pakean tina garis Sampah menonjol dina kumpulan usum gugur Thinking Mu, a proyék runtah enol anu pencét diciptakeun tina kombinasi serat anu dipulut tina bahan didaur sareng serat parawan anu lestari. Sareng anjeun moal tiasa nyandak panon anjeun tina usulan corduroy sareng anu corak kotak-kotak dina warna biru sareng nada.

kelir

Kami resep palette warna anu dipilih ku Thinking Mu pikeun koleksi anyar na. Sareng éta jelema hejo, jeruk, ubin sareng biru, Aranjeunna sumping ngadamel baju urang usum gugur-usum ieu ngagaduhan nada anu langkung positip sareng riang. Sareng urang, naon waé anu nempatkeun rupa anu hadé dina cuaca anu goréng sapertos anu janten alternatif anu hadé.

Usum usum gugur ku Thinking Mu

Anu penting

Nalika salah sahiji mendakan pakean tina garis Sampah, Nyumbang kana ékonomi sirkular ku daur ulang proporsi limbah katun anu ageung tina pakean lami sareng pulp kai tina kehutanan sustainable daur ulang, gampang dibayangkeun kanyamanan ieu tiasa nyayogikeun anjeun dina kahirupan sadidinten. Pakéan régang ribbed sareng rok midi elastis kalayan sabuk elastis anu henteu diragukeun mangrupikeun potongan favorit urang.

Usum usum gugur ku Thinking Mu

Éta ogé gampang diperhatoskeun pakean corduroy katun organik ti koléksi: dungarees nganggo calana panjang-potong, calana panjang ankle, jaket denim, rok pondok sareng opat kantong ... Pakéan anu ngagabung sampurna sareng kaos oblong Psycho sareng jumper wol anu dicentang tina katalogna.

Sareng sasarengan sareng anu sateuacanna urang moal tiasa gagal nyebutna baju kotak-kotak sareng blus kalayan leungeun baju puff, saluyu pisan sareng gaya nagara modis sareng garis anu parantos dianggo dina usum panas ieu.

Naha anjeun resep usulan usum salju Thinking Mu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.